Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

No need for a headline.

Kategori: Allmänt

Börjar grusa i ögonen på mig, kanske dags att lägga sig nu?
Ska prata färdigt med Geten som för övrigt har ett väldigt lustigt smeknamn, Geten. Jag vet faktiskt inte ens varför han kallas så. Fast oftast säger jag Jocke. Han är snäll, han skickade såna där klappar på huvudet till mig när jag behövde det. awesome.
En annan som är snäll är min andra vän, haha låter som jag har två vänner nu typ. Han fick stå ut med damp-sms innan. Stackars lilla Niklas.. Men jag blev ju glad sen när jag fick dampa av mig lite och lyckades att inte bli överkörd av bussen. Han saktade inte in aset, hallååå det var ett övergångsställe och vi var typ 5 pers, psyko.
Så min dag har varit upp och ner. Berg och dalbana som vanligt.

Just det imorgon är det möte igen, för det är väl Onsdag imon? ja, det är det. Får se ifall det passar de andra att komma imon. Återstår att se men jag tvivlar på detta..

Hur kommer det sig att varje gång man INTE har pengar ska man hitta massa fina kläder, och när man har pengar hittar man inga kläder? Hate it. Buhu.. :(

Och så har jag och Sandra bestämt det att hittar inte vi några baldater så ska vi gå med varandra. Gött.
Ska strax ta o krypa till kojs, så nighty! Sov så gott hobbits. ♥

Såhär söt kan man vara när man är lite klantig. -he he..

Me unt das Goat :)

Julmys

Kategori: Allmänt

♥♥♥♥
Julmys i Shitlake!
Luktar glögg i hela huset.
Jag nöjer mig dock med Julmust faktiskt!
♥♥♥♥

Nu.

Kategori: Allmänt

har jag orkat prata i telefon, städa på mitt rum och duscha. Vad mysko det kändes att skriva, städa mitt rum.. Haha, annars brukar det vara städat hela lägenheten eller något liknanade. Sitter i soffan och myser i min fleecemorgonrock och är allmänt ful. Man får vara ful ibland. :)
Jag är jättesugen på att göra något med mitt hår. Jag kan inte göra det själv för att det är för långt, de jag har frågat har i stort sett aldrig tid och det kostar en förmögenhet att färga det på salong eftersom jag ska ha 3 olika färger och sist jag mätte mitt hår var det 74 cm långt och jag har inte klippt mig sen dess. Ni förstår att det kostar eller?

Förövrigt lyckades jag tappa bort en hel maskin tvätt med underkläder, hur lyckas man? Jo det är så att vi har en torktumlare som vi nästan aldrig använder, nu använde jag denna. Nu är dessa tillbaka i garderoben. Awesome!

Måste börja leta baldate. Ska tydligen lämna in den här lappen senast i December. Någon frivillig?

Mm, men hur snygg är inte han då? Han vill jag ha som baldate..
Men det är ju mycket man vill ha i livet som man inte får.

puh..

Kategori: Allmänt

vad trött jag är idag. Känns som klockan är typ tio redan men klockan är bara 18:20.
Sitter och kollar på något matlagningsprogram som Sofia har zappat över till. Gör jag något annat än kollar på tv? Ja faktiskt förutom skolan och TV så pluggar jag, men att skriva hela tiden att man pluggar är ganska så.. tråkigt.

jaja. jag har så fruktansvärt tråkigt nu att jag funderar på att gå och lägga mig. Men det är för tidigt. Snacka om noll energi. Ikväll blire iaf tidigt i säng. Fast så säger jag varje gång och blir pigg lagom till jag tänkt att lägga mig. suck. En dusch kanske får mig att piggna till lite.

Nä, jag har faktiskt ingenting att skriva. Det här korta inlägget har tagit mig över tio minuter. Så nu ska jag fundera på vad jag ska göra i helgen så jag har något att se fram emot. Yummi.

Pusselipuss

Me right now.
Ser helt förstörd ut ju. Haha..

Tisdag.

Kategori: Allmänt

ja vissa borde ju faktiskt ta och ändra sin attityd! du ska få precis samma attityd tillbaka. usch på dig!

jaja, nu är jag hemma. Har varit på en promenad med Dolly nyss och det är verkligen svinkallt ute! Mina händer fick tina på Sofias panna. Inatt fick jag knappt plats i sänge, Dolly tar ju och lägger sig på de dumaste ställena som går. Suck.

Imorgon fyller pappa år. Jag har sån dålig koll på hur gammal han blir. Jag tror han fyller 57, men jag skriver 50+ på kortet så blir han säkerligen glad :D haha.
Ska ta och ringa min tandläkare nu i veckan, be om en bettskena. Är så trött på huvudvärken nu så lika bra att höja bettet nu. Det är ju såhär att mina käkmuskler gärna spänner sig gärna så jag biter ihop hela tiden, vilket gör att de överanstränger sig och ger mig huvudvärk. inte kul.

