Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

så.

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig, jag ska inte vara bitter längre. Det kommmer sabba hela min kväll annars! Jag ska söka jobb på donken, japp donken. I need money.

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag borde vara glad nu, det är fredag och vi ska fira Patrik. Men jag är inte glad, jag är heller inte ledsen. Orken som jag hade vid 11 har nu försvunnit, träningsvärk blandat med magkatarr är ingen bra kombo!! Sen att jag pratat i telefon och att folk vill att jag ska komma och jobba när jag inte längre går i skolan gör ju inte att humöret stiger, tvärtom. Jag vill jobba NU. Så tänker ni nu - vänta du bara, det var jätteskönt i skolan. Ja visst är det, för skönt. Jag gör i stort sett ingenting, och inte tjänar jag på det heller, tvärtom jag har väl för lite tid i skolan så jag får väl inga pengar alls nu. Ett helgjobb eller kvällsjobb hade suttit döfint. Ja, idag är jag bitter. Ibland får man faktiskt vara det. Nästa vecka får jag iaf jobbdatorn så jag kan sitta med CAD-programmet, bättre än inget iaf. pust. 
 
Spola fram tiden till Juni tack...

Hej så länge, ska kolla Jersey Shore och bli på bättre humör till P kommer hem.

Fiskpinnar

Kategori: Allmänt

Nej, vi har inte kommit iväg till träningen än. haha. Jag vet, men vi måste äta mat först. Byggarmat (läs fiskpinnar). haha. För övrigt är min träningsvärk olidig, men jag ska träna ändå. Idag blir det framsida lår och bröst. Jag har även lyckats trappa ner på mitt cola-drickande så man kanske skulle bli hulken ändå, se hur man ser ut. Kul grej liksom.

Annars är jag nöjd med tillvaron. I helgen ska vi fira hjärtat och nästa helg kommer Ida och då är det dags för dop! trevligt.

Das GYM

Kategori: Allmänt

såhär snygg kan man vara när man snart ska dra till gymmet! :)

ja, jag tycker om mig själv. varför skulle jag inte?

mm..

Kategori: Allmänt

har städat nu och tänkt lite.. Varför lär sig inte folk skillnaderna på mitt, ditt och vårat? Jag stör mig, jättemycket. Det är ju inte så svårt, faktiskt.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej hopp, då var det Torsdag igen.
Som sagt så var jag på en föreläsning igår och får ni chansen att gå på den, GÅ PÅ DEN!!! Den var jättebra, han fick en att liksom se lite annorlunda på saker och ting. Det handlade inte så jättemycket om den hemska olyckan utan mer efter, hur han tog sig tillbaka och hur han fick tillbaka längtan till att göra saker. Han accepterade läget. Han var inte bara bra utan väldigt väldigt rolig! Jag är glad att jag fick chansen att lyssna på honom trots att jag hade lite svårt att titta på honom i början, men sån är jag bara. 
 
Lasse Gustavson
"livsenergi, laganda & kreativitet"!
"Ett eldhav stort som Globen omger oss. Det är 800 grader varmt. En människa självantänder vid 600 grader. Håret och skägget knastrar när det brinner av och det bubblar i hörselgången när öronen smälter. Fingrarna brinner av utan att det känns. Mina värderingar brann upp tillsammans med mitt ansikte den där natten. När jag vaknade var det till en ny värld. En värld av skönhet."
Taget utav Lasses bok!



Nu ska jag kolla på Jersey Shore :) hejs svejs, hörs sen!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit duktig, jag har varit i skolan och nästan målat färdigt min tavla. Imorgon ska jag dit igen, men då ska jag vara där hela dagen. Och så på Torsdag med! kan hända att jag tycket om bild!! Allt kommer att lösa sig.
  Nu har jag ätit, oxpytt & bacon. Så snart ska jag & hjärtat ner till gymmet och leka hulken. Jag ska bli bodybuilder, haha. (yeah right, lyckas jag med det så måste jag få ett pris. Klarar nog inte att ge upp min älskade cola!!)

