Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

tisdag

Kategori: Allmänt

nu har jag inte bloggat på flera dagar.. för mycket att göra i skolan helt enkelt och jag har inte tid att sitta här nu heller med tanke på att jag lagar mat hmm.. bra kombo..
Så ska bara skriva lite kort om vad jag har gjort det senaste..
PLUGGAT PLUGGAT PLUGGAT SOVIT PLUGGAT.. så har det sett ut. ja just det mattis var här och åt igår. Det är väl det som har hänt.  nu dör jag så varmt det är här inne.

Måste gå börjar lukta hehe.. eh.. bränt. :)
puss

En mkt bedårande bild på mig

Fredag

Kategori: Allmänt

ja nu har jag varit dålig på att skriva nu igen..
Sitter nu hemma hos Jennie och har lite tjejkväll, Det är jag Jennie, Becci och Sladana. Mycket mysigt. Vi har ätit en massa gott och snackar en massa skit. Ska kanske dra ner till Erik sen, han har flyttat så får väl dra ner och kolla sen.. Kanske. Jonathan och dom är redan där. Vi får se ifall jag orkar.
Nog om det,.
Den här veckan har varit väldigt stressig, har haft väldigt mycket att göra. Typ prov och sånt tråkigt så jag har varit här uppe hos Jennie väldigt mycket för hon hjälper mig, har lite för mycket nu. Men hon är så snäll så.

Idag har jag haft estet rundtur och jag valde foto, så ni kanske kommer få se ett par fräna bilder i slutet av vecka 11. Sen så gick vi och åt, jag, Evelina och Sandra åt på café paus och resten av tjejerna åt på ett nyöppnat pasta ställe. Jag åt en bakad potatis med skagenröra, guuuuuuuuuuuuuuuu vad god den var, mums! Sen så fick jag världens huvudvärk och sov genom matten i stort sett, den var dock bara på 40 minuter. Sen blev det en tur på stan med Isa och Emma, blev att jag missa bussen så fick ta nästa, såg ett par jättefina skor på scorett, ett par replay.. Dock 900.- inget jag vill lägga ut pengar på just nu faktiskt. MEN AS FINA!. Sen när jag var hemma blev det diska och göra i ordning lite hemma och sen sova. Jag gjorde missataget att somna med underställ jeans och tjocktröja.. UNDEr ett duntäcke!  Så det var varmt.. och sköööönt.

Nehepp nu ska jag vara lite social, så hörs vi sen.

Ska nu sluta färga svart och köra på brunt och blondt igen.. Ogräs till hår!! Växer för fort..

PUSS!

Måndag.

Kategori: Allmänt

Jaha då var det roliga över. Sitter i skolan och äter mackor.. jag är hungrig och jag var så duktig att jag gjorde frukost att ta med i morse!!!
Skulle bara säga tt jag måste från och med idag kolla i min kalender efter vaje lov.. Halvvägs in till stan upptäckte jag att jag kanske var ledig idag. Kollade kalender.. japp, ledig.. KUL... Så nu sitter jag här i skolan och hoppas  på att någon kommer och säger att vi har lektion.. Annars går jag hem. Eller åker menar jag .. hehe..
Nu blire lite plugg.. usch..

Ha det så bra och jaaa bella, det kommer bilder från den kvällen ;-)
puss!

<script src="http://bloggvarde.se/js/value.js?id=OTE2MDk%3D&d=6"></script><noscript><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 2 441 kr</a></noscript>

Söndag.

Kategori: Allmänt

Hej, hade inte så mycket tid över i går att skriva så nu så!
Igår var vi då hemma en stund, sen åkte jag Magnus och Johan (mina bröder) upp till mamma och lämnde en blomma, tjatade lite och så :-) trevligt, sen så kom Linda, fixade en frisyr på henne för hon skulle in till stan på en alla hjärtans dag fest, sen blev det diska, duscha och göra i ordning sig för halv sju skulle vi till Joel och fira Malin som fyller 20! (30 egentligen:P) stannade inte så länge, fick träffa trevligt folk och framför allt Caroline :-) Sen så åkte vi och handlade gott och sen blev det film resten av kvällen/natten.
Dock fick jag reda på att våra kära vänner fick inbrott i bilen 04.00 inatt. Lustigt folk det finns här i Mullsjö.
SUCK...

Nu så sitter jag och väntar på Jennie.. Hon ska hjälpa mig att plugga lite.. Hon kan sånt haha.. Trevligare att plugga med någon :)

Men nu måste jag kila för att hon kommer strax och måste plocka fram alla grejer och framför allt sätta på kaffe!
Puss !

fredagen den 13.onde

Kategori: Allmänt

spännande, än så länge har det inte hänt något dåligt! haha. Men vem vet..

Tack för alla kommentarer!! alltid lika välkomna!

Idag har jag bara städat, nu i ca fyra timmar. Har storstädat! Rensat garderoben och sånt AS KUL....hmm.. Men det var värt det., Inte för att det blev så mycket skillnad i utrymme men det blev fint!

Ikväll har jag inte mycket planerat min käraste ska antagligen iväg med sina kompisar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, tror att man kanske träffar jimmy och jennie. Vill ju inte sitta hemma själv precis. Men vi får se vad som händer för spännande! Uppdaterar om det senare ;-)

klockan är nu 16.30 och jag har ännu inte hunnit äta frukost, hmm.. skippar nog den och hoppar på middag haha. Något gott kanske.

