Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

31 Oktober -08

Kategori: Allmänt

Snön är här, yeeeey. Det är mysigt. Jonathan tyckte dock inte att det var lika kul med tanke på att han skulle gå till jobbet, haha.. Jag är elak..  Vi fick också ikeas smygstarta julen igår och blev så sugen på att pynta och pyssla, tycker jag är kul. Jonathan har också lovat mig att baka pepparkakor vid 2 advent, det blev inte av förra ret så han lova mig att det skulle bli av detta året.. Mmm bäst för dig det Jonathan ;)

Igår eftermiddag gjorde jag inte så mycket, tog en dusch, kladdade in lite hårinpackning i håret och lera i ansiktet och kollade på tv. Sen senare så åkte jag och pappa till banken sen till colorama, blev kär i fototapet och längtar tills vi flyttar så jag får slösa pengar på inredning haha..  Blev också en pizza och cola framför tv.. för ovanligheten skull ahhaha.

Idag är det ju spökrundan.. I snön.. haha, får se när mickan hör av sig för jag vet inte vart jag ska eller när, men det löser sig. Alla ska på fest i stan ikväll, klä ut sig och grejer, men inte jag... Jag måste vara pigg på fototagningen i morgon.. Så det kanske blir utgång i morgon istället, ifall jag orkar då vill säga.

nu ligger elvis och klöser mig på armen, så nu får jag sluta skriva och ge honom mat!
Ha det fint! puss

30 oktober. -08

Kategori: Allmänt

shit pommmfritts, jag vet inte hur många gånge rjag har sagt det nu. Dumma mix megapol!.
Jag har precis kommit på att man kan se kommentarer.. Hahha jag är kass. Jag är ungefär lika hugh tec på datorer som min bror Johan, fast jag skriver lite snabbare än honom för honom tar det ca en tio miniter för hhonom att skriva en mening haha ;)

Som sagt igår vart i Linköping, jag lekte mest med Louise och lite så, vi gjorde inte så mycket chilla mest, hehe.
Sen så blev det ju Becci och då fick jag god mat och jääätttee god efterrätt.. Kul att man kan träffa alla gamla vänner sådär ifrån skolan. Synd att det inte blir så ofta bara. Kul är det, blir mycket snack och hur det var förr och hur det är nu.

Fick reda på nu att det var den 15.onde vi skulle ner till GBG rockcity ;) haha. Men kanske åker en dag tidigare, beroende på hur länge jag går i skola och hur länge jag är hos sjukgymnasten, suuckk.. Så nu är det bokat på Scandic Opalen, härligt.. Alla hade inte fått plats i lägenheten haha. Får se vad lilla jag ska göra när alla går ut, hoppas det är ett nice rum och finns något att göra. Vore ju trevligt faktiskt..

Det blir nog att gå ut på lördag efter modellfoto prylen, ska bara hitta till hotellet den dagen haha. Får se hur det går med mitt as bra lokalsinne haha. Men det ska nog gå bra. Inte fått så mycket info om i morgon och den där spökrundan, haha jag lovar jag kommer bli rädd inte dom. Som i morse, jonathan tyckte det var kul och typ ta en liten halloween leksak han fick i kalle tidningen som skrattar och typ hålla det mot mit öra, jag stod och bredde mackor jag visste att Jonathan skulle göra något, men så klart blev jag rädd ändå. Får se hur det går. haha. Nu blir det dags för frukost för min del, har bara legat i sängen och kollat runt på datorn och beställt tid för kastrering, surt Elvis. Det blir nog bra :)

Ha det fint! Puss! Liza.

Elvis, min underbar katt :)
Blir en bild på Elvis. Han är söt..
Ska lägga upp fler bilder.. När jag orkar pallra mig ut någongång och ta lite ;)

29 oktober -08

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men sen i söndags har jag halft jobbat ihjäl mig... Inte alls kul igår jobbade jag sålänge som 11 timmar sen kom min kära bror Johan och hämtade mig, vi åkte in till stan och hämtade lite grejer och sen drog vi till max och åt varsin fet hamburgare, mumsigt. Frukost vid kvart i nio på kvällen, guuu va nyttigt haha. Jobbar man och kan inte sluta så blir det ingen lunch, inte bra men sånt händer.

Idag blir det Linköping, jag, Mamma, Sofia och lilla Louise ska hälsa på morfar. Det ska bli kul. Efter att ha kommit hem ifrån Linköping drar jag direkt till Becci då blir det tjejkväll med käk och så, sen vet jag inte det blir nog hemmåt inte fått så mycket sömn nu det senaste.