Förövrigt så har jag lite inplanerat, i helgen så ska vi fira Patrik med en utgång med vänner. Helgen efter det så ska jag på Helenas sons dop och för att hoppa tillbaka lite så ska jag på en, vad kallas det? jag vet inte, jag ska iaf lyssna på en som har varit med om något hemskt som sedan ska berätta om hur fint livet kan vara ändå. Mer information efter det imorgon kväll! Jag tror iaf att den kommer vara bra.

Nästa vecka kommer Ida med! Saknar henne.


I want a doooggi!

Måndag

Kategori: Allmänt

trots huvudvärk är jag nöjd ändå.
Idag är det Patriks födelsedag, han fick inte frukost på sängen men han fick iaf kaffe. :) Var ju omöjligt att väcka honom idag. haha. well well.

Ska ta och slänga på mig lite vettiga kläder och sen ta och gå ut på jakt. Ringa kongsberg med kanske?


Puss!!

KEBAB

Kategori: Allmänt

jag måste ha kebab och socker!! Min kropp kommer aldrig återhämta sig utan dessa livsmedel. Måste genast köpa detta. Fruktansvärt sugen på chokladglass med, jag är aldrig sugen på det annars. Lite kött hade ju inte heller suttit fel, typ ribbs åååh klyftpotatis. Nej, jag är inte hungrig. hhaha.

Mee and pappi <3
Me unt daddy - myyckeeet länge sen!

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Idag är jag fruktansvärt seg! Igår var det middag hos P's mamma, det var mycket trevligt. Astrid är nog världens goaste unge, hade jag haft en tillräckligt stor väska hade jag snott med henne hem!. haha. Det var mycket trevligt, god mat och nytt folk att lära känna. Skulle vilja ha bilderna haha, jag måste skaffa mig en riktigt bra kamera, jag vill ha en systemkamera så för er som inte gav mig en present när jag fyllde år välkomnas en sen present!

Min pojkvän är underbar, trots att jag inte mår så dåligt tar P hand om mig som om jag vore döende, i love it. Jag har legat här i sängen precis hela dagen. Jag tror han har en baktanke med detta, när han blir dålig (typ söndag nästa helg) vill nog han ha samma service. Klart  han får!

Nej mina kära vännor, dags att ringa i klockan. Kistan behövs fyllas på!!

Lördag

Kategori: Allmänt

 
♥ Ida skickade en bild till mig, I love u bigsis!
It made my day.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Äter jordnötter, dricker kärlekste och myser med hjärtat mitt! Livet är allt bra.
Förövrigt blir det ett bra gäng homepartyn i framtiden, passa på nu innan jag blir allt för upptagen! ;)

LR

Kategori: Allmänt

Jag fick en fråga idag om LR, ifall det var jobbigt att sälja när det redan fanns så många säljare på samma ort. Nej, det behöver det inte vara. Du har ju din familj, familjens vänner, släkt eller så kanske du har vänner på annan ort. Grannen kanske vill köpa. Det här är inga svårsålda produkter och det finns någonting till alla!
Hoppas du fick ett någorlunda bra svar.

Torsdag 11:40

Kategori: Allmänt

Hej hopp, igår hade jag en superbra dag med Bella! Kikade inte så jättemkt på bakklänningar så vi satt mest hemma, drack kaffe och tjatade fruktansvärt mycket skit! Det behövdes! Kommer ju att bli att vi träffas lite oftare nu när vi båda är i stan så mycket :) Great!
  Förövrigt så var jag inte ens trött igår, jag fick sova 3 timmar på förmiddagen men somnade inte fören vid halv 2 inatt, dock var jag ju inte den piggaste i morse och  råkade försova mig, men det gjorde inget sa Lasse sålänge jag kommer på extralektioner på Tisdag och Onsdag, det gör inte mig något. Det är ju bildlektion! he he. Jag sitter för mig själv och målar vad jag vill, hur jag vill och när jag vill :) asbra.