Nu ska jag titta på tv.. och kanske äta lite. Nasty mat i skolan idag.
Pusss

Och så

Kategori: Allmänt

var det Måndag igen. urk..
Idag har jag haft en mkt lugn dag eftersom det blev så sent igår. Legat och sovit som en tok med så jag har jätteont i nacken. wellwell. Sen åkte jag in till stan, hämtade mina saxar eftersom jag ska klippa Lindas pojkvän som ser ut som einstein i huvudet enligt honom själv, he he.. Sen så åkte jag till jobbet och tog en dans med först dammsugaren sen med moppen, jätteroligt. Nä men roligare än vanligt, hade ju faktiskt trevlig musik på he he. Sen kom min taxi, Niklas. Han fick den äran att köra mig hem ;) Det var faktiskt väldigt snällt utav honom som orkade köra mig :) awesome! Sen så när jag var hemma blev jag jättesugen på kebabtallrik så jag stekte köttbullar och gjorde pommes närmare kommer man ju typ inte när man inte har något hemma. he he.. Nu sitter jag här och kollar på swingers, de är lustiga. usch!

wellwell .
Dolly springer runt och letar köttbullar.. Jag gömde några innan så hon fick leta så nu letar hon typ hela tiden. he he..

såg en bild på facebook innan som ida hade laddat upp, jag vill också dricka en öl i NYC.
avundsjuk? svar ja.

får skriva lite senare.
puss

sova?

Kategori: Allmänt

kanske skulle ta och sova snart? Ögonen är ju proppfulla med grus..  men jag finner det lite svårt att slita sig då jag pratar om Per Morberg och mat samt allt möjligt med en annan. Askul. men ack så trött jag är. :P tur man har sovmorgon imon :)

natti!

Jaha.

Kategori: Allmänt

jag skrev precis ett jättelångt inlägg och allt försvann så jag skiter i o skriva om hela.

Well well.
Sitter och pluggar lite småföretagande då jag har ett prov på 3 kapitel imorgon. har en paus nu så passar på o bloggar lite, har nämligen betat av 1½ kapitel, hjärnan måste ju få vila lite och slippa tänka på aktiebolag, och handelsbolag osv osv osv....
Satt och funderade en stund innan på vilka personer jag vill ha i min närhet. Och kom fram till ett väldigt enkelt svar faktiskt. Jag vill ha såna som är som mig själv, inga som trackar ner på andra och har dålig attityd inte heller falska människor. Alltså vill jag ha positiva, glada och lite störda. (nu vet jag ett par stycken vars hjärtan rusar lite fortare av "ilska" för att jag skrev det, he he.) Givetvis får de som har dålig attityd samma medicin tillbaka, och nej jag syftar inte på någon speciell person nu ifall ni tror det :P Bara allmänt babbel som vanligt. :) Så nu får jag sluta.

kanske skulle ta och läsa igenom boken igen... suck. Inte alls sugen på det faktiskt. :/

Awesome!

Återigen en bild på mig själv.
Och ni kan spara era tråkiga kommentarer för er själva :)
Pusse

söndag

Kategori: Allmänt

jahopp mina kära vännor.
Helgen har varit lugn. Inget pepparkaksbak denna helgen, får ta det i veckan ist. Igår så var jag först på lille Leos dop, och sen till Elvira för lite fika osv. Mycket trevligt var det! Sen senare så gick jag och Sandra ner till Marie för ett glas vin och TP. Jag, Sandra och Marie mot Jerry och Sofia. Det blev lika! haha. (med andra ord vi orkade inte spela mer.) Sen så drog vi till kalles där det var trubadur. Jag hade faktiskt ganska tråkigt. Satt mest med Geten (Jocke) och snackade en massa skit. Som vanligt hahaha. Så det var ju rätt trevligt. Men hemresan var ju inte lika rolig då Kalles ligger längst ner i Mullsjö och jag bor längst upp, inte så awesome att gå hem eftersom vi har mest snö I HELA LANDET!! Så en promenad som brukar ta 20 min tog en timma. Inte alls rockigt!! usch. Snacka om frusen när jag kom hem. Jag låg med fleecemorgonrock och duntäcke och Sandra invirat i ett tjockt täcke, och frös... Sen lämnade hon mig så jag fick sova själv. Jaja..

Idag så gick jag upp tidigt (klockan 9) för att gå till kyrkan, min lillasyster Louise är med i kören och skulle sjunga en vers. Är fruktansvärt stolt över den lilla damen faktiskt! Jätteduktig! Avundsjuk på henne som vågar sjunga inför en fullsatt kyrka när man är 9 år. ♥
Sen så var det full rulle, handla mat, laga mat, äta, skotta uppfarten och städa sen var det dags för produktvisning, Aloe Vera produkter. Awesome. Nu äntligen sitter jag ner :)

Ska bjuda på en bild då jag har klänning, man ser inte riktigt. Men de andra bilderna är på pappas telefon och jag är alldeles för lat för att gå ner och hämta den! hahha. fettoliza.


Jag bjuder på den!

Just det, nu har Ida åkt till NYC. Inte nåt avundsjuk, nej då.. Men jag får ju en present därifrån iaf.
Puss på er.

!

