Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Bloody Tuesday

Kategori:

Yes, tisdag, uttråkad och rastlös. Ensam ikväll igen, sååå tråkigt är det verkligen. Men men, vad gör man. Är väl dags att ställa in maten i kylen, trodde inte David skulle bli så här sen.

Imorgon blir det körlektion och lite sånt smått och gott. Ska även åka hem till Mullsjö, där har jag ju iaf mini att gosa med på dagarna/kvällarna när han inte har damp vill säga, lite väl mycket energi ibland men ack så gosig han kan vara!

Snart åker jag och Martin till Sälen, nästa helg för att vara exakt! Sååå gött! Johan , Tina och kanske Sofia kommer också upp fast sön-ons, jag och Martin är där lör-lör. Längtar så till jag får åka skidor igen, ska även hyra snowboard en dag så Martin kan få skratta lite åt mig.

Men men. Kanske skulle slänga mig i ett bad och sen lägga mig så jag är pigg imorgon.

Puss!

Fredag

Kategori:

Hej fredag. Jag brukar ha saknat dig, men inte nu längre. Nu är du som vilken annan dag som helst. Kunde lika väl ha varit måndag idag. Negativa Liza. Nä.. Men det blir så när man inte jobbar. Har bara jobbat två dagar denna vecka och jag hatar det. Jag vill jobba heltid.

Jag hade velat hitta på någonting idag. Typ en sån där tjejkväll med sin bästa vän o bara tjata skit. Jag kunde det innan, för ett par år sedan. Med Linda, inte för att låta bitter eller något.. Men det finns verkligen ingen som henne. Jag saknar det och henne. Men men.

Så vad gör man när man inte har sin bästa vän här i närheten och sin pojkvän ligger o sover? Bra fråga.


Söndag, älskade söndag

Kategori:

Jag har haft en sån otroligt bra helg. Jag har myst med min kärlek i fredags, trots att han var trött efter en slitsam dag på jobbet valde han att åka in o titta på filmen The Hobbit, för er som inte vet det så är den 2 h 50 min lång! Vi somnade ganska så fort när vi kom hem. Han är fin den där David.

Igår så åkte jag pappa och Betty till Stenungsund för att hälsa på min farbror Göran hans fru Eva och deras barn dvs mina kusiner och deras respektive. Mycket trevligt med god mat, första gången jag åt cheesecake med!
Efter besöket i Stenungsund blev set en snabbvisit hos Ida och Seb! Lite kaffe och flipper hann vi med innan det var dags att åka hem. Men väl i Mullsjö valde jag att svänga förbi Putte för att säga hej till mina favoritkillar, efter ha retats lite åkte jag hem till Micke och spelade spel med de andra favoritkillarna, underbara killkompisar jag har! Sen hem o stendäcka med hjärtat.
Denna dag har gått i mysets tecken. Firat Magnus födelsedag hemma hos han och Sandra och lite kinakäk med hjärtat. Helt.. Underbart.

Jag är så lyckligt lottad. Mina killkompisar är de bästa vänner som finns. Aldrig någonsin skulle de säga nej till att ge lilla fisliza en tröstande kram om det skulle behövas. Aldrig skulle de ljuga ihop en ursäkt att inte ses, de säger helt enkelt - nej, jag orkar inte idag.
Jag älskar er!

Puss och god natt

Nytt år, ny kärlek och nya utmaningar

Kategori:

Ja det är väl det livet handlar om? Utmaningar.. Och kärlek!
Det här året kan bara bli bättre än det förra, det måste det.

Ligger just nu i sängen och tittar på film hemma hos David, vi har varit och tänt upp lite ljus hos Joel idag. Jag skulle egentligen åkt igår på hans födelsedag men eftersom min älskade huvudvärk har kommit tillbaka igen så orkade jag inte det tyvärr. Jag saknar dig.

När två av ens vänner går bort inser man verkligen hur mycket man älskar och uppskattar de man har kvar i livet. Jag har mina fina vänner och så har jag mina bästa vänner. Ja, vissa är bättre än andra så är det bara.

Nä.. Nu ska jag krypa intill min fining. God natt på er.