Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

fri-day, fri-dag

Kategori: Allmänt

i wish..

Nu har jag kommit hem ifrån Shitlake city, Ida har ju äntligen kommit så vi hade middag hemma hos pappsen och alla var nästan där, utan sandra o nicke :/ men annars var alla där och det var super trevligt! :) Synd att det inte kan vara så lite oftare :(

well well, ida stannar hemma i mullsjö hela helgen. Imorgon drar jag till gbg med robin över dagen, hämta grejer, lämna grejer och agera världens bästa brevbärare ;) he he.. på kvällen får vi se vad vi hittar på för äventyr, kanske hittar på ngt med Ida, robin ska nog iväg ändå. Söndag ska vi till farmor och farfar och sen jobba några timmar. japp, fullt upp busy busy :D


nu ska jag ringa finfina linda p!
puss o hejsan.



az och jag <3

dött

Kategori: Allmänt

på bloggerian..
Men inte så konstigt, jag har gått i skolan och efter det så har jag jobbat så att sätta sig vid datorn är inte prio ett när man kommer hem, det är faktiskt sätta sig framför tvn och börja falla in i koma.. well well.. Veckan kommer dessutom fortsätta så här så att blogga kommer ju som sagt inte vara prio ett, nu skriver jag för att Robin inte är hemma så jag tyckte det var tråkigt att sitta här själv och för att inte somna så ja, skriver jag..

Jag är lite trött på att hela tiden vara osäker, inte veta något och ja då blir jag fruktamsvärt tjatig och det vet min omgivning, men när man vill veta något nu för tiden så måste man ju fråga för att få information av andra kan man ju fetglömma.

äsch, nu behöver jag komma på bättre tankar..
Min syster kommer på fredag, härligt! känslan som att vinna på triss ungefär, visserligen har jag bara vunnit 50:- som max men jag vann ju iaf.. Det ska bli kul att träffa henne igen då det var ett bra tag sen sist, händer ju inte allt för ofta om man säger så.. Men om mina planer går som de går så kanske det blir ändring på detta!. ssh..

Denna helg kommer jag även få träffa min farmor och farfar, fiiint! Det var också jättelängesen jag träffade dom, senast familjen åkte dit var jag sjuk, och gången innan det var jag sjuk med :( så jag fick inte hänga med, och det är ju självklart att jag inte vill smitta dom.. Men nu är jag frisk! :)))

Nej nu har jag lust att gräva ner mig så ska nog ta och göra det.. Det är en sån där dag så man har lust att peka finger åt allt. Trött tjej. så ..
God natt..

..

Kategori: Allmänt

oj här har det varit dåligt på bloggerian. Kan skriva lite om helgen innnan jag måste kila till habo och jobba!

Fredags, så satt jag och min fina Robin hemma hos honom och kollade på hockey, AIK vann förövrigt tjoho, vi käkade en god sallad och massa ribs det var fint. Tog någon öl och sen knallade vi till Eson och träffade Becka och Robin efter en stund vi varit där drog vi till Becka och Robin, tjatade massa skit och hade trevigt.
På lördag ville inte min mage samarbeta med mig, jag hade inte sovit något på natten, jag kom knappt upp ur sängen och ick knappt i mig någon mat på hela dagen. Robin fick hjälpa stackars lilla mig till soffan då jag tröttnade på att ligga i sängen. Runt 22 så började magen bli ok igen så då tänkte jag att äntligen skulle jag få i mig lite mat såå jag beställde en kababpizza med pommes och sallad på tänkte på hur goood den skulle vara osv, när jag väl får den kan jag ta en liten bit mer änså fick jag alltså inte i mig. kul.. Så jag tjurade resterande av kvällen..
Söndagen var nästintill likadan bara att magen var aningen snällare så jag kunde äta åtminstone, men i omgångar.. Den nya medicinen är inte alls rockig.. usch... Tur att jag har en snäll pojkvän! :)

Idag mår jag iaf bra, inte fått i mig mer än 2 mackor idag men det är bättre än ingenting. Snart ska jag åka till jobbet, så skönt att kunna bestämma vilka tider man får börja och så, fick även en löneförhöjning idag med 15.-/timmen. trevligt!.

Nej dags att knalla till june, bussen går snart!
puss

onsdag

Kategori: Allmänt

jahopp, då sitter man framför dumburken ännu en gång, men jag har haft en fullspäckad dag så det gör inget att man tar det lite lungt nu.

Började men att jag lunchade med Sandra och Nea, tjatade skit i ca 2 timmar, fasen så fint. Sen drog jag till Habo för ett suprise-besök hos pappsen, han blev glad. Satte på kaffe till herrarna på jobbet och kom ut med det, hallå service! de blev också glada. Sen har jag suttir sammanlagt 1½ timme i telefon med Sofia, mamma och tele2 mest tele2 faktiskt. Men nu har allting löst sig och snart blir även jag en Iphone ägare, fint skare va. Sen blev det Mullsjö för att hämta ut mitt paket från PM - FITLINE! tjoho, jag och Magnus åkte med Johan hem och det var trevligt att träffa Johan åtminstone 20 min, händer ju aldrig längre tråkigt nog. men men.. Sen ska jag, Magnus och Robin försöka komma överrens om vad i hela friden vi skulle äta, det gick absolut ingen vidare så jag och Magnus drog till ica och Robin till träningen. Resultatet av min och Magnus insp-promenad på ica blev (för magnus, jag åt bara första); förrätt- pasta Carbonara huvudrätt- fiskgratäng och efterrätt- bläckfiskringar. Förövrigt så blev min pasta så fruktansvärt god!! oj vad god den blev!. Vi köpte chips, cheeseballs och dip med. haha, hallå tjockisar! Robin blev inte lika nöjd "herr-jag-är-nyttig-men-äter-upp-dina-chips-skyll-dig-sjäv-att-du-inte-gömmer-dom" Japp, jag måste gömma godsakerna eftersom han äter upp det annars, utan problem. Haha, han låter som en jättetjockis nu, men det är han inte. :)

wellwell.. nog tjatat om mat.

Vi sitter nu här i vardagsrummet, jag, mange och Robin. Dom spelar x-box och är allmänt jobbiga, jag sitter vid datorn och vill att klockan skulle vara mindre.
   Jag och becka skulle ha gått runt munken efter jag krubbat men det blev så sent då Mange inte kunde bestämma sig för vad vi skulle äta osv osv.. :p hehe, vi ska gå imorgon ist! yepyep..

Nu vet inte jag vad jag ska skriva riktigt. Har mycket att göra denna veckan, men skriver jag det kommer jag inte ha ngt att skriva om senare. så.. nu är jag färdig..
Jawohl!

Puss!