Kategori: Allmänt

Hehe, måste ge lite creeeds till Kissie faktiskt. Hon får stå ut med mycket hatkommentarer på sin blogg, visst jag förstår varför. Men hon har ju själv sagt att genom att vara en bitch får hon mycket läsare och mycket läsare ger pengar. Skulle hon då sluta att vara bitch för att vissa inte tycker om det? Jag själv tycker det är rätt kul att läsa hennes blogg faktiskt.
www.kissies.se

Nu ska jag ta och äta något, kan ju vara bra har jag hört!

Kategori: Allmänt

Syskonen in das family, finns inga ord för att beskriva hur retard vi är tillsammans. But I love it!
Jag trivs som bäst i livet när jag är med dom. ♥


Underbara syster Ida!


Hela gänget med respektive!


Hehe, jag älskar den här bilden.
Den fick vara liten, de kanske blir arga annars hehe.
Så söta. :D

Friiday

Kategori: Allmänt

Fri-dag. Yep, jag är ledig idag. Känns skönt att vara hemma när man faktiskt får vara det! haha.
Well well, jag var pigg i morse men tänkte att när jag kan somna om så gör jag det :) Linda P har varit här en sväng och druckit kaffe med mig, mycket trevligt. Vi har pratat mycket skit och nu har hon åkt. Så nu sitter jag här i soffan med Dolly Polly. Hon skäller åt ingenting, jag tror det spökar här. Coolt.

Idag ska jag till Mullsjö,, skulle åkt igår men det gick ju sådär. Kände mig inte riktigt kry igår och förkyldning kryper sakta fram i min body. Illa. Men det hindrar inte mig att baka pepparkakor och lära mig baka lussebullar med Mange, Sandra och Patrik. Japp, Patrik ska åka till Mullsjö (!!!) he he. Så jag antar att Manges och Patriks samtalsämne kommer vara träning, suck. Tur att Sandra finns då kan vi prata om... typ.. något tjejigt som typ, smink eller något haha annars lär vi vara phett koncentrerade på bakandet och vara allmänt störda :) som vanligt då med andra ord :)

Imorgon är det dop igen, men denna gången för lilla Leo. Elins kid, så söt! Samma kyrka som innan så denna gången lär jag hitta! haha. Vad mer ska jag göra i helgen? Ja, jag vet inte riktigt. Mer än att på Söndag ska vi ha produktvisning för LR hemma hos pappa. Aweesome. Kommer bli trevligt. :)

Hmm, jag funderar på att vara lite duktig nu när Linda har åkt och sätta mig och plugga lite inför mitt prov på måndag -småföretagande. Det är faktiskt ganska intressant och gör det mycket lättare att plugga. Sen har jag lite att plugga i Samhällskunskapen, Historian och Svenskan. Jag tycker det är mycket lättare i skolan när det är mycket att göra, för vissa är det tvärtom. Jag tror helt enkelt att jag har gjort detta med flit, ligga efter i ämnen. Då är jag mycket mer effektiv. Vi kör på den. Låter mycket bättre! he he.

Oj vad mycket text det blev. Och jag har inga nya bilder att bjuda på. hmm. Ska se ifall jag hittar några gamla godingar. hehe

Ha en fin dag sålänge!

...

Kategori: Allmänt

ja då har man äntligen slutat skolan. Har lyckats beta av 1½ kapitel i småföretagande och gjort det Nationella Provet i Engelska B writing. jag hoppas på ett G iaf.

Så nu sitter jag hemma hos Patrik och mumsar på pepparkakor, jag har ingen engeri till att ställa mig o laga mat just nu så lika bra o ta en powernap och invänta P o sen laga mat tillsammans, eller ja.. Han får laga maten.. Snäll jag är va? Senare ikväll så åker jag och Dolly till Mullsjö nu när det inte stormar längre :P Gött. Jag och sandra ska baka pepparkakor imorgon! Yeeeeeey!!

Jag kollar på Greys. Skottlossning. Hemskt. Buhu..

i hate it.

Kategori: Allmänt

jag hatar skolan. hatar..

sista..

Kategori: Allmänt

Detta får bli sista inlägget för idag.
Jag har nu varit på en promenad med Dolly, jag köpte päronsoda -vilken skräll. Innan när jag handlade idag så köpte jag Julmust och pepparkakor, försökte verkligen låta bli men det sket sig. jaja..

Jag har inte tränat på ett tag nu. Ska nog ta och göra det imorgon. Jag åker inte till Mullsjö idag, jag gör det imorgon. Vilket betyder att jag måste skjuta på NP och SO arbetet. Jaja, det gör nog inget. (hoppas jag)

Skriver ju bara en massa meningslöst babbel idag, inget vettigt. Så tänkte att jag skulle fundera lite mer på fitline, ifall jag ska börja med det igen. Jag var ju faktiskt väldigt nöjd när jag drack det sist. Pigg på morgonen och kunde sova på natten, ett plus när magen blev platt och tömd på äckliga slaggprodukter som magen har lite svårt att göra sig av med annars. Ganska awesome faktiskt, förutom att du får gå på dass ett par gånger i början, men det är de värt!!
Nu så, dags för lax och potatismos! haj.
May the force be with you.






