Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Hej

Kategori: Allmänt

Jag är inte så duktig på det där med att uppdatera, har vart i Göteborg o lite så, hos syrran jag Johan Karin o Honey. Ganska trevligt faktiskt, vi gjorde inget speciellt, satt ute för det mesta var jättevarmt.. Åkte lite färja till lite olika öar. Det var trevligt. Hemresan var dock inte så jättekul.. Det var väl ca 30+ ute o vi sitter i en liten golf utan ac o på full värme bara för att bilen inte ska börja koka. + ! stadskörning.. det var inte så härligt måste jag då säga. Jahaja.

Denna helgen som varit har jag jobbat. Suck..
Ja ja jag får pengar men ändå, lite trött på att jobba helg efter 3 helger typ. Inte kul..

Jaha det med skolan "löser" väl sig nu, jag går florist nu o står kvar som reserv på frisör, inte för att jag tror någon kommer tacka nej men ändå.. Tycker jag inte om florist sååå hoppar jag av, sen vad jag gör efter det får ni veta senare, inget är säkert än..
Suuuck, måste gå till jobbet snart, o det är snuskigt varmt ute o ska ha en massa kläder på mig o bära saker fram o tillbaka.. suck suck o suck igen.. jag vill inte.. O så ska jag antagligen jobba hos pappa senare sen med..........
jaja, bara tacka o ta emot.
O nu är Jonathans semester slut :( blir det sitta hemma själv på dagarna jag inte jobbar, det är inte kul :(

Nehe jag kanske ska göra mig iordning innan jobbet.. en kvart kvar..

Puss :*  /Liza

Halloo

Kategori: Allmänt

Hejsan, har inte skrivit på länge.. Har varit upptagen med annat, och har inte kunnat göra så mycket mer än ha ont.
Dom senaste två veckorna har Ida varit här o jag har varit på sjukhuset och tagit ryggmärgsprov, VAD ÄN LÄKAREN SÄGER, DET GÖR SKIT ONT TRO MIG.. Min läkare sa att det skulle vara som ett myggbett, bullshit. Jag fick lite bedövnings salva för skinnet men själva sticket o fy fan. Ruggit jävla ont gjorde det. Gjorde provet på onsdagen smärtan gick över på Måndagen. Kändes som nålen fortfarande var i ryggen.. Allt jag kunde göra var att ligga ner.. KUL!!! Inte alls. Så jag var i stort sett rätt handikappad. Jonathan fick vara min slav, det hade jag inget emot dock :)..

Så nog om det.
Nu sitter jag uppe hos pappa, han är i väg med husvagnen han o Elisabeth,. Så nu sitter Jonte, Mange,Micke o Alsed o spelar fotboll på xboxet o dricker bärs.. O jag fick sitta nere vid datorn o datanörda mig, det är ju kul.. hmm..
Snart blire semester, o då kanske vi ska åka ner till Ida jag Johan o Karin, Ida bor nere eller vid sidan av kartan får man väll säga, alltså i Göteborg. Sen så kanske vi tar en liten tripp ner till Danmark. Vi får se, annars kanske vi åker ner (tror jag) till Halmstad eller ngot. Det är ju rätt gött det med =)

Mer än detta vet jag inte vad som händer. Och det har inte hänt så mycket som är intressant heller som finns o skriva om iaf.........

såååå
Pusstja / Liza

suuuck

Kategori: Allmänt

Tjääna, nu sitter jag uppe hos pappa o häckar framför datorn. Han har åkt till falkenberg med elisabeth så nu sitter mina bröder o min pojkvän o spelar fotboll o ett mototcykel spel. Får Johan inte åka motorcykel får han spela istället, hehe. Igår o i Fredags jobbade jag kväll på kalles, fredags var det väldigt lungt inte alls mycket folk o igår så var det abonerat, jag har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, dom dansade linedans o drack ingenting förutom vatten o kaffe på ett ungefär. De som satt på uteserveringen betalade mer än dom 60 pers som var inne, sjukt. Så jag Thea o Annsofi var lite sura igår. Sen efter kalles så gick vi till Stavros, o sen gick vi vid 04.00 men var inte hemma förens 05.00, den biten brukar ta typ en kvart o gå, men lilla Johan o Jonathan skulle leka Zlatan när dom hittade en liten grön halväten boll. Såååå det gick inte så snabbt o gå hem ifall man säger så. Nog om det för vi somnade när vi kom hem...

På Onsdag bär det åt till Jönköping med Ida, Ryhov faktiskt. Då blir det massa olika ryggmärgsprov, JIPPI! Och det kommer ta hela dagen SUUUCK!. Dom ska testa för bland annat Borrelia, som låter som en könssjukdom men det är det inte!. Har redan gjort min hjärnröntgen o det visade sig att jag inte hade några tumörer så det kan jag vara glad för! woho! Nu finns det väll inte så mycket mer o skriva så... Ha det fint!
/Puss!
         Ida & Jag



                              Mitt allt <3
Sötnows!