Well well. Nu är jag hemma iaf, hade bara en lektion idag. Man blir ju inte så motiverad av att gå till skolan på morgonen när man har en lektion på 1½ timma. Fast imorgon har jag lektion från 13 till 15.30-16 men det gör inget, det är en kul lektion, HISTORIA! Jag tycker om historia. Vecka 9 får vi läsa om Andra världskriget, det tycker jag är mycket intressant, har dock läst en massa om det så man kan ju en del. Men det finns så mycket mer. Vet inte varför jag tycker det är så intressant. Mange är ju likadan. Lustigt.

Vill att Patrik ska komma hem, ska se ifall jag lyckas dra med honom på en promenix senare. Men jag tror inte han är så sugen på att gå ut då han jobbar hela dagarna ute.. Får väl gå själv annars, haha.

Nu ska jag ta och fixa lite med LR.
Hejs!

Onsdag 05:30

Kategori: Allmänt

yep, då var man bänkad framför dumburken ännu en gång. Sitter här halv 6 på morgonen och väntar på att hjärtat ska vakna, jag själv har inte fått en blund inatt och jag är inte ens trött :( well well..

Mitt första homeparty gick great, fick min första kund och möjligtvis 4 säljare. Hur great är inte deet då? Och det hade ju inte gått lika bra ifall inte Johan och Tina hade varit där med alla grejer som man kunde visa upp osv, jag har ju inte fått grejer än, eller ja, inte köpt grejer än. Fast jag har parfymerna, och sminkväskan får jag ju låna ifall det skulle vara någon som är sugen på ett homeparty. Tjejerna var jättenöjda och tyckte det var jättekul, och det glädjer mig att de tyckte det var kul.
  För er som är lite mer intresserade på vad som finns, ja. Som igår då trodde tjejerna att det bara var smink och parfym, men tji fick dom. Nej nej, det här är grejer för A L L A till och med till era husdjur! Gammal som ung, så finns det alltid något som passar dig! Nu har jag även fått julkatalogen, och jag kan ju säga själv jag tar ju gärna allt i katalogen. Speciellt klockorna, gudomligt fina!. Jag har faktiskt önskat en av dom i julklapp, he he.

Ne, nu ska jag ta och fixa lite frulle. Börjar bli hungrig igen.
Puss på er, hörs senare!!


Här kommer lite ur katalogen :)


15:04

Kategori: Allmänt

tjing, nu drar jag till träningen sen drar jag till shitlake city. kan behöva att umgås lite med tjejerna, saknar dom lite faktiskt. 
   Imorgon ska jag träffa bellaaa, och då ska vi på jakt efter balklänning! Ifall nu inte P kommer vara min baldejt ska jag övertala bella ;) haha.

vikterna väntar på mig, bäst att dra! :*

14.00

Kategori: Allmänt

Det har nog blivit ett litet missförstånd, jag menade bara att jag delar inte med mig av allt i blogg :) ni får jättegärna fråga mig ifall det är ngt ist. :) danke.

För övrigt så var maten lyckad, som vanligt eftersom jag är en sån mästerkock!. Mätt blev jag också, så nu sitter jag här som den soffpotatis jag är och ska snart lyfta på arslet för att packa mina kläder. Får se hur det blir o träna själv, det är ju inte så rockigt egentligen men, även det får man göra själv ibland :)


Nom nom

12:50

Kategori: Allmänt

Kom på en annan sak, jag delar inte med mig av allt som jag är med om för någon, inte om mitt kärleksliv heller. Inte ens för Johan. Jag tänker inte försvara mig för era falska påståenden. Nej, jag är bättre än så. Var tysta eller ta avstånd ifrån mig, tack :)

Nu ska jag återgå till mitt matlagande!

Tisdag 12:18

Kategori: Allmänt

God morgon, eller god förmiddag nej eftermiddag. har sovit tills nu, eller jag har varit uppe och sprungit ett par gånger inatt och P ringde o väckte mig vid 9. Har inte sovit alls bra inatt faktiskt, haft ont i huvudet och tankarna har flugit kors och tvärs i huvudet. skrämde halft ihjäl P igår med, elak är jag.