-Jag har en vän som är lite knasig men awesome :)

....

Kategori: Allmänt

jag blev bitter igen. känner irritationen växa. tråkigt.
Grattis Patrik till körkortet iaf! :)

haha

Kategori: Allmänt

såhär kan det se ut när man laddar in för en måltid hemma hos farmor och farfar!

Ville bara...

Kategori: Allmänt

Tillägna ett litet inlägg till Linda P!


Jag har en awesome vän, rättare sagt min bästa vän. Hon finns där för mig oavsett tid på dygnet (stackare, du skulle då aldrig sagt så ;) ) Hon tar hand om mig, till och med klappar mig på huvudet ifall det behövs. Hon vet precis när man behöver en kram eller en smäll på käften. Trots att man kan vara rätt puckad ibland så finns hon fortfarande kvar trots att tiden kan gå så länge som ett halvår.
Hon förtjänar det bästa och jag hatar att hon kommer lämna mig här i kalla Sverige när hon gottar sig i Australien. Jag får helt enkelt våldgästa henne. Mhhhm, frankphone.
Kort och gott, I löve u!
Puss på nosen Pärle! ♥

Awesome.

Kategori: Allmänt

Jag tycker om glada människor. Glada människor som även gör mig glad! Så skönt att det finns såna.

Måste bege mig in till sovrummet och hämta min pläd, jag fryser ju ihjäl!! :(
Och jag har liksom två långkalsonger, två strumpor o tshirt. brrrrrr..

inte lika bitter.

Kategori: Allmänt

så nu har jag lyckats lugna ner mig lite. inte alltid jag lyckas med det men idag har jag det.
Nu är jag hemma hos Patrik igen, han ska iväg och göra teoriprovet. Good luck. Ska hem till Mullsjö senb och plugga sönder mitt liv typ. Ska göra klart mitt samhällsarbete och läsa igenom häftet till NP ENG B. well well. Det beror ju givetvis på ifall jag lyckas ta mig till Mullsjö med då!! haha :D

jaha mina kära vänner. vad finns det mer att skriva?
Jo just det jag har ju inte skrivit något om helgen.

»Fredag. Ja vad gjorde jag då? Inte ett smack, jag satt hemma, åt fisk tittade på tv och mös med min katt hemma i pappas hus. Satt och funderade på vad jag verkligen ville med livet och jag kom på en MASSA! men det kommer jag till senare.

»Lördag. Ja då var det tripp ner till GBG som gällde, vi frirade syrran med Bowling, pizza och The Liptones. Awesome!

»Söndag. Då var det dags för hemgång. Eftersom Dolly är åksjuk och jag har av någon konstig anledning börjat bli så var det lika bra att ta tåget hem, så vi åkte redan klockan 12 hem. Skönt var det. Jag åkte direkt till Patrik då han skulle kirra tacos, jag hade ju inte ätit något så det satt fint i kistan. Sen var jag ett asdåligt sällskap och somnade :) he he. Och jag har varit här hos Patrik sen dess. har ju inte direkt kunnat ta mig till mullsjö i detta väder.

Just det, planer i framtiden. ♦
Ja alla vet ju redan att jag ska eller jag vill bli Polis, jag ska även in i militären. Det hade varit ascoolt ifall jag lyckades bli stridspilot. Fick ett mail för inte sålängesen att de ville att jag skulle söka in till Januari 2011, men eftersom jag går i skolan till Juni får jag se ifall jag gör det nästa år. Ascoolt, passar mig som är höjdrädd :) hehe. Vad mer vill jag göra? Jo, jag vill inte vara kvar här. Asså, bo hela livet i Mullsjö/Jönköping. Nej tack! Hade  varit kul o testa på att bo utomlands som Linda ska göra, dra till Australien ett halvår. Hur coolt hade inte det varit då? och kanske bo i GBG eller Stockholm eller ngt? stadga mig kan jag göra när det är dags att skaffa kids, hund och hus liksom. Och varför ska jag skaffa det nu när jag har hela livet framför mig? Jag trodde jag ville ha allt det där, men nä. Inte än. Det får vänta, jag vill göra så mycket annat först! :) och skulle jag då bli Polis, ska jag då jobba i JKPG? hmm. Värt att funderas över!

Nu ska jag inte plåga er med mer text!
Puss

svårt?

Kategori: Allmänt

är det verkligen så svårt att dela med sig av information man får? vad trött jag blir. Jag försökte iaf ta reda på saker och ting men inget svar fick man tillbaka. Ät min skit.

jaja, nu har jag suttit i skolan och inte gjort ett skit, helt meningslöst. Jag satt där i 45 minuter och väntade på att någon skulle kanske dyka upp, men tji fick jag. Vi hade ju tydligen nationella i morse, det fick jag reda på NU. Tur att jag har en awesome lärare på SOL som jag kan göra provet hos så jag slipper vänta eller få IG..

För övrigt så ska vissa verkligen INTE ha barn, ta ditt ansvar. Blir så fruktansvärt sur.

