Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

väntar

Kategori: Allmänt

på att min käre bror ska träna klart så vi kan åka hem, jag har gjort färdigt första sorten av tre och orkar inte längre vara kvar här, visst jag har bara varit här i ca 3 timmar men o andra sidan har jag jobbat fre, lör, sön, mån, tis, ons, tors, fre och ska jobba lör, sön och måndag sen börjar skolan på tisdag. Jag har alltså inte helg fören NÄSTA helg, vill ju gärna umgås lite med pojkvännen med liksom..

well well, nog tjatat om jobb.
Imorgon efter jobbet, haha, så blir det möjligtvis grillning vid rocksjön med brollan m.fl. kan bli kul o tjata lite skit, dricka lite öl och ha trevligt. Efter det så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, atollen. typ.

nu ska jag dra. pyuss

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

ja då vet ni alla vad det innebär, elleeeerr?? Jo det är halvdag på jobbet, he he.. Nej egentligen inte men eftersom jag har jobbat varje dag sen ifredags så tyckte jag att jag skulle få sluta tidigare, ska ju trots allt jobba hela PÅSKHELGEN MED, SJÄLVVVV!! jaja.. vad är en bal på slottet liksom.. till attt överdriva lite. Så är det med deadlines och leverantörer som är för sena.. well well..

Idag så ska jag i alla fall upp till A6 med mitt hjärta och se ifall jag hittar något fint till mig själv. :) sen så blir väl lägga sig tidigt igen antar jag, får se lite när jag åker till jobbet, vill ju inte vara där allt dör länge i morgon, inte på lördag heller. Egentligen vill jag inte avra där alls meeeeen, vad gör man inte för pappsen.  Jag är iaf ledig på måndag, den lediga måndagen ser jag fram emot :)


Nehej, nu ska jag vila lite, vart uppe sen 05.30 och ryggen vill inte vara med idag alls.
smask!


Jag har en gullig pojkvän ♥

gött kött

Kategori: Allmänt

Lite ledsen över att jag inte kommer kunna åka till GBG i helgen, massa mullsjö-bor ska dit och kalasa, och jag har inga pengar till detta då det är mycket med student/bal/mat/räkningar, ja you name it. Så jag ska istället jobba! Kanske inte det bästa helg nöjet men, jag får iaf spendera kvällarna med bästa pojkvännen iaf så jag är nöjd ändå.

så vad gör jag?
Jag gör absolut ingenting, eller jo jag fixar lite mat till min pojkvän som dyker upp om en kvart ungefär i utbyte mot en redbull, han tyckte det var en bra deal. :) 
    Har varit på en tripp upp till Ryhov med, har inte varit där på ett tag så det var inte så coolt att vara där igen, men måste man så måste man.. Inget allvarligt dock , bara lite tester :)

Ska lägga upp lite bilder med ju! (blir dock bara tre)
Det var ju längesen så det får jag göra :)
Take care!
puss


Jag vart lite ego förra helgen :)

Älsklingen när han jobbade i helgen, och så Ron där bakom. :)

Tillsammans är vi oslagbara ♥

onsdag

Kategori: Allmänt

japp då var det onsdag..
Jag hade en asnice dröm, jag önskar att det kunde vara min verklighet ist och nej jag tänker inte säga vad den handlar om, men nice var det iaf..

well, snart ska jag ta o knalla till skolan men först ska jag hinna med o prata med Linda P, hon försvinner snart ifrån Sverige så hon måste få mig att förstå det här så kallade Skype, jag har det men har aldrig användt det. Men men, jag lär mig väl det med. :)

Nehe , snart ringer damen så ska sätta på lite kaffe.
ha det gott.
puss



Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag vare ja. Jag sitter fortfarande i skolan duktig som jag är, ska snart bege mig hemåt för att käka lite och diska. Japp, hemåt, hemma på torpa, hemma med min pojkvän - mitt hem :) he he. Ska vänta in Robin med för att han är världens bästa pojkvän som hänger med till mitt jobb och tittar på när jag jobbar, sen åker vi hem. Hur snällt är inte det då? Han är grym.

Kan berätta lite om helgen dåra, I fredags så gick jag magnus, sandra och Robin ut och käkade på Jensens, det var gott men inte så gott för det priset tyvärr sen så var servitrisen ny så det blev massa fel med maten o så då blev inte alla nöjda riktigt, men men det är lätt hänt när man är ny. Sen drog vi hem till mig och Robin o senare dök Becka och hennes Robin upp och vi tjatade och hade trevligt. Dagen efter var inte lika skoj när man gick upp halv 7 för att åka till Ullared, men med hjälp att ett tonvis skopor Activizer och en lagom varm dusch så var Liza pigg som attan, dock så var jag den enda utan körkort uppe så jag fick ju väcka alla liken!. vid 9 kom vi iväg haha. Efter Ullared blev det slappt mer slappt och Liza somnade vid 11 redan, tummen upp Liza, fin pojkvän bar in mig i sovrummet o la sig jämte. fina fina du.. ♥
    Söndagen då, ja.. Vi gjorde absolut nada.. Eller? Jo Ikea åkte vi till tror jag, och köpte gardiner som förövrigt blev jättefint i lägenheten. Sen BB sen sova. :)

Mycket mer har liksom inte hänt i mitt liv. Ca 2 Månader kvar till studenten och jag börjar få lite panik faktiskt. Usch. Projektarbetet ska in snart så.. Stackars Sofia får stå ut med mig en hel helg med mååånga olika frisyrer och sminkningar. Så går det när man tar det i sista stund. he he. Skönt att allt till student och bal är betalat iaf, eller ja inte biljetten till studentfesten än dock. Men den känns inte jäätteviktig just nu!.

Nej nu ska jag bege mig, ha det finfint.
tja.