Nu ska jag laga oxpytt, bacon och ägg sen ska jag packa mina grejer och dra till träningen och sen dra till mullsjö, detta inlägget blev genast mycket tråkigare då A L L T jag skrev, försvann.

well well. Håll tummarna för mig ikväll, min första presentation för LR är då!!

Puss på er.
hörs senare.

22:30

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag få ordning på bloggen, men den är fortfarande inte färdig. Orkar dock inte fortsätta ikväll!
God natt på er gott folk, tjing-tjing!

Söndag 20:30

Kategori: Allmänt

Fortfarande en urursel design på bloggen, ,jag skyller på Patrik som har suttit och spelat och lurade på mig att titta på en film. well well, jag har all tid i världen imorgon, tror jag. Eller jag har ganska mycket inplanerat denna veckan. Faktiskt, det känns jättebra. Imorgon så är det först prio 1, skolan. Sen jobb prio 2 efter det så är det giiivetvis träning! Tisdag är det skola, och sen var det sagt att jag och Sandra skulle kolla bal-klänningar men det blir nog inget med det- får gå på jakt själv. Senare på Tisdag kväll drar jag till Shitlake antingen ensam eller med Tina för att presentera LR för ett glatt tjejgäng, lovely. Onsdag skola, träning och en dejt med Bella! Ska bli kul o träffa henne igen!! Sen har jag inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra på torsdag och fredag, hur som helst kommer det vara fullt upp iaf. 

Ja, vad har vi då gjort idag? ifall jag skall sammanfatta det lite lätt, inte ett smack vettigt iaf. Tv, soffa, telefon, film, mys. Inte mer än så.
  Hjärtat springer nu runt och plockar, han är så duktig. Tror allt att han har lite spring i benen efter ha suttit ner hela dagen. Men det springet lär han ju bli av med snabbt imorgon hehe.
  Allt, eller nästan allt är bra nu, känns som att allt kommer att lösa sig. Ifall det nu kommer att göra det, kommer jag ha fullt upp! Och det vill jag ju gärna.
  just det, jag har fått spendera lite tid med toan-johan. Dock så hade jag ju velat vara själv med honom, men det kommer jag nog få snart. lövly, skit snack om allt och alla med Johan sitter aldrig fel.

Söndag

Kategori: Allmänt

Håller på att försöka ändra bloggdesignen, tills vidare får ni stå ut med kaos.
tjing!

Lördag

Kategori: Allmänt

jaha gott folk.. Nu har jag blivit säljare för LR, produkter inom smink, parfym, hudvård och välbefinnande. Kommer att kunna hålla i homepartyn tillsammans med en annan säljare vid namn Tina, då homepartyt kan handla om t.ex smink. Du kanske istället är intresserad själv att sälja? Då är det bara att kontakta mig här eller kanske på skicka ett PM på facebook. Har även en mailadress: [email protected]

LR
Hos oss får alla en chans, oavsett med vilka förutsättningar han eller hon startar. Verksamheten med LR riktar sig till en stor målgrupp och har dessutom ytterst stora möjligheter att växa. Varje konsulent avgör själv i vilken omfattning verksamheten skall bedrivas.
  Vill du bygga upp en egen verksamhet genom att skapa din egen organisation? Är du endast intresserad av att själv sälja våra produkter? Eller kanske du bara vill kunna använda våra högkvalitativa produkter? 
Oavsett för vilken modell du bestämmer dig är det du själv som LR-konsulent som avgör hur mycket du engagerar dig. Med minimalt startkapital kan du investera i en affärsverksamhet där du själv bestämmer. Alltså inga ekonomiska risker men samtidigt ytterst goda förutsättningar för framgång och dessutom utan några som helst bindande inköp.
  Kunskap och fortbildning är basen för vår framgång. LR Health & Beauty Systems, och även LRs ledning, tar aktiv del i denna utbildning.
  Det är enkla förutsättningar för LR-verksamheten som gäller: En tro på sig själv och den bestämda viljan att nå framgång. Vi inom företaget hjälper alla som vill bli hjälpta, på era villkor.
  Affärer med LR: En investering i DIN FRAMTID. 


