Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

whop whop

Kategori: Allmänt

Helloooo, idag har det varit en bra dag!. Faktiskt! Trots alla möten i skolan o lite annat äppelskrutt. Och det är väldigt skönt, jag tror jag mår så bra med pga all träning, har tränat varje dag sen i söndags. :-) Så nu sitter jag här en stund, ska ut till köket på jakt efter mat för att få lite energi till träningen så jag somnar gott senare :-)
  Nehe, jakten kan börja!

Ha det gott.


Gubben kan än!

dampiiii

Kategori: Allmänt

Jaha då var man hemkommen från en superrolig resa i Danskeland. Jag hade grymt kul trots att jag var den enda tjejen. Konserten var gudomlig, måste se dom fler gånger. Cock Sparrer e ju ett lyckopiller!
Maten e snart färdig så får skriva lite mer detaljerat en annan dag, bilder kommer också efter jag har fått dom från Joel :)

Nu ska jag dampa färdigt o äta, ha de gott heeeeej

:-/

Kategori: Allmänt

Fortfarande sur, jag orkar inte vara sur. Så sätter på favorit låten o drar till stan. :-)

Får ta o skriva senare, morsan kommer snart..
Puss

yep yep

Kategori: Allmänt

Hemma nu, har ätit o nu blir det sängen.
Det börjar bli bättre nu, men så fort det blir bättre kommer alltid nya bekymmer. Men dom får jag ta hand om imorgon, för ikväll orkar jag inte.

Fast det hann gå 2 minuter så ikväll blir det ta hand om bekymmer med. Skit samma, ha det bra!

Floggning Molly

Kategori: Allmänt

16 feb
Hela morgonen, det är härligt. Kanske dags att slita sig ifrån musiken o göra lite frukost. Klockan är ju faktiskt 14.05 he he..

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jättesugen på att göra något. Slutar väl med att jag inte gör något alls. Kanske ska vara snäll o tvätta lite idag? Jag kan ju vara rätt snäll har jag hört.

Imorgon drar nog jag o fia till knaggebo, det var ett bra tag sen jag åkte skidor så måste göra det. :-) Oså är det bara 3 dagar kvar till Danmark :-)

Ne nu måste jag göra frulle. ha det fint


Ge mig sommar!

:))))

Kategori: Allmänt

Jag är glad nu, det är skönt. Nu är jag pepp på resan igen, det är härligt! Längtar till o med. :)

Idag har jag inte gjort mkt jag, jag har vaknat, duschat o så fick jag mat av Magnus (!!) han lagade mat till mig, han är snäll han, sen åkte jag ner till Mattis o pratade o nu är sitter jag här, ska snart lägga mig i soffan framför tv.n med Johan toan o kissekatten. :-)

Imorgon har jag en känsla av att det kommer bli en bra dag, ska bara komma på något att göra så man slipper sova hela dagen haha.

Nu blire tv.n ha det bra!


Min underbara bror Magnus :-)

egentligen är det väl dumt, men det hjälper..

Kategori: Allmänt

Mats Hellberg en hel timma nu. Härligt.

Jaha sov bara sisådär 13 timmar inatt, man kan säga att jag var trött. Tar igen alla timmar jag inte sovit innan, fast då måste jag sova mer. Haha.
Ska strax in i duschen, jag är rastlös. Det finns ingenting o göra, allt är städat, jag har redan suttit med gamle Findus o matat honom, NU DÅ?! Det finns ju liksom ingenting o göra. Ingen hemma heller, eller jo Magnus men han räknas inte eftersom han sover 24/7...

Nästa helg blir Danmark, ska bli spännande. .

Ne nu går jag o duschar..
hejs

....

Kategori: Allmänt

Jaha då var man singel.

Kom precis hem från jobbet o under tiden jag jobbade så har jag gjort en massa planer tex, flytta till stan, gå färdigt skolan, göra lumpen, börja jobba, längre än så vet jag inte.

Det blir nog bra till slut, för hoppningsvis..

Hörs imon.

......

Kategori: Allmänt

SHITDAY

:/

Kategori: Allmänt

Jag blir knäpp. Säg ingenting för all del.. Åhh.. Trött jag blir på allt. Men men, klipper väl lillmackan sen o efter det drar jag nog till johan toan. .

Goooood day

Kategori: Allmänt

En bra dag trots att jag försov mig o missade min enda lektion på 50 min.. haha..
Lillmackan ringde o väckte mig så vi pratade i ca 30 min, mycket trevligt. Han ville klippa sig, men på något konstigt sätt så började vi prata om massa andra saker. Men det var trevligt :-) Så nu sitter jag här, måste ju säga att jag tycker om vädret idag, bara -3 o strålande sol!

Man kanske ska ta o börja dansa med, något påhitt från lillsyrrans sida, men det kan ju vara kul det med, fast det beror på ifall jag ska jobba ikväll eller inte, don't know..

Men nu tycker Johan Toan att jag ska gå upp o klippa honom..

så, tjingeling

...

Kategori: Allmänt

Nervös...

No need for a headline

Kategori: Allmänt

Kollar på spiderman 3, trött, tom, vätskebrist, ingen ork.. Behöver johans nyckel till lägenheten så jag kan bubbla jämt.. Koppla av, ingen stress.. Nehe dags att sluta gnälla, dags att sova snart.. Förövrigt hade jag världens bästa dag på länge med johan toan! Kollade på alla 3 pirat filmerna (mmm, jack sparrow) sen donken mat o tjejfilmer, johan är bra han! Jag bubblade ju givetvis med :) härligt, härligt. Sen åkte jag hem.... Nehe, time to go. Ha det nice..

.....

Kategori: Allmänt

nada ork..............nu blire mat, bubbel o soffhäng med världens bästa Johan toan!

...

Kategori: Allmänt

lider det mot sitt slut?