Föresten jag tycker max är bra. Vad jag fattade det som så planterar de träd i Afrika för att kompensera för allt icke miljövänliga saker som de gör. Och så är ju deras hamburgare sååå goda! Mc donalds kan slänga sig i väggen för deras hamburgare är vidriga, den lilla sallad man får är typ möglig. Men på Max då får man minsann massa sallad, tomat, lök, dressing och massa gott. Nog pratat om max jag blir bara sugen haha.

I morgon blir det nog ta det lungt med Jonathan eller så hänger jag med min kära bror Johan ska kolla in lite stuff med honom, mycket trevligt. Har inte blivit att man umgås så mycket med honom pga av flytten och allt jobb osv.. Men nu så, nu sååå! Måste ju umgås med sina syskon. Magnus har jag fått nog av hahah, ne men han kommer ner lite då och då och hälsar på. Ida träffar man inte heller så mycket, lite svårt när hon bor 29837072 mil hörifrån typ. Men ser henne den 14.onde? 15.onde? vet inte säkert. Ska kolla in hennes fina ring hon har fått av Fredrik! Är så glad för deras skull, så kul när folk förlovr sig. Någon dag är det min tur också. Men inte än haha.

På fredag så ska jag Mickan och Matte, vilka fler vet jag inte, så ska vi hålla i en spökrunda eller något sånt, ska få mer info ikväll. Vi ska skrämma folk som går en runda ute i skogen. Jag kommer säkert bli rädd själv med tanke på att jag är mörkrädd haha. Men det ska nog gå bra. .

Föresten förra veckan i skolan fick jag reda på att vi ska delta i skol-sm, får öva en massa på permanent rullning och lång hårs uppsättningar, tur att jag har min lillasyster! Haha. De väljer ut två i från våran skola, det är ju jätte bra ifall man vinner en sån tävling, får man plus i kanten när man söker jobb! Jättebra!. Nu börjar jag få ont i min rygg. Dags för mina övningar sen när jag kommer hem. Suck.. hahah, dom börjar bli jobbiga nu, men dom hjälper faktiskt! Woho! Har inte lika ont i huvudet längre, men när jag har det så känns det som huvudet ska explodera, men hellre det än ont varje dag. Trust me.. I know...

Nej nu blir det att pysa, ska försöka uppdatera så mycket jag kan!.
Puss och Kram!

underbar bror Johan!

Slänger in en bild på min bror Johan, han ser inte så glad ut men... Strunt samma! <3

25 oktober. Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan , nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte riktigt haft tiden till att skriva riktigt, varit lite mycket med skola och jobb och så vidare. Det har väll int hänt så mycket under tiden, igår var lite gamla klasskompisar här och kollade på idol, det var riktigt trevligt! Puss på er.. Sen så har det väl inte hänt mycket mer, pluggat och jobbat och slitit. haha.

Ikväll blir det en lungn kväll, sitter och gosar med Mia och Elvis för tillfället och är barnvakt. Mattis skulle iväg på något jippo på kalles så jag var såå underbart snäll och tar hand om kidzzzen, guu va snäll jag är. Så det blir en promenix med Mia och barnen strax, måste trötta ut dem lite så doom somnar gött sen. Mia ligger och snarkar jämte Elvis nu haha.

Idag har jag också varit hos morsan, Louise fyllde 7 år i torsdags så hon fick 7 paket. Hon var mycket tacksam. Och jag vill också passa på att tacka mamma, :)

Hoppas på att Jonathan kommer strax så vi kan äta lite kvällsmat, lite smått hungrig. Hehe, som vanligt. Ska nog ta och göra mig lite kaffe snart också, skulle inte sitta fel. Mummaaa. Slänger in en bild på mig Evelina och Isabelle (två stycken ifrån min klass) när vi var på utbildningsmässan. Måste dra mig vidare!
Puss och Kram! :* Liza

Fredag 17/10

Kategori: Allmänt

Hallo.
Får skriva lite fort eftersom jag måste slänga i mig en hamburgare och sen dra till Emma och kolla på idol med alla snyggingar!. Det ska bli trevligt, det blir inte ofta man träffar dom faktiskt. Lite synd, saknar trollehöjd ;(.
Nog om det.
      I tisdags var jag hos sjukgymnasten, det gick bra fick ett par övningar jag ska göra nu fyra veckor framåt. För er är det de enklaste övningar ni någonsin har gjort, för mig är det de jobbigaste på ett ungefär. Nu sitter jag och försöker sitta rakt. Det går inte så bra, jag har verkligen inga muskler i min rygg, och nu ska jag träna upp dem. Äntligen kommer jag se ut som en människa hahah!
      Sitter även nu uppe hos pappa och kollar på köket.. Eller kök och kök en spis, fläkt och en diskbänk, Pappa håler på fixar om köket, förhoppningsvis blir det jättefint.!
       Jag har även fixat sofias hår, men det blev inte så bra, eller jag är inte så nöjd. Hon hade inget tålamod och vänta till clipsen var torra, jag gjorde clipslockar på henne. Övning ger färdighet. I morgon blir det permanentspols lockar, bara locka inte permanenta, haha det vill hon nog inte.
       Nu är maten klar! Ha det bra!!
Puss! :* Liza
Mee and pappi <3

