Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

...

Kategori: Allmänt

japp.. allt jag har o säga när det är söndag..
Men helgen var lyckad tack vare pärlan! Hon kan vara väldigt roande kan jag lova, det var behövligt! Fick en massa berömm av någon som har förändrats så mkt dom senaste två åren, till det bra. Någon jag helt seriöst var rädd för i början. Mycket bra, myyycket bra!
Snart är det dags för Helenka och Pärlan att gå på balen, då blir det fullt ös klockan 10.00 tisdag morgon. Härligt.
Uppdaterar i morgon, ska då även lägga in bilder ifrån helgen!

puss!

ja och så..

Kategori: Allmänt

.. var det lördag igen.
Igår så hände det inte så överdrivet mkt, sista dagen på praktiken var igår, härligt. Jag fick lite presenter ^^ Schampoo, balsam,vax, bodylotion och någon mer pryl. danke danke. Sen efter praktiken så åkte jag upp till Jennie och satt där en stund, Jonathan och Sonni kom upp med Mia som jag sedan fick ta med ner till Mattis då jag skulle sitta barnvakt. När Mattis och alla andra åkte ut till sägernas så däckte både jag och kidsen. vi gick i stordäck. Härligt.

Så iiidag ska jag upp till Jennie, blir det nog, och sitta där. Får väl vad se vad som händer ikväll.
Får uppdatera mer i morgon för nu ska jag packa ner datorn och lämna den hos mine darling,
PYSS

Tudiloo

Kategori: Allmänt

Är hemma tidigt idag, härligt.
 Det är nog dags för kissens första hårboll nu, har matat honom med gräs. hehe.. Snäll som jag är, jag har även pluggat och så har jag gjort i ordning i garderoben och sovrummet. Dags för att tvätta, ska strax kila ner och kolla när vi har tid men har inte riktigt orkat göra det än. men snart så.
   Inte långt kvar till sommarlovet nu, mitt näst sista sommarlov, skulle egentligen varit mitt sista nu. Men jaja.
Min huvudvärk har kommit tillbaka igen, crap.. Tänk dig att du har huvudvärk varje dag, och när du har huvudvärk så känns det som någon vrider om din vänstra hjärnhalva med en sekunds mellanrum. Och så blir det typ 10 gånger minst perdag. jaja nu ska jag sluta gnälla.

För övrigt tycker jag rent hus är ett äckligt program, såg reklamen nyss. blä..

puss!

gammal bild på mig och emma! :)

värdelöst..

Kategori: Allmänt

..bloggande..

Har inte tid, nu har jag fått tid över för en gång skull. Har haft praktik hela veckan och kommer ha denna vecka som kommer med, så har slutat 6 varje dag, och har alltid gjort ngt efter. Men men.
  Denna helg har varit ganska lugn.Eller ja det har den. Fredags så var det ju hockey då skull grabbarna sitta här och kolla så jag traskade upp till Jennie där vi satt och tjata kvällen slutade med att Jennie gick in i stolpar!. Jag fick mig ett gott skratt, och så vill jag tacka snälla David W som höll mig sällskap när Jennie försvann.. Mucho snällt.
  Lördag var det jobb jobb och mer jobb. Skit kul.. not.. Men det är pengar. Efter jobbet så drog jag till Mattis där vi satt och väntade på att hans vän skulle ringa. Under tiden vi väntade gaddade jag hans pekfingrar. Gaddade in hans barns namn Casper och Alex, nöjd blev jag. Dock så är de det sämsta stället man kan ha den tatueringen på, speciellt när det gäller mattis händer haha. Men kan ju hoppas på att dom får sitta kvar en vecka eller två. Haha.. Sen stack han ner till kalles och jag v ar barnvakt, de låg dock och sov så fick titta på tv :P Hemgång vid 01.00 när min kära pojkvän och mattis kom. :)
 söndag, jobba jobba jobba, hem ättttaaa frukost och nu sitter jag här, fast nu ska jag kolla på film med honey och myspysa.
Imorgon blir det svårt att skriva, för i morgon slutar jag 6 och sen jobbajobbajobbajobbajobbajobba!!!!!

Sov gott!
pyssss

tröött..

Kategori: Allmänt

efter en lång dag på praktiken.
För en gång skull fick vi lite mer att göra, jag har till och med fått klippa, ett nytt klippsätt vi inte ens har gått igenom i skolan än, tack janet :) Konstigt nog blev det bra med och det tog inte så farligt lång tid heller, ca 40 min. Och det var korthårsfrisyr. Duktig jag är. woho.
   Nu ligger jag här i sängen med datan framför mig och funderar på att knalla upp till Jennie. Vi ska (som vanligt) kolla på DHW medans våra kära pojkvän kollar på fotbollen. Funderar starkt på att städa med, storstäda.. Men det får bli en annan dag. Måste bli av denna veckan iaf. (tredje världskriget här hemma, tro mig)

Nu kommer det lite bilder ifrån valborg och jennie och martins 18 års fest. enjoy.
PYSSS

<3
nöff nöff
<3
syskonskaran, magnus ser lite wierd ut dock

söt bild :D

close up på valborg

söta damer.
nu orkar jag inte lägga in fler ;)

söndag

Kategori: Allmänt

ännu en söndag.
Söndagar är inte roliga. Speciellt inte när det är söndagen innan två veckors praktik börjar. suck.. Jaja.
   Igår firade jag underbara isfis som fyllde hela 18 år igår :-) grattis ännu en gång <3 Vi grillade och hade jättetrevligt, min kära pojkvän kom förbi en sväng och sa grattis med! Han är så snäll så.

Jag hade tänkt skriva en massa om obehagliga männsikor. Men jag känner inte att jag orkar det nu, jag ska värma på mat. Jag är hungrig.

Jag känner också att jag inte kommer orka med morgondagen, den kommer bli pinsam och bara allmänt obehaglig.

nästa inlägg jag skriver, så kommer det bara vara en massa bilder. :)

puss