Just det, haha jag var på akupunkturen igår, och jag har haft ont i min högra axel nu i ett par veckor. Så han kollade lite närmare på det och kom fram till att mina små muskler jämte ryggraden på högra sidan har förminskats, sååå jag går med snett huvud. Jag har inte märkt av det. Men han gjorde det. Så ännu ett par övningar att göra.. Jippi..
Akupunktur är underbart. Det gör skitont under tiden men man märker en skillnad!! Så underbart.

Nu får ni ha det bra så hörs vi sen!
puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

haha, ja bella, nu gör jag dig känd ;)

Idag har det inte hänt så mycket spännande. Skulle traskat bort till min kära vän Lamija och klippt henne men fick förhinder. Tyvärr :/ så det blir klippning i morgon!. Mycket trevligt.
Jag har även varit på handledarkurs idag, i 3½ TIMME!! Gud va tråkigt det var, men kursen är faktiskt väldigt bra. Jag tänkte att det var meningslöst och bara slöseri på tid och pengar. Men det visade sig att våra föräldrar behövde frächa upp minnet lite granna. Vi har även vääääldigt konstiga regler i trafiken. usch. Går tyvärr inte att förklara men, ni kommer märka ni som går kursen!. MYCKET att tänka på hela tiden..

Men men, nog om det.
Jag har varit lite kass på uppdateringen nu på det sista.. Eller jag har aldrig varit särskilt bra på det men det blir ändring på det nu. Eller jag ska försöka iaf. Lovar ingenting.

Det pågår en pokerkväll här hemma just nu, så jag håller mig ute i vardagsrummet och dom i köket. Bara grabbar.
Får se ifall jag får vara med sen ;)

Det börjar närma sig alla hjärtansdag och jag undrar vad vi ska hitta på. Jag tror inte att det blir något speciellt med tanke på att vi är bortbjudna just denna dagen. Så vi får se ifall vi stannar borta länge om inte så blir det väl hemmåt laga något gott och slänga på en film, skulle jag tippa på. Men om man stannar längre ja, då får vi fira alla hjärtans dag en annan dag. Men men.

Vad jag skriver om många olika ämnen nu. Nästa inlägg får jag hålla mig till ett ämne! .
 
Puss o god natt!

god kväll.

Kategori: Allmänt

klockan är 23.33 och jag ligger och har kollat färdigt på DH säsong 4. Jag ligger även och mumsar i mig chips och cola tillsammans med min katt.

Imorgon så blir det skidor, det kanske jag skrev innan.. men fick precis ett mess av madde att hon måste in till stan imorgon först!. suck.. Så det kanske blir att man hänger med.. maaaaybe..
Min kära lillasyster Louise kommer även imorgon, har fixat Petshops VIP till henne, så hon kommer bli överlycklig! Kul att se. haha.

ne, nu ska jag ta och försöka sova ifall jag ska orka åka skidor imorgon!.
Puss god natt


Mycket gammal bild på mig . :P

lillasyster Louise!

måndag

Kategori: Allmänt

ja nu var helgen slut och jag har gjort en del.
I fredags så var jag, Bella och Lisa uppe hos Jennie och Jimmy och åt middag och snackade en massa skit, givetvis fick ju inte Jimmy vara hemma så han drog ner till oss. Mycket trevligt hade vi, Bella sov även hemma hos mig till Söndag. Mucho nice.
Lördags så sov vi rätt länge och sen gjorde vi Taco, vi var ett gäng här nere då. ca 6 pers. haha sen blev det film och sen sova.
Söndag var det tvätt dag så idag ska jag plocka ner alla kläder som hänger överallt i hela lägenheten bara för att torktumlaren inte funkar som den ska. SUCK!

sen vet jag inte vad jag ska skriva mer för det var min helg.
hörs! puss

trött..

Kategori: Allmänt

efter ännu en storstäning idag.. Köket är glänsande och fint nu, likaså vardagsrummet och toaletten.. Bara sovrummet och garderoben kvar.
Ringde klahr idag, han hade inga nya lägenheter på falkgatan :-( tråkigt, vill så gärna flytta.. Men men, det kommer vi få göra så småning om. Men det dröjer väl ett tag. Tråkigt att vänta..

Igår var jag på silversmide med klassen, det var jätte kul och jag gjorde en fin ring, en häften glansig och hälften matt.. Svårt att beskriva men den är jättefin. Det kommer en bild på den med. ;-)

Akupunkturen blir bara värre och värre, shit vad ont det gör nu på vissa ställen, det suger.
annars så hjälper det faktiskt.! Hur härligt som helst!! Ni med huvudvärk borde testa det! :)

Nu måste jag ta och kila.
Puss!

Nu kommer bilden

Kategori: Allmänt

på min första gadd jag gjorde i fredags.. Jag vill bara säga att jag hade väldigt ont i kroppen efter en väldigt konstig sitt ställning och jag tycker väldigt synd om mattis fot.. ren smärta i 2 ½ timme.. Det ska inte ta så lång tid och i slutet fick han lite för ont så snabbade mig vi ögonen vilket gav ett fult resultat annars blev den smutt! haha



Ifyllning nästa.. ännu en gång stackars mattis..

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få börja så jag kan göra mitt prov så jag kan åka hem.. Hoppas på att få sluta efter provet.. Men skulle gissa på att vi inte får det.. Måste hem och diska.. SUCK!!!!
Nu så ska jag kila och läsa igenom boken en sista gång innan jag börjar :P
PUSS!