Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Ny dag, nya möjligheter.

Kategori: Allmänt

Hallo, nu sitter jag här ännu en gång. Min pojkvän och min bror Magnus sitter och spelar Ps3, jag tror dom har blivit besatta.. Mer tid för mig att sitta vid datorn ;) haha.
Min dag har gått ganska segt faktiskt. Jag har varit i skola, mött min lillasyster på stan, hon skulle färga håret på bäckadal idag, frisören sa att det skulle ta 1½ till 2 timmar, det tog 3½ . Dom är jätte duktig och så men jag tycker inte dom är så speciellt snabba, det är lite synd.. Mitt hår tog 4 timmar att göra, dock är ju håret ner till rumpan och jag är 1.60 haha. så det är ganska långt om man säger så. Sen efter jag mött min lillasyster hade vi matte, och jag hatar min lärare, hatar är ett ganska starkt ord så det kanske man inte ska säga, men han går mig extremt mycket på nerverna.. Jag blir tokig. Och honom ska jag ha i ett år, SUCK!!! Sen bärde det av till stan, med Evelina, Isa och Caroline, det var mycket tevligt, vi kollade på lite kläder och så åt dom och jag tog en kaffe på McDonalds, det finns ingen vidrigare mat än på McDonalds, MAX är godast! Så är det bara. Sen bärde det hemmåt.
När jag var hemma satt jag o umgick med min älskade pojkvän Jonathan, sen gick jag till min käre bror Johan och lämnade en kebabrulle.
Jag och Johan kollade på hus, blev ju inte alls sugen på att köpa hus eller! Det kommer det också!.
Johan flyttar dock på onsdag, det är lite tråkigt.. Men det blir gött dom dagarna jag slutar tidigt, så jag kan gå hem till dom, ifall dom är hemma då vill säga..
Nehepp, nu finns det inte så mycket att säga..
Dagens outfit var mys mys mys och mys.. Inte så vackert men det skiter jag faktiskt i.
Puss o kram! :* Liza♥
Elvis, min underbar katt :)
Här fick ni en söt bild på min underbara katt, Elvis! ♥

säännaa

Kategori: Allmänt

nu sitter jag hemma, äntligen är helgen över! Jag hatar helgerna här nere påå tunnelgatan, man vet aldrig vad som händer.. Misshandeln på Johan hände ju utan anledning så man vet ju aldrig. ska bli så skönt o få flytta, om vi får flytta. Ska bli så skööönt så skööönt.
Marcus o min lillasyster är här, Marcus och Jonathan spelar jag sitter här, och Sofia kollar på när dom spelar. Spännande... Inte..
Igår hände inget speciellt, vi lagade lite mat jag och pappa, Jonathan var o hjälpte Joel med huset, det var dags för markarbete? eller något sådant. Till mat blev det fläskfilé, klyftpotatis, sås och sallad, så Jonathan var glad när han fick lite vettig mat i sig. Nu det senaste har det varit lite jobbigt med matlagning pga att man är så trött om dagarna. Det är sjukt jobbigt. Nog om det.
Idag så har jag varit ute med Mia, Mattis vovve, hon är ju såå söööt! Jag o Sofia plåtade höstbilder o bilder på Mia, det var trevligt.. Ska försöka få in någon bild, jag är inte så high tec när det gäller blogg. Jag håller på att lär mig.. Eller jag försöker iaf..
Snart så fyller jag år, på Lördag faktiskt, o då var det dags för att gå catwalk, för jag ska nämnligen vara modell då. Spännade.. Får se ifall jag går eller snubblar fram haha.. Det äger rum på kulturhuset, tid vet jag inte, tror det var ganska tidigt jag skulle gå. Det ska bli kul.. :)
Imorgon är det dags för skola, suck en tråkig dag.. Bara tråkiga ämnen, bara bita ihop :) Nehepp, nu ringde min bror så nu ska jag jaga reda på brännskivor, :)
Ha det fint! Puss :* Liza
blekta svampar ;) ne, solljus ;)

Halloo

Kategori: Allmänt

ligger i "gästrummet" (mitt gamla rum) uppe hos pappa, har sovit här i natt jag och jonathan, så snart ska jag hem till min kit kat o gosa sönder.. Jag har faktiskt saknat honom.
Igår så var jag hos Lamija, vi hade mys kväll med Isa o Azra, massa tacos, chips o choklad. Som vanligt tillhör tjejsnack, du vet, kärlek, skvaller o annat sånt där som jag tycker är skitkul. haha..
Ikväll blire att ta det lungt med jonathan o mange, ska nog sova uppe hos pappa idag igen tills helgen är över iaf. Så det blir väl typ Ps3 eller ngt.. Eller så blire Isa för hon skickade just ett sms, :) Jag o isa ska ta våra höstbilder till skolan så vi ska gå runt sjön. :) men nu ska jag åka, för pappa har brottom,. skriver kanske mer senare =)
Hadet fint! :* puss

Hallåå jaa

Kategori: Allmänt

Sitter o väntar på helena nu, ska åka med hennes in till stan.. missade bussen :( låg lite för länge i soffan (a) haha.. äter twix till frukost.. nyttigt va? måste ha nåfot i magen annars dör jag, brödet e slut med :( får shoppa mer. Det är inte så lång dag i dag som tur e, slutar kvart i 11 idag. det är rätt gött.. Får se hur länge jag behöver luffa på june :P Fick svar på mina prover igår också, dom visade sig vara ok, men har kalkbrist, så får dricka massa mjölk, bläää. SKa till en ögnspecialist snart med, men dom e ju efterblivna.. Och en sjukgymnast, det är gött. Han har också skrivit ut en medicin, en dyr sådan. 2 tabletter 200 kr. det blir typ 6000 kr/mån för mig. jag har i stort sätt huvudvärk varje dag.. det suger..:( ska busa lite med katten innan han äter upp mig. :)
Puss! :* / Liza

Hej hej hej hej..

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på jobbet , har jobbat idag, det suger. Tänkte att jag skulle göra om min blogg väldigt snart, den är så tråkig.. Skolan var helt okej idag, börjde med engelska sen drog de flesta i klassen in till stan och käkade, sen idrott o sen fick vi klippa lite, det var trevligt. I morgon har vi bara frisör heeeeeela dagen och det är underbart. Det är skitkul!.
Snart ska jag åka hem till min kära Jonathan o mysa lite. Katten har dock kissat på min väska så jag måste tvätta den.. :( Den luktar unket. 2 olika parfymer och kattpiss :( så jag har gått sån hela dagen i skolan och edt har ju inte alls varit pinsamt eller?! :( men skit samma.. i don't care.. dom får tycka att jag luktar äckligt då :P haha. Det finns nog inte mycket mer att skriva nu.. Gangster fest på kalles i helgen, får se ifal man går dit, är så himlllaaa sugen på kräftor!!! det är ju så gott! Ne nu kommer pappi :) Ha det fint !
Puss :* / Liza