Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Oj..

Kategori: Allmänt

Jaha då var julen över, bara nyår kvar. Det var en mycket trevlig jul, först minijul dagen innan julafton hemma hos joel. Sen på julafton var vi uppe hos pappa. Juldagen håller jag på att försöka glömma. Ikväll blir det inget avancerat antar jag, kidsen är här. Men får se ifall jag håller mig hemma eller drar mig någonstans.. Jag vill även säga att jag är trött på känslor, speciellt ångest känslan. Blä.. Och så den där känslan där man inte vet vad man ska göra, man vet ingenting. Men vad ska man göra, finns inte mycket att göra liksom.. Nehepp.. Ät mig.. Nu ger jag mig.. Hej..

det gick..

Kategori: Allmänt

ingen vidare med att fixa en ny design.. Så jag skiter idet o får se ifall jag hittar någon som har lust att göra det åt mig.. Så istället tänkte jag att jag lägger ut lite bilder på mina tatueringar jag har gjort. :) Och lite andra bilder som jag har på telefonen :)

Lennis fot linjer



o så med skuggor, dock en suddig bild :S



fias fot

Mangemus, inte färdig.



Mer kladd på mange



Min senaste på Jonathan, ska fyllas i o skuggas, vet inte avrt resten av de andra bilderna är :(



redan mer än 3½ år sen älskade syskon <3

Nej nu ska jag kila, puss!

funderar

Kategori: Allmänt

På ifall jag ska ge mig på att fixa ny header.. :) ska göra det eftersom jag har döötråkigt. Får väl se ifall jag lyckas! haha
puss

extra snäll..

Kategori: Allmänt

.. har jag varit i år.. Eller iaf denna vecka, och speciellt denna dag då jag har varit på a6 o handlat julklappar åt mina bröder. Johan har annat o tänka på o Magnus har värdelös smak.. haha, så de förde glatt över pengar så jag fick shoppa. Fick ju faktiskt välja min egna julklapp ifrån magnus och Johan.. Nu när jag har varit så snäll tycker jag allt att jag förtjänar ett nintendo wii.. :)

Nej, nu ska jag gå..
ska faktiskt ta o mysa med min kära pojkvän.
puss

det kommer snart..

Kategori: Allmänt

.. ngt dåligt.. Det gör det alltid.. Jag vet det,jag vet allt.
Fick träffa Johan igår, han är bra han. Han får en att bli glad igen, det tycker jag om. :-)
Idag ska jag inte göra så mkt, ska snart ner till banken så fort jag kan ta bort handuken på huvudet. :-) Kanske ska ta o städa lite till. Konstigt nog blir det aldrig bra.. Men det kanske är för att barnen har varit här i helgen. :P

Jag tycker inte om spotify för tillfället.. Tog bort alla mina the bones låtar. så nu är jag depprimerad..
  Funderar på ifall man kanske ska ta en tripp till götet i helgen, ska se ifall plånboken tillåter detta. Hade varit skönt faktiskt. :)

Nehe, ska väl ta o dra mig nu då.
Puss


Gas o lilljohan!

Gas, lill Johan, fräcka Fredrik o Linda

erik klippte sig.. som vanligt.
Det var ngra få bilder ifrån julfesten hos Gas o Linda


Min nyaste:)

dansa med moppen..

Kategori: Allmänt

det är vad jag ska göra, o vika o stryka tvätt o diska o allt sånt där nödvändigt. Känner mig pigg på att göra det med.. Konstigt nog har jag energi trots att jag gick o la mig vid 1-2 o gick upp halv 6 för att göra ordning lillskrutten för lucia :-) Hon blev så fin så :-)
  Ne nu ska jag sätta igång med städningen :-)
 Ha det fiiiint,  skriver sen ifall jag hinner, mkt att göra idag ;)
Puss!

................................

Kategori: Allmänt

no need for a headline...........

Jag har hört att det där med kärlek är rätt jobbigt.. Som fan med. Men jag har också hört att allt löser sig till slut, det sa en mycket vis ung man till mig en gång. Funderar på att träffa den här unge mannen i helgen. Johan heter han, han är bra han. 
  Det är lite fööör många känslor just nu, tycker jag inte om. Inte alls faktiskt. Men imorgon kommer lillskrutten o sover över hos mig så då får vi prata lite, hon är bra hon med. Medans jag ändå är ifarten kanske jag ska ta en sväng förbi götet o hälsa på sis! Fast idag får det nog bli Magnus, vad skulle jag göra utan mina syskon? .. jadu.. hade ju inte suttit här iaf..

Jag tror Sofia har smittat mig med the bones febern, jäla skit.. Det ända som spelas just nu, sitter tillomed på spotify på datorn o skolan o lyssnar på dom. Bra skit, mkt bra skit. :-)

Det finns så mkt mer jag skulle vilja skriva o säga men jag har inte mod nog att göra det så jag skiter idet. Låter det vara, det kommer någon gång senare, längre framåt. Något att sefram emot.. not..

ne nu skiter jag i det här, heeeej.

<3

you..

Kategori: Allmänt

You have become my ball and chain
But my feelings are just the same
Well honey, you´ve been living hell to me

oj, det var ett tag sen man skrev nu.
Idag har jag varit nere hos sjukgymnaste åter igen, det gick bra. Idag fokuserade vi oss på huvudvärken, nästa gång blir det ryggen och akupunktur. Hoppas att det hjälper nu.

Lyssnar på the bones nu o funderar på vad man ska ta o äta idag. Får se, makaroner o falukorv var ju ett tag sen nu faktiskt, har bara lyxat till det de senaste, kött nästan varje dag, deee e grejer de!

Förövrigt så måste jag ju säga att jag har haft väldigt trevligt ihelgen. I fredags var jag hos becci o firade henne, lördags var vi hos Linda O Gas på julparty, mkt trevligt :) Har ett gäng roliga bilder därifrån men har inte lagt in dom på datorn än, det kommer senare. Ifall jag kommer ihåg det vill säga.

Nehe ifall man kanske ska ta o göra ngt vettigt?..

 

Pyss!