JA, jag är bitter idag. Konstigt? nej.
Ingen väckarklocka som ringde-ingen information om att det var NP-sitta i skolan som en mupp i 45 min helt i onödan-hungrig-blöt efter ha gått fram och tillbaka till skolan i gympadojjer- ont i ryggen. Jag får vara bitter.......

hej då.

Juste!

Kategori: Allmänt

Jag är världens bästa extramatte! Dolly får låna min fina pläd, hon använder den väl! haha, strax ut på en promenix med henne!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jaha nu har jag fått klagomål över att jag inte skriver lika ofta så det är väl dags att börja igen nu då haha :D
Idag så har jag varit duktig och varit i skolan, gjorde ett prov och pluggade matte B, haha inte ens den ena läraren kunde hjälpa mig med dessa mystiska grafer och vad allt heter så jag fick gå hem med full närvaro. he he. I like it. Men imorgon blire mer Matte B, suck. Jag skulle ha åkt till Habo med och städat och sen till Mullsjö för en produktvisning men allt blev inställt för det kassa vädret, så Habo imon och Mullsjö på Torsdag. Great. Men blir nog att jag åker till Mullsjö redan imon för att leka i snön. well well.

Nu sitter jag här och pillar med datorn, har kollat på The Exorcist. Rätt halvkass faktiskt. Har även diskuterat religion med Patrik, det gick inge vidare då vi båda är lika envisa så nu sitter jag och tjurar. :) he he.

För övrigt så stör jag mig på att kanal 5 inte funkar, jag kan inte titta på DHW. :( buhuw. stackars lilla mig.


Titta vad mysigt med massa snö!! LOVE IT och snart ere jul, ännu bättre :) mys.

JUST DET! Grattis Niklas till lägenhetsköpet! :)


Jag får uppdatera mer senare om helgen, orkar inte nu :P haha

Fredag

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet. Urkass uppdatering. Men jag har flugit runt och flängt fram o tillbaka till skolan osv. Men men, jag ville faktiskt tipsa om en riktigt rolig sida som har smygstartat!. http://vadkostardu.jimmymalmqvist.com/
Skitkul, gå in och läs!


Nu tänker jag slänga mig i soffan, jag förtjänar det!.
Nästa vecka blir jag extramatte till kinesen Dolly i två veckor! Eller på söndag menar jag!

skit.

Kategori: Allmänt

jättedålig uppdatering här men jag orkar faktiskt inte nu så ni får helt enkelt vänta.

brrrrr

Kategori: Allmänt

snacka om kall morgon. brr. gick upp vid sju idag, missade dock min buss. Men jag kunde iaf ligga i sängen med ett gäng tända ljus och min katt, vardagslyx. Sitter nu här, framför datorn gäspar och fryser trots att jag har halsduk och tjock tröja på mig. Fortsätter det vara såhär kallt drar jag snart på min långkallingarna!.
Förövrigt har jag fortfarande ont i truten efter mitt tandläkarbesök igår så det gör ont o gäspa :( Har ont där de satte sprutan, lagade ett minihål igår- så slipper jag nästa då de kostar massa money.

well well. bussen går om 10 min så bäst att ta på sig utrustningen för att besegra kylan.
Have a nice day.


hittade lite gamla bilder, och det här är min söta lillasyster på hennes födelsedag.
var inte kul att se alla dock. :)

kryper till kojs

Kategori: Allmänt

yepp. nu orkar jag inte vara uppe längre.
känner mig, seg-trött-tom och allmänt orklös. & förvirrad. Jag tycker inte om känslan av att vara förvirrad. It sucks.


God natt
bjuder på en snart 1 år gammal bild. hahaha.



Du gör mig så.. dum.

Söndag

Kategori: Allmänt

usch, jag har verkligen inte haft lust att blogga nu det senaste. wellwell.
Jag fick ju reda på att den som hade kommenterat så gulligt bor i Mullsjö, på Gunnarsbovägen. Vem det kan vara vet jag inte än. Fast jag tycker inte det är så intressant längre faktiskt.

Helgen har inte varit så speciellt rolig. Jag var hos Linda P och drack lite virre like old times, mycket trevligt. Hon är fin pärlan, en riktig vän. Sen igår då drog jag till shitlake och hade myskvll med Magnus och Sandra. Idag har jag har varit hos farmor och farfar för att fira farsdag och nu sitter jag här, i Shitlake hos pappa.

Imorgon ska jag till skolan sen ska jag till tandläkaren och möjligtvis träffa king som jag kanske blir extramatte till.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på film.
Hejs.


Massa snö.

haha

Kategori: Allmänt

svar till den gulliga kommentaren jag fick av anonym om att jag inte är så jävla snygg.
Det behöver du inte tycka, alla har olika uppfattningar om vad snygg är. Du är antagligen inte så snygg du heller med tanke på att du inte ens vågade skriva ditt egna namn.  Kritisera andra är lätt :) Puss på dig.
kanske tillomed skulle kolla upp ditt IP bara för skoj skull. Kul grej liksom. :)

well well.
idag är det fredag och dessutom Idas födelsedag. grattis bigsis!
Jag har faktsikt inte så mycket att skriva just nu. Är en aning sur för tillfället. :)
skriver senare ist.

food.

