Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Lördag

Kategori: Allmänt

God morgon! Idag gick jag upp före min fina pojkvän och gjorde kaffe, han är nämligen duktig och jobbar idag.
Om en timme ungefär ska jag ut till skruttfia och hämta kläder sen upp till pappa och hämta skor och sen hem och göra sig i ordning för vid två ska vi vara ute hos Chrille för "förfest" innan julbordet med... Eh... Raggarna.. Haha..
Kan bli kul.
Nu ska jag mysa med kissen som kommer vara ensam länge sen, tur att han är duktig på att underhålla sig själv.
Puss

Lite bilder på en grym man, Zakk Wylde

Kategori: Allmänt

13.30

Kategori: Allmänt

Och jag ligger fortfarande i sängen. Eller jag har faktiskt varit upp lite innan men eftersom jag inte hade något kaffefilter kvar så la jag mig i sängen. Jennie slutar snart så jag ska upp i dricka kaffe hos henne. Mkt viktigt det där med kaffe!
Haha

Slänger in en bild på mig och mitt andra monster Elvis. :)

Mat

Kategori: Allmänt

Min katt är en tjuv, mat tjuv!

God morgon

Kategori: Allmänt

Ja eftersom jag inte somnade någon gång för än tre så är jag ganska så trött just nu, Rasmus kom in med en kopp kaffe till mig så jag kunde vakna till iaf!

Har lastat in tvätt i tvättstugan så nu ligger jag i sängen med damp katten som jagar sin egna svans!
Bra allt dum.
Undra vad dagens planer bli utöver tvätta?

Sova!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sova! Så jag tröstäter chips och myser med min kisse. Ligger för tillfället på soffan för att jag inte kunde somna, men det var ju inte mkt lättare här ute. Speciellt inte nu när katten börjar få damp.
Funderar på o gå in till hjärtat igen. Risken finns att han brett ut sig över hela sängen. Men, får väl putta bort honom isf HE HE.

God natt!

Måndagsmys

Kategori: Allmänt

Har varit en redig hemmafru idag, rullat köttbullar och gjort sås utav stekskyn fattas ju bara att jag skulle odlat potatisen själv! Haha!

Nu degar vi i soffan , jag agerar kudde till mina fina grabbar. Whiskey har sovit precis hela dagen så han kommer väl vara en jävel sen när det är dags för oss att sova.

Nu ska jag fundera ut vad jag ska laga för mat imorgon till mitt hjärta.
Vill inte att han åker till Vimmerby på måndag :(

Slänger in en bild på älsklingen och Putte som har kramkalas :)

Nytt!

Kategori: Allmänt

Har gjort om designen på bloggen, krångligare än senast eftersom jag satt på en Mac. Så det fick bli en simpel design.
Nu ska jag och whiskey laga mat åt min hungriga pojkvän!

Test

Kategori: Allmänt

Jaha

Kategori: Allmänt

Kunde man ju tro att biljetterna till vårtan skulle vara slut! Lemmy alltså motorhead.
Kul. Hittade 2 biljetter men puckot vill ha 1000-:/st för dem o de var det ju inte värt.

Så nu tröstäter jag gårdagens popcorn och kollar Oprah. Vad deprimerande . Alla mina planer för julklappar är som bortblåsta för tillfället.
Crap..

Hopplöst

Kategori: Allmänt

Försöker hitta turnédatum o platser för black label society. Det går sådär måste jag ju säga. Hopplöst.
Hoppas de kommer upp snart! För har minsann hört att de kommer till Sverige , men det kanske de inte gör?
Vad vet jag.
Hoppas iaf!

Bilder

Kategori: Allmänt

Lite bilder som jag tagit de senaste på mig själv, subban (chevan) , mig i Chrille, whiskey min kisse,på världens finaste pojkvän :) , världens bästa pappa med Dolly och en bild när vi åkte Impala i stan :)
Fler kommer någon annan dag :)
Puss

Måndag

Kategori: Allmänt

åh härliga Måndag. Nej det är inte härligt med måndag, jag hatar måndagar så himla tråkiga. Alla börjar jobba utan jag, jag har inget jobb. "måste vara skönt o bara vara hemma" nej verkligen inte, det suger - speciellt vid löning. MM, man får ju inte direkt pengar utav att gå hemma.

nä nu ska jag sluta vara så bitter.
Imorgon ska jag iaf söka till folkhögskolan här i shitlake för att få bättre betyg så jag kan söka KY-utbilning sen, jobb känns vääldigt långt borta just nu. suck. Mycket man inte kan göra när man inte jobbar. well well, någon gång får jag ju jobb.

jaja.
denna helgen har varit väldigt lugn, fredags satt vi hemma o tog någon öl så kom Issa o hennes dotter på besök, putte, klumpen, becci och alex tittade också förbi och senare kom Jennie och Pauline.
I lördags så hjälpte jag till o måla hemma hos Pauline, andra stryket vi målade första på fredagen. Senare på kvällen hämtade Tina mig då drog vi till Christian och hjälpte till o tapetsera där, easyup är inte så easy som de säger, har då aldrig hört så många svordomar samtidigt innan! haha. Hemgång vid 01 sen sova med min fina.
igår så var det kaffe hos Issa och dra lott till julklappsleken, så jag ska köpa en julklapp till Issa, måste alltså komma på vad jag ska ge till henne, louise och rasmus. Sofia var ju smidig iaf, hon ville bara ha pengar till ett par kängor. Får la se vad jag kommer på för något, har så mycket att välja på till Rasmus iaf!

Nä, jag ska se ifall jag kan få in lite bilder från telefonen, slänger upp de här om jag lyckas!
puss

Måndag

Kategori: Allmänt

jag som trodde det var tisdag, det är väl så när man går hemma för länge att man inte har koll på dagarna längre. hemskt.
Jaja, har hunnit med ganska mycket idaf trots att kockan bara är 15. Vart uppe hos Jennie o druckit kaffe med henne och Marika, varit på Kongsberg och pratat med Maggan, gått halvmilen och sökt massa jobb och utbildningar. Snart ska jag börja tvätta och plocka undan lite här i hemmet, äta ska jag göra med. Ungfalukorv o hemlagat potatismos, fint ska det vara. Nom nom.

Helgen har för övrigt varit väldig lugn, fredags var jag förbi Issa och tog en öl med tjejerna, Lördags så var Jimmy, Jessica och Putte förbi o tog en öl och igår var jag i Göteborg och firade syrran som fyllt år. Skönt med en lugn helg efter förra helgen haha. Då var det full fart i lördags med laserdoom, relax o fest. Jag vann Laserdoomen eftersom jag är så jäkla grym.

well well.
Nu måste jag tvätta, jippi.
puss