  

Sådärja

Kategori: Allmänt

trodde då aldrig jag skulle sitta hemma en fredag klockan tio och plugga historia, men nu har jag gjort det! och jag är faktiskt lite stolt över mig själv, och det får jag vara. För jag är klaaar. trallaalaa. 
  Har även myst med herr Patrik med taco och fredags-mix, så magen är ju helt uppsvullen. Sikken tur att det blir träning i morgon!

För övrigt har det ju inte hänt ngt spännande sen sist förutom att jag stör mig så fruktansvärt mycket på en viss skapelse. Men så är det ibland. Jag stör mig lite på de i min historia grupp med, stöddiga. Jag tycker inte det är ok. well well.
 Jag ville bara informera om att jag har en lugn hemmakväll med det bästa sällskapet Patrik, har pluggat och har haft/har fredagsmys.

tjing!

Jag älskar hösten!

Fredag

Kategori: Allmänt

Det är dags för fredags-mys! Japp, fredags-mys blire idag, ingen träning bara äta gott och mysa framför film och tända ljus. Blir träning på Lördag och Söndag isället då vi inte ska göra något speciellt avancerat så man kommer ju inte vara bakis eller något sådant, och det är ju skönt! tjoho. 
  Funderar på ifall jag skulle slå en pling till Bellsibub någon dag snart så man kanske kunde ta en fika och tjata ikapp oss! Har ju hänt mycket sen vi sågs för snart typ ett år sen (!!!)

För övrigt har det inte hänt så mycket, skolan krånglar lite då kurser har krockat och så vidare, men det kommer lösa sig nästa vecka hoppas jag. Men men, det tillhör ju inte ovanligheten att det ska strula för mig! haha. Jaja, snart är skolan över, äntligen. Bara 8 månader kvar, det ska nog gå fort.. Det är ju faktiskt höstlov, jullov, sportlov och påsklov med så det kommer att gå fort så länge man har kul :) 

Nehe nu ska jag ta och fixa här lite, skriver kanske lite senare :)
Puss! :*


lövly pic.

if you..

Kategori: Allmänt

If you call, I won't pick up the phone.
tralallaa.
Dags att bege sig ut på stan och söka lite jobb efter fått lite hjälp av Marita!
haj!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Då vart det Onsdag, i  brist på annat har jag skickat iväg mitt CV till P's mamma som ska skriva ut dom till mig då P's skrivmaskin är sönder. Ska ut på jakt efter extraknäck tänkte jag, funderar även på det där som Johan bablade om LR. Men vi får se, jag måste ju erkänna att jag skrattade när jag fick höra om detta, men men. I want money, så jag kan ut och resa och leva lite, jag har varit utomlands en gång, jag vill meeer! Lite sugen på New York eller London i December, kan vara mysigt innan jul och så. Ska se ifall man kan skrapa ihop lite pengar tills dess och ifall P vill joina mig! :)

Nähe ifall man kanske skulle ta och göra sig i ordning lite och kanske plugga lite?`kanske. he he.. Matte B boken lockar sådär lagom mycket, måste ju till Juneporten och hämta mina pengar. sen tänkte jag kolla ifall Tina har tid o träffa mig då jag måste hämta mina älskade hörlurar, och skor. O min halsduk med haha.

Nej nu måste jag faktiskt gå.
Puss på er, mest på Patrik. Min lilla hulk (hunk, he he)


Lizan :*

No need for a headline.

