Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Tjaaaa

Kategori: Allmänt

Nu har jag nästan precis kommit hem ifrån jobbet.. Inte så mycket folk idag som tur var, jag har varit så trött hela dagn . satt uppe o kolla på 10.000 BC igår o jag kunde inte sluta kolla, så somnade vid 03.00 men sån är jag jämt.. spelar ingen roll ifall fimen är dålig eller bra. Men denna var rätt bra, den var lite seg bara. Men bra ;P

Bilbingo ikväll sen haha , visst låter det som om jag är 70+ . Men det är jättekul faktiskt, o så får jag spendera lite tid med minälskade pappa :) och kanske vinna jackpotten på 26.000.- den behövs , jag vill åka utomlands ! Något mysigt ställe, men också ett ställe man kan festa på, åka några vänner o med killen också då ! hade ju varit mysigt.

Nu har jag också fått mina arbetstider för hela juli det är härligt o veta när man ska jobba så slipper man bli väckt tio minuter innan man börjar . Det kan vara lite jobbigt, det blir jag o Annsofi som jobbar hela Juli. Det är gött. Helena åker ju tillFrankrike på Onsdag, o Antonia har semester. Som sagt jag vill också utomlands! Sol, bad o kalla bärs. Pina colada kanske? ;) haha.. Får väl se lite vad pengarna räcker till i sommar :)

Nehepp jag ska nog skutta in i duschen, jag luktar fanta o cola. Det var en som stötte till min bricka när jag gick ut med dricka så jag fick en massa fanta o cola påmig :( Den är jobbig..

Hopp ha det så fint! Puss! /Liza

Hellllloo

Kategori: Allmänt

Tjäna, nu sitter jag här lättad som bara den.. Eftersom min bror Johan har varit med om en mototcykel olycka så har inte min dag varit sådäär perfekt om man säger så. Har varit orolig hela dagen. Fick inte veta så mycket mer än att han hade krockat med en bil. Men nu har jag fått reda på allt, han är hemma nu och han klarade sig med en stukad tumme o fot, lite blåmärken o skrapsår. Inget allvarligt som tur var, men mototcykeln däremot är kvaddad. Men det gör inte mig något! ;) <3

Hopp igår var det som sagt var trubadur, men först var jag hos lamija o det var trevligt =) Längesen jag träffade dom, o så var det nytt folk där med. Trevligt trevligt, sen gick jag till kalles o var där nere o träffade folk.trevligt. sen gick vi till Janni, somnade typ så vi gick hem till Elvis o gosa o somna.

Idag har Jonathans mamma o hennes gubbe kommit hit så vi har käkat lite tacos o sånt. Gott =)
Nu ska jag sitta o kolla lite på datorn o se ifall vi kan få igång photoshop så jag kan leka med bilder! :D woho. Sånt är kul.
Hopp. Hadet så fint!
Puss! /Liza.

Kärlek

Kategori: Allmänt

Trubadur

Kategori: Allmänt

tjääna, precis kommit hem ifrån jobbet.. Usch , mycket folk idag igen inte kul alls.. Så snart ska jag städa lite granna för det ser ut som hejkon bacon. Ikväll är det trubadur på kalles också, det vill säga att hon har fixat en som kan spela. Så slipper man rix fm liksom, det är ju inte så jävla kul o lyssna på reklam stup i kvarten. Jag ska också till Lamija ikväll, det ska nog bli trevligt :) fick sätta mig vid datorn för nu är det ingen tv inkopplad.. :(( snyft.

Jag har lille Elvis i knät också, han tycker om o leka med knapparna. Får väl se lite vad som händer efter Lamija ifall jag går ner till kalles eller ifall jag går upp till Janni sen. Det märker jag.. Så tröööött, vill ha lite massage. Hepp, ifall man ska ta o lyfta på fläsket o börja diska :(( vill inte men måste. Måste måla lite sen med, rätta till min "raka" linjer.. hahah.. jätte fina, verkligen.  Hopp Hepp ..

kvällens über coola outfit blir ju mina svarta brallor, döskalle skärpet o så ett orange linne.. den du..
;)

Ha det fiiiiiiiiint. / Liza

Tjääna

Kategori: Allmänt

Nästan kommit hem ifrån jobbet nyss, jobbat på kalles idag.. INte alls mycket folk eller, suuuuck.. Kändes som hela mullsjö kom på en o samma gång haha, + några ifrån finland med. Så dagen har varit stressig o jobbig, timmarna flög förbi. Men nu e jag hemma o sofia sitter o leker med Elvis . Kollar på project runway också, rätt fräna kläder, repriser ifrån .. något år.. vet inte när .. kollade på det nya igår, var mest den babydoll/ underkläds- klänningen som föll mig i smaken. typ . :)

Nu ska jag gå ner till gatuköket o hämta en kebabtallrik o springa till jonathans jobb , han är hungrig ;) haha
Imorgon ifall Lamija inte valt väldigt dåliga tider som mella halv 12 o 15.00 så ska jag till henne eftersom hon har fyllt år. ! Så Grattis till henne. Nu ska jag ge mig i väg i mina über snygga kläder. NOOOOT , fin svart skit lång åbro piké tröja o mina fina svarta linnébrallor.. Lite matrester på med då.. Det ger en fin touch. ;) hahha. skriver väl i morgon eller något igen, eller senare ifall det händer något i mitt spännande liv O.o haha!.

Puss! / Liza

Tjäänaa

Kategori: Allmänt

Första gången jag bloggar nu då, sitter på jobbet nu, skit surt skulle inte gjort ett skit idag bara stänga av telefonen o låsa dörren. Min o Jonathans ettårsdag idag. Men innan jag hinner stänga av telefonen så ringer pappa o väcker mig. SUCCKK o nu lär ju inte han komma o hämta mig på ett bra tag..
Jag är typ klar nu, har bara lite dammsugning kvar, jaa jag städar.. Wohoo.. Pengar som pengar... eller hur..

Ni som då inte vet ngt om mig så heter jag Liza, det kan du tillomed lista ut med röven, bor i Mullsjö oftast hos min pojkvän Jonathan, har en kisse tillsammans med honom han heter Elvis o han är astuff, nu finns det inte mkt mer o säga. 17 år.. nu så finns det inget mer.. 

Midsommar var skiiittråkig, förra året hade jag så jääävla kul o så detta året sög giraffpiss. Jag o Jonathan var hemma innan 01.00 då är det ngt som är fel.. Vi brukar oftast inte vara hemma innan 04.00-05.00 typ. Det är illa.. Nehepp jag ska väll typ avsluta mitt så jag kan sätta mig här igen o terrorisera min pappa på telefonen. Sen kan jag åka hem till min co