Kategori: Allmänt

kom på mig själv att jag inte ätit mer än frulle. illa.
Så nu blir det hamburgare och pommes med extra flöt. yes.
sen sova. Lång dag imorgon, skola till fyra, städa på jobbet och sen till Linda P för en kaffe.
Hejs!

såhär..

Kategori: Allmänt

såhär kul har jag! tjoho! suck, ännu ett skolarbete i webbdesign/photoshop.



och



orkade faktiskt inte engagera mig så gjorde det lättaste. Var tvunget att vara två stycken olika. Fantasi noll. Boring, jag vet.

skönt.

Kategori: Allmänt

ska bli skönt att åka till shitlake en stund. Ska leta efter min samhällskunskaps bok och bli färdig med två arbeten, de ska inte vara inne fören vecka 47 och 50. Lika bra att göra färdigt det nu, skicka in skiten och sen fortsätta med de andra ämnena. mm.. kul? nej.

tankeverksamheten är i full gång nu, speedad hjärna vill inget mer än att den ska lugna ner sig lite granna. Sätta en pinne i hamsterhjulet. Skönt, mhhhm, frank phone.




jag blir så dum av dig.

happyface.

Kategori: Allmänt

Jag är lite smått avundsjuk på min syster Ida.. Jag vill också ha en Per Morberg figur, lucky her..
jag vill också bli överraskad med presenter när man minst anar det. well well.

Nu är min nästa plan o se ifall jag kanske skulle kunna få med Linda P till GBG. Wish me luck. ;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag var tvungen att kolla nere i hörnet för att se vilken dag det var idag. ILLA.  Har varit helt tom i skallen så vet varken ut eller in längre, har noll koll på dagarna. Sluta gör mig förvirrad. :P

Missade en dag i skolan, jag kunde inte sova något inatt så lagom när klockan ringde somnade jag på ett ungefär, mysigt va? så nu sitter jag här och ser ut som ett spöke. for real.

Måste ta en kopp med Linda innan klockan 17, klockan är 12.24 och jag känner mig stressad redan. Hallå?
Nej lite frulle får det allt bli sen packa sen bege mig mot Linda och sen träna. Imorgon blir det heldag i skolan, vilket jag egentligen skulle haft idag så blir en jobbigare dag imorgon. Pust, stånk och stön. Men det är bara att bita ihop och vara en duktig fis. Japp.


åh, vad jag vill härifrån.

Bjuder på en bild utan smink.
Hittade massa "gamla" bilder på denna datorn.


En med glojärn med. haha. fin skit.

No need for a headline.

Kategori: Allmänt

Vissa vet precis vilka knappar man ska trycka på, jag tycker inte om detta. ILLA!
Det börjar bli aningen jobbigt nu :P

en smula lycka.

Kategori: Allmänt

Japp en smula lycka nu när jag sitter med min kära dator från jobbet, jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag trivs med den så bra. Det kanske är knapparna. Eller så var det ett nersmuget lyckopiller i mitt te. Jag vet inte riktigt men vilket fall så är jag nöjd. Jag var bara tvungen att kirra historia läxan när jag satt här, hur bra är inte det då?

well well.
jag kom upp "imorse", jag pallrade mig till skolan(!!) duktig som jag är. Efter det så tog jag och kakan ett varv runt munksjön sen till AF och sen till körskolan. Efter det hoppade jag på bussen till pärlan. Hon är fin hon. Hon lovade mig att vi skulle åka till Stockholm, jag har ju aldrig varit där och hon garanterade mig att jag skulle älska det och vilja flytta dit. Det återstå att se, men ett miljöombyte hade ju faktiskt inte varit fel.
Jag och Linda (och lite Hampus) har diskuterat skola, ifall man skulle hoppa av eller ej. Det blev tillslut ett mycket starkt NEJ. Då hamnar jag på ica sa Hampus, och det vill jag ju inte. Haha. Han pratar roligt, han är från Stockholm. he he.
När jag kom hem fick jag kanelkaka eller vad det nu hette med vaniljsås, han är fin P. Det är Linda med.



Imorgon är det en heldag i skolan, det har inte jag haft på mycket mycket länge. Jag tror jag kommer att somna, ovanligt va? Men att sitta still och lyssna på något ointressant blir det väldigt svårt att hålla ögonen öppna. Jag är där för närvarons skull. Går fullt ut på arbetena och gör det helst samma dag. Lustigt va? De flesta brukar ju ta lite då och då. Men det funkar inte för mig, jag glömmer bort det då. Nu babblar jag åter igen. Skräll. Men jag är faktiskt duktig i skolan, när jag vill.

Nej, jag får se ifall jag uppdaterar lite senare. Tänkte att jag skulle gå och rota lite i kylen och se ifall jag hittar något att tugga på. Kom på att jag har ju faktiskt inte ätit så mycket idag. Usch.
Hej.


Min fruktansvärt söta katt som jag saknar väldigt mycket!

suck.