Hemma igen, och sjuk :(

Kategori: Allmänt

Denna helgen har jag tillbringat i Götet hos min kära syster Ida, jag och Sofia var där nere.
Vi gjorde inget speciellt, slappade och vräkte i oss en massa mat, chips och godis. Haha. Mycket tevligt. Fredrik var dock inte hemma, han har en tendens till att fly fältet varje gång jag kommer ner haha, nej men denna gången var det dags att jobba och så var det spelning i Karlstad. 
         Tråkigt nog men sant har jag också blivit sjuk, så jag har varit hemma i dag och läst lite i boken om Jenna Jameson, mycket bra bok ifall ni frågar mig. Ska försöka plugga lite matte senare idag också, SUCK! Jag hatar matte, det finns inget värre. Jag tycker heller inte om att missa skolan, men med tanke på att mitt huvud exploderar snart och jag har lust att hugga av min hals för att jag har så ont har jag inget annata val än att vara hemma. vilket suger..
        Imorgon är det dags att gå till sjukgymnasten igen, ska bli spännande, får se vad han har att säga den här gången, hur mycket jag behöver träna ryggen, när det är dags för akupunktur o.sv. 
        Nehe, nu måste jag ta något att äta innan min mage skriker allt för mycket. Jätte hungrig, får se vad jag får äta för min hals.. Skulle tippa på soppa, men kan ju hoppas på annat. :)Ha det fint! :* Liza
Syster Ida och Jag :) <3

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu är helgen över, tråååkigt..
Igår fyllde jag år, och firades inte förens idag eftersom alla var slutkörda efter Johans flyttning, och jag var trött efter modevisningen. Det var riktigt kul och jag trillade inte, kommer lite bilder på det här nedan sen.
Så jag har firats idag, :) jag har fått bestick ifrån farmor och farfar, ett set jag samlar på JÄTTE fina! Och så har jag fått pengar ifrån morfar, TACK! Behövdes! :) och en mobil, i morgon får jag paket av min älskling! är jätte nyfiken haha ..
Var uppe hos pappa och firade, blev biff, potatisklyftor, sås och sallad, MUMS! och kladdkaka till efterrätttt !Tycker inte om kakor och sånt så mycket men en liten bit slinker alltid ner!
Så jag har haft en trevlig helg, nu ska jag slinka ner i soffan för nu har filmen börjat!
Puss o kram! :* Liza
Innan modevisningen :)   jag :)

Fredag

Kategori: Allmänt

idag har det varit en bra dag.
Har färgat mitt hår idag igen, bara fyllt i mitt röda. Såg lite dassigt ut så gjorde det lite mörkare den här gången. Mitt hår växer i turbofart, det är lite till en nackdel faktiskt. Jag är egentligen blond och har färgat svart, för ca två veckor sen färgade  jag min utväxt, och nu är den tillbaka, inte lika mycket men jag har utväxt, det är sjukt. Vi har också fixat lite inför modevisningen i morgon, väldigt dåligt planerat men det får gå ändå. Bara jag inte trillar i trapporna haha. Jag ska iaf gå runt 13.00-14.00 så långt vet jag och att vi ska vara på stadsbiblioteket.
Inför kulturnatten så säljer dom biljetter ca 4000-5000 har inte riktigt koll på det, och det är slutsålt! Och det finns folk som köar till biljetter. KUL!...inte.. Guud va jag kommer tabba mig, skit samma kul grej, ingen som vet vem jag är haha. Imorgon ska jag också träffa Emma, det var ett väääääldigt bra tag sen, det ska bli kul, blir nog födelsedags lunch för mig med Azra, Emma och Isabelle, mer än så har jag inte planerat så det blir nog en lugn kväll, barnen och hunden Mia kommer imorgon med.
Jennie kommer lite senare och ska fixa lite med mitt hår inför i morgon med, kommer bli en stressig och tror nog att ganska många kommer vara irriterade i morgon pga den dåliga planeringen. Inget jag kan göra något åt, bara inte jag blir irriterad haha.
Snart är det jul också guuu vad härligt jag älskar julen! Och detta året har jag bestämt att vi ska ha en stor gran, hade en pytteliten förra året, jag tycker om granar! Haha. Tycker om när man träffar hela familjen och så :)
Nog om det, snart dags för diskning, inte så populärt men måste göras eftersom min underbara pojkvän har städat nästan hela lägenheten så jag tänkte att jag kunde vara så snäll och ta disken. Han är bäst Jonathan, det finns ingen bättre!
Blir nog lite mys pys ikväll för våran del tror jag, det är skönt, hela denna veckan har gått snabbt och det är skönt, ÄNTLIGEN helg! De flesta tänker bara på att festa när det blir helg, jag tycker om att ta det lungt, visst att det blir någon gång ibland att man festar, men inte så ofta. Det är bara slöseri med pengar tycker jag, haha. För min del går pengarna till viktigare saker. Typ mat haha, jag älskar mat. Och kläder men jag är för snål unnar mig inte något fören vi åker till typ Ullared eller typ Lager 157. Jag är snål haha. Men däremot kan jag köpa kläder till Jonathan, inga problem, men till mig själv blir det svårare haha.. Men ska bli ändrig på det, lite kan jag få unna mig själv.
Nej nu ska jag diska, SUUUCK! haha
Ha det fint! Puss :* Liza
underbar bror Johan!    Mee and pappi <3  me and my baby <3

torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag försovit mig.. vaknade kvart i 7 o bussen gick 7 så jag orkade inte stressa, var så fruktansvärt trött o då la jag mig ändå vid 22.00 efter Greys! det är ju så himla bra, det är desperata hemmafruarna det är gött! hehe..
Jahopp, nu är det bara två dagar kvar till att fylla år och gå på modevisning. Det ska bli spännande, sen efter modevisningen så ska vi väl fira mig av något slag, hur och vart vet jag inte än.. suck!.. Jag kommer ju vara fin i håret efter iaf, jag är ju en av modellerna haha.. Sen på måndag ska vi på en ny visning, hon är känd och heter Gunilla (kommer dock inte ihåg efternamnet eftersom jag satt och fifflade med håret medans Britt pratade med klassen hehe..) men det ska också bli kul. Hoppas jag .. hehe.
Jag har inte gjort ett skit idag, har sovit hur mycket som helst, jag kan sova på beställning helt seriöst.. Jag kan somna nu ifall jag vill. Det är sjukt.
Mange Mus sov här idag igen, det var trevligt.. Eller jag kollade ju bara på tv med dom sen somnade jag och dom fick spela haha.. Som vanligt..      Jag försökte spela lite PS3 innan också, bilspel, vet inte vad det heter men jag skulle drifta iaf, och det gick inte så bra om man säger så, så fort jag fick kläm på det så hände det alltid något som sabbade allt.. SUCK!!, jag fick iaf 10.000 inte dåligt för en nybörjare.. tror jag.. Jonathan fick BARA 20.000 000 igår eller i förrigår när han spelade.. Show off... Jag tror jag sabbade lite för honom nu, struntar jag i.. Mohaha, jag är så elak.
Nu ska jag gosa med min Elvis.
Puss o Kram! :* Liza
Sötnows!
                    Min baby ♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

Heeej, idag har det varit en bra dag. Förutom huvudvärken då.
Först klockan 08.00 så var jag hos sjukgymnasten, det gick bra. 50% av smärtan i huvudet beror på min hållning. Min hållning är tydligen som en ostbåge, haha. Inte bra.. Så jag ska träna upp mina små muskler i ryggen, det ska bli "kul". Men går inte huvudvärken bort så ska jag pröva akupunktur, funkar inte det kan det vara migrän är det inte det så vet dom inte.. Så hoppas det försvinner, och jag är så glad över att det inte är något allvarligt!.
Nog om det..
Idag i skolan fick vi göra vattenvågor, (i hår självklart) jag han inte göra "torra" vågor idag eftersom jag kom senare.
Sen så fick vi schamponera varandra och fixa håret, det var kul. Zdenka och Isabelle fick göra lockar i HELA mitt hår haha, det tog en bra stund men det blev jättefint, sen så gjorde Isa en håruppsättning som det kommer bild på här nere sen.
Efter skolan så åkte jag och Isa till A6 och kollade efter jackor på bikbok, men köpte ingen idag. Sen gick vi till Majoren och åt en sallad, jätte god! Sallad, tomat, gurka, kräftor, räckor, fetaost, ägg och pesto pasta. Pröva, skit gott! + en burk rhode island sås, smarrigt..
Nu ska jag kila iväg och plugga på engelska glosor. Ha det fint! Puss! :* Liza
såå fiiint såå! I skolan :)
+ det är MITT EGNA hår, ej lös. ;)