Kategori: Allmänt

Jahopp, då var man äntligen färdig med tvätten. Patrik fick ett hedersuppdrag att plocka in tvätten i garderoben, jag har tillochmed vikt den, men ligger fortfarande snällt kvar i korgen. Cykeln är mer intressant ikväll.
  Funderar vad det blir för mat ikväll, brist på insp.. It sucks. Sugen på något hela tiden är jag med!! Det är skitjobbigt. Tur att det inte finns en massa godsaker här hemma då för då hade jag ju blivit smällfet. Men men.
  Jag saknar min bror lite, eller båda faktiskt. Johan träffar man ju aldrig längre, han ringde mig dock igår och vi pratade på en bra stund, lovely. Och Magnus, ja han lämnar ju inte 50-skyltarna i Shitlake.

Förövrigt har det varit en bra dag och jag har fått mycket gjort! Inga roliga saker dock, bara städ och tvätt. Men P var ju nöjd, så han får helt enkelt stå för matlagningen, det bestämmer jag nu, nice.

Det enda negativa idag var ju att jag gick in på flashback och skulle läsa lite, tycker det är en intressant sida. Och klicka då upp han som tog självmords tråd, och jag ångrar mig att jag ens klickade mig in och läste. Folk är grymma, vidrigt är det. Visst de kanske trodde att han var ett så kallat "troll" men det vet man ju aldrig, så varför skriva hemska saker? shame on you!!

Nu ska jag dra vidare, övertala mannen att laga krubb. (med andra ord slita honom från cykeln)
Hejs!!

Hej hopp!

Kategori: Allmänt

Idag var det Tisdag, och sen jag blev väckt vid 10 av mitt hjärta av att han kom in och pussade på mig så har jag städat och nu håller jag på och tvättar, ska springa ner till tvättstugan nu igen så kanske skriver igen senare ifall jag hinner för när hjärtat kommer hem så blir det mat och sen träning. Promenad till friskis och hem, ska även hämta mina pengar på juneporten som jag glömde igår! Puss på't!!


Miaaou.

...

Kategori: Allmänt

satt och läste igenom lite gammal skit jag har överallt, sånt som man skriver ner när man inte orkar tänka.. Och kom på vilka falska männsikor och givetvis underbara människor jag har runt omkring mig. Det sjuka är att de falska fortfarande är kvar! Shame on me! Men det positiva är att den bättre kategorin bara ökar, och det är skönt! För aldrig har jag varit såhär glad, nu kan det bara bli bättre och bättre, no looking back. Hallååå pepptalk! haha.
  Från och med nu ska jag bara dricka cola på helgerna (och i smyg) träna, söka massa extra knäck, umgås med världens bästa och äta rätt :) Undra hur många gånger jag har sagt det här nu? men nu är det på riktigt, jag vet ju själv hur bra man kan må när man tränar och äter rätt, så ifall jag gör det med och umgås med P.. Så borde jag ju sväva på rosa moln, och det tycker ju jag låter som en bra idé. Lets do it.

Förövrigt gick jag aldrig till skolan, vi kom överens om att vi skulle träffas imorgon ist och ge mig uppgifter trallalalallaaa.

Hej svejs!

Mumms!

Kategori: Allmänt

Helgen har varit toppen, i Fredags så var Jonte och Staffan här och spelade lite bowling och tog någon öl. Varade inte så länge då både Jonte och Staffan var koma. Så jag och Patrik promenerade med Rocky runt omkring på Torpa och pratade om allt möjligt, sen avslutade vi kvällen med en film som ingen av oss ens hann börja titta på då båda slockande, haha.
  Lördag morgon vaknar jag av miljontals blöta pussar utav Rocky, jag måste skaffa mig en hund. Smög upp i den gosiga famnen och mös lite innan det var dags att rusa till tåget, när jag köpte en biljett fick jag betala 155.- för mycket så det ska jag hämta snart. Väl framme i GBG så shoppade vi loss, oj. Men jag är nöjd! Det är ju huvudsaken haha. Köpte en present till P med, då han fyller år snart. :) Sen på kvällen fick jag önska mat och jag fick även titta på när den lagades, sköönt! God var den med, hör och häpna! det blev KÖTT! hahaha ;) Efter matkoman blev det film, film och lite mer film. En viss herre saknades dock!
  Söndag var det dags att åka hem, magen krånglade givetvis vilket gjorde väldigt ont. Så åkte till jkpg där min favorit mötte mig och jag fick åter igen komma tillbaka till den underbara famnen! "vi" (läs han) lagade mat, tittade på film och mös en massa. Life is sweet! 
  Och idag är det Måndag! Lovade mig själv att jag inte skulle försova mig denna vecka, men hur gick det då? sen fastnade jag vid datorn och började dansa en massa till låtar från dirty dancing. Så jag glömde helt enkelt bort att jag skulle gå till skolan, men jag smyger nog dit snart och hämtar mina uppgifter iaf, men imorgon mina vänner då, ska jag inte försova mig!
Idag ska jag faktiskt träna med, jag ska träna med mitt hallonhjärta. ska bli spännande hahaha :D