Kategori: Allmänt

ja, en djup suck drog jag nu bara för att jag tänkte på att jag skulle gå till skolan imorgon. Jag vill verkligen inte gå i skolan längre, det är så fruktansvärt tråkigt. Men men, jag trodde jag hade sovmorgon med men, icke. Kollade på schemat och drog ytterligare en suck. Jag ska egentligen sluta 12.00 men det blir nog att jag stannar kvar längre imon, tar igen frånvaro timmar, timmar som jag har tillbringat i sängen istället för bakom skolbänken. Men jag måste ju säga att sängen är fruktansvärt mycket skönare. Nu till något annat, skolan är väldigt tråkig att tänka på.

Det senaste har det varit skönt att kunnat prata med en utomstående, mest skitsnack. Som typ, tatueringar och allt annat mellan himmel & jord. pissenice. Creeds to you. Haha, du vet vem du är. :)

Jag har suttit vid datorn nu i flera timmar, vilket liv jag har. Fast, jag hade väl suttit framför tvn annars. Borde egentligen plugga, väldigt mycket. Men finner inte orken till det så facebook får det bli ist! fin skit. Patrik spelar ändå.


tittut!

Jag ska nog ta och äta ostkrokar nu och sen tvätta bort mitt smink..
tjing tjing!

jadu, ingen rubrik är nödvändig.

Kategori: Allmänt

den där botten jag skrev om igår, det hade varit toppen ifall man nådde den snart så man kan ta sån där sats som man gör ifrån bassängbottnar på poolar. Det brukar jag göra iaf. Det hade varit great, så hade man kunnat komma till ytan någon gång snart och slippa vänta.

åh jag kommer inte på ngt mer just nu, iaf inte nu när jag pratar jobb på FB. vill ha ett nu!!

...

Kategori: Allmänt

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.


Mat

Kategori: Allmänt

dags att äta lite nu innan det är time for gymmet. :) Möms.
Hörs lite senare möjligtvis!

Daniel Adams Ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt

"Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Refräng:
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt"

botten

Kategori: Allmänt

ibland undrar jag vart den såhär kallade botten nås? Måste ta och rusta upp allt. Mycket snack och lite verkstad känner jag från min sida. Jag lovade mig själv att jag skulle ta tag iallt. Har jag gjort det? nej inte ens i närheten. Suck, ibland blir jag rätt trött på mig själv. Men annars är jag rätt awesome. Jag är fakiskt en väldigt snäll person som tycker om de flesta, bryr mig om det mesta och gör oftast inte en fluga förnär. Och jag tycker liksom inte om flugor. Nu har jag iaf min päronsoda så nu är jag lite gladare igen. Fast det dyker väl upp något snart som tynger ner en, suck!
   Ibland är jag rätt klantig, jag säger fel saker vid fel tillfälle. Säger saker som jag inte ens menar, inga elaka saker utan bara fel men det låter rätt i huvudet men sen när man ¨tänker efter ordentligt så har man sagt heeeelt fel, jag gör fel saker vid fel tillfällen också och folk misstolkar mig väldigt lätt. Man måste helt enkelt lära känna mig innan du vet vart du har mig. Wierd.. Men så är det. Jag hamnar ofta i konflikter för att jag är som jag är, jag hatar konflikter, foo shoo H-A-T-E I-T. 

Ska ta och äta nu, bye bye.

 
En dass-bild.

helgen

Kategori: Allmänt

har inte varit någon höjdare faktiskt, inte alls. imon, skola-jobbsök-jobba. så trött på vissa människor nu, ät ngt ni inte tål. åååh.
nu- köpa päronsoda!
hej

fast, fredagen var rolig. i löve u sandra

me

Kategori: Allmänt

right now!

Fredag

Kategori: Allmänt

från att vakna superstressad till inte ha ett skit att göra på i timma. Helt insane. Skulle varit på stan och shoppat dop-present innan två, möta ida vid tåget 14 och sen hem igen och fixa naglar osv. Nu så ska jag inte möta ida vid två och jag har inte varit på stan än, jag skulle ha träffat sandra egentligen meeen, icke. well well. Mer tid för mig själv.

Imorgon är det dop! Jag har faktiskt aldrig varit på ett dop så jag har inte en aning om vad man ska ha på sig, vad ska man ha på sig? :/ Jag vet ju inte.


My name is snygg-Liza.

För övrigt är jag rätt trött på tjejer, jag vet inte vad det är med dom som gör att jag tröttnar så fruktansvärt lätt. Det är som att vissa gånger så faller de tillbaka i det där lågstadiedramat man hade i femman. Det är nog inte så konstigt att jag har så många killkompisar trots allt. Fast min absolut bästa vän är nog Linda P och hon är ju tjej. haha..


Linda P och jag.

Nej nu kanske jag skulle ta och traska ner till stan, askul o gå själv. Shit the same.
Hej då.

