Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

no more poison ..

Kategori: Allmänt

nannanananna..
 Idag är jag på ett bra humör, hoppas det håller i sig hela veckan. :-)
Nu sitte rjag uppe hos Jennie o har pluggat lite, ska snart hem o äta med mitt hjärta. :-)

Nehepp, verkar inte finnas mkt mer vettigt att skriva.

Puss hörs senare när jag har ngt att skriva

joooobba

Kategori: Allmänt

jobba jobba jobba, stressa stressa stressa.. Gud så roligt det är, men nu fick jag en kafferast, eller jag krävde en. Idag är det ingen bra dag, ingen bra dag alls pga många saker, stressen framför allt. Åååh, suck.. Men i morgon kanske det blir bättre, hade tänkt att tvinga med herren på bio o innan dess käka något gott. Får väl se ifall jag lyckas, kan ju hoppas det iaf.

So far så står det bara jobb på schemat över helgen o det är inte så värst spännande. Får se ifall jag lyckas ta mig ner till Ida, ska försöka. Ifall det blir att jag stannar hemma o jobbar så blir det väl att jag kikar in på stickans 60 årsfest så jag tydligen också var bjuden till, vem tackar nej till gratis mat? Inte Liza Börjesson iaf, speciellt inte till kött!. (så blir det ifall jag stannar i shitlake) Blir det att jag måste stanna så får jag ta o åka ner till Ida nästa helg hon har tid såfår jag väl fira henne då, men inget bestämmt än.. åhh jobbigt, suck.. Många suckar nu, känner att det är mkt att tänka på för tillfället. crap..

Har också börjat planera hur sovrummet ska bli efter renoveringen, ifall hyresvärden får tummen ur o början någon gång. Så ska ta o dra mig till Ikea någon dag o börja inhandla små prylar.

Nehepp nu måste jag rusa, dags att springa runt där ute som en yr höna.
Puss!


Jag vill åka utomlands

huh..

Kategori: Allmänt

jag tycker inte om brödknivar, jag lyckas alltid skära mig i handen när jag skär brödet. hmm..
Utgången i Lördags var rolig, den kunde varit ännu roligare men nej då, Mattis kom o joinade tjejkvällen runt 11 då jag var slut i bena så jag kunde ju hålla honom sällskap en stund. Speciellt billigt blev det ju inte den gången heller...
 Sen så har jag hjälpt Mattis att måla lite på ritningen till utbygget på deras jobb.. typ, o så jobbat o så ska jag jobba.. Kanske sticker till göteborg på Lördagen o firar Ida, ska kika på saken :-)

Nehepp måste sticka till jobbet nu.
Bye

Lööööördag

Kategori: Allmänt

o jag mår bättre, woho! Så det blir Ollan ikväll! :)

Igår gjorde så blev det att gadda Majkus, blev en japansk mask på armen, tatuerade över lite som magnus hade påbörjat men inte avslutat men den är inte färdig än lite skuggningar o lite färg kvar ska nog tilllägga lite blommor med. :-) Den andra blev bra med den jag gjore i veckan en text på vänster sida ner vid kalsipperna. Härligt att komma igång igen, bilderna får komma in lite senare orkar inte mecka med det just nu. Efter det så satt vi här lyssnade på musik o tjatade. Mackan B var ju här haha. Sen drog vi till Joel där jag o Frida skakade rumpa haha. Vem har sagt att man kan ha tråkigt nykter?

Nehe nuså ska jag ta o jaga föda, hörs!

puss

whoooop.... ne..

Kategori: Allmänt

tänkte att jag skulle vart frisk tills idag, men icke.. Hoppas att jag blir bättre med dagen så att jag kan dra ut i morgon vill ju inte missa tjejkvällen på ollan.  Ne jag måste verkligen ta o städa, ser ut som skit här.

Over and out

äntligen!

Kategori: Allmänt

så ska ryggen bli nerklottrad. Fast inte riktigt än, måste boka in en helg först ;) Det blir nog fram mot Dec då han är en väldigt upptagen man. Haha..
  Förövrigt är jag sjuk men måste gå till skolan ändå, jag har väl antagligen fått svininfluensan, skulle inte förvåna mig.. just my luck.

Nej börjar min lektion nu måste rusa.
Puss

fu..

Kategori: Allmänt

.. trött jag blir på dessa som kallar sig vänner..

Skit på er........