Dags att bege sig! Hejs!

Avenged Sevenfold - Dear God

Kategori: Allmänt

Jag har blivit kär, igen. Förutom Patrik så är det Avenged sevenfold. Hans röst is to die for!! MUMMA!!

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be, oh yeah

Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no
Once again

There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
And all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no
Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
When hope begins to fade

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love, purpose hard to find

Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no
Once again

M.Shadows yummi yummi


Torsdag

Kategori: Allmänt

Ja idag är det torsdag, jag har lite svårt att hålla reda på alla dagar då dom flyger förbi. Men det är positivt, tiden går ju fort när man har kul?
 Nu har jag fått agera gps via telefonen, sikken tur för Patrik att jag var hemma och satt vid datorn så dom hittar till jobbet ;) haha. 
 Magen strular med mig hela tiden, den vill helt enkelt inte bli bra! Jag sköter mina mediciner och äter som jag ska, eller jag har fuskat lite men det är inte mycket lever ju med herr-nyttigast-i-stan-för-jag-ska-bli-stor-och-stark. Men det är absolut inget negativt! Jag behöver nyttig mat, jag behöver träna och jag behöver må bra och ta det lungt. Annars blir ju aldrig huvudet och magen bra! jaja nog tjatat om det.
  Snart är helgen här och det betyder att jag ska åka till göteborg och träffa underbara ida, dock bara lördag till söndag men det gör inget. Jag får ju träffa henne snart igen, hon fyller ju år och så ska möjligtvis Helenas son döpas i Jönköping och eftersom Ida är gudmor så kommer hon ju givetvis hänga med. Då får hon ju träffa min kaka med! Alla andra har ju träffat honom utan Ida. well well.
  Nu ska jag kika efter lite hus (nej jag ska inte köpa något, möjligvis Patrik någon vacker dag) och så ska jag kolla på en film och bara ta det lungt här i soffan, stackars lilla mage. buhu.. Jag som ville träna idag!!!!

Puss på er!


Hej hopp!

Kategori: Allmänt

Idag så har man varit i skolan och gått på lite möten osv, varit på stan och köpt en foundation och pratat med min underbara i telefon under tiden han jobbade. Tina har även varit här på besök hemma hos Patrik, det var mycket trevligt. Jag och Patrik skulle påbörja våran nyttiga vecka men jag sabbade det ganska snabbt då jag kilade iväg för att köpa en kababtallrik och en burk cola. Jag skyller på att Taste of Beirut var stängt. he he..
 Kikar nu på Greys Anatomy och blir lite ledsen i ögat, alltid någon som dör där. Det är ju inte så rockigt men det går ändå inte att sluta titta på denna dramaserie. Men men..

Halv fem så ska jag iväg på ett möte på Nordic Club för att kika på deras gym, jag har dock fått ett gymkort på Friskis och Svettis men kan vara trevligt att kika på vad dom har att erbjuda ifall man senare inte vill träna på friskis. Och så får jag ju testa gratis på Nordic Club, gratis är alltid gott! På tal om gym så ska jag och Patrik ner och träna senare, efter mitt möte då. Titta på när biffen tränare