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma hos pappa, väntar på att Johan och pappa ska komma hem så jag kan åka hem till Patrik. Jag har krattat hela framsidan och imorgon väntar baksidan och lägga allt i säckar, inte något jobbigt att kratta iaf. Vet inte ifall jag orkar med gymmet ikväll, vi får se. Har ju faktiskt jätteont i revbenen nu. :/

Igår fick jag hem mina produkter från LR och inte för att vara sån för att jag säljer det, men jag älskar det. Köpte mest rengöringsprodukter för ansikte, aloe vera handkräm och en värmande kräm för ansträngda muskler och givetvis smink, I LOVE IT! jag har då aldrig känt mig så fräsch efter att ha tvättat bort sminket!. kärlek.

Nu, bilfärd! Hej!

glömde

Kategori: Allmänt

säga att CityGross is the shit! I LOVE IT!!
God natt!!

sandpapper.

Kategori: Allmänt

När någon sårar dig, tänk på dem som om dom vore ett sandpapper.De repar dig, och ger dig smärtsamma märken, men till slut så är det ändå du som blir finslipad medan det är dom som slits ut..
tyckte jag lät vettigt iaf! :)

Bästa systrarna

Kategori: Allmänt

Ja, jag har de bästa systrarna! 
Och så har jag världens bästa vänner.
Och världens snällaste pokvän som ställer upp för lilla mig.
Nu ska jag bara göra mig av med den äckliga känslan i magen, ta tag i allt.
Jag måste ha ett jobb! -gör vad som helst.


-Love u!

1 månad och lite bilder.

Kategori: Allmänt

Just det, idag har jag och Patrik stått ut med varandra i en månad :) trevligt trevligt.

Här kommer lite bilder från helgens bravader!


Fredags! Staffan, Patrik, jag och Jonte :)

Jag var även ute med dessa pinglor! Issa, Helena och Linda P!

Min underbara Linda P och jag!
Detta var från lördagskvällen, bästa helgen på mycket länge! Let's do it again!

Just me.

Kategori: Allmänt


Jag har haft många snyggdagar nu det senaste, I LIKE. Andra kanske inte tycker likadant men det gör inte mig något :)

Om en timma hoppar jag på bussen till östra för att möta upp min pärla för att sedan ta en fika för att ha ork för att storhandla! haha. Bra plan va?

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Yey, egentligen har jag tvätttid idag, men  jag skjuter upp den lite för jag har gjort planer med världens bästa Linda P -coffee! Jag ska även ut och lämna en drös CV och så ska jag kolla efter en dop-present, vad i hela friden ska man köpa? jag har inte en aning ju. Dopet är på lördag. stressa är ju onödigt. Imorgon drar jag hem till Mullsjö ska faktiskt ta och hjälpa pappa i trädgården, visst är jag snäll! Jag har ett paket att hämta ut med. hmm.

crap, nu måste jag sluta skriva.
btw, bilderna har inte kommit än.

då.

Kategori: Allmänt



En bild från förr. I like it trots att vi är buttugly!

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu vart det måndag igen och jag har höstlov, vilket består utav jobbsökande. Jag vet att jag har haft en liten bloggtorka på tre dagar men jag ska nu dela med mig av händelserna. Bilderna har jag dock inte fått ännu men de ska jag dela med mig utav också. :)

Vi börjar med Fredagen.
Då firade vi Patrik med lite förfest här hemma hos honom, den var en liten frfest med mig, Patrik, Jonte och Staffan. Mycket trevligt, tjatade skit kollade på roliga klipp och skrattade. Senare på kvällen skulle vi göra krogen osäkert så då drog vi till Olearys, mycket dans och skratt. Under kvällen dök även mina pärlor upp, helena och Linda, Issa var också med men hon var ju upptagen med annat :P Vi hade skitkul och dansade precis hela kvällen. Jag träffade även Ohlsson, och det gör man ju bara på krogen hahaha Lyckad kväll!

På Lördagen vaknade vi vid 10 ungefär, tokhungriga så hjärtat kirrar käk medans jag ligger kvar i sängen. Jag låg kvar där till 19 ungefär då Helena ringde och sa att jag skulle tagga till för en till utgång, brukar jag banga? nej inte när det gäller Helena och Linda. Så det var bara dansa in i duschen och spackla sig sen på en förfest vid östra. Nice. Återigen blev det massa dans och skratt (och ett antagligen brutet revben-tack! haha) Jag och Linda hoppade på bussen hem vid halv 3 och när jag kom hem hade hjärtat kirrat varma mackor till mig, loovely! tack hun. Förövrigt vill jag att ni ska veta att jag inte var askalas någon utav dagarna, man behöver inte vara tokfull för att ha så skoj som jag hade! :)

Söndagen spenderade jag med hjärtat framför tvn, sandra var också förbi en sväng. Kände oss lite osociala när både jag och Patrik somnade. Fast jag skyller på att jag la mig vid 4-5 och gick upp 7, dumma vintertid he he..

well well. Nu har jag städat undan, bäddat sängen, fixat krubb och kirrat tvätt-tid. Skäms lite då jag inte sökt jobb, eller jag har ju letat och har hittat ett par jag skall besöka imorgon men ändå!!

Snart kommer hjärtat, så ska faktiskt vara social och inte sitta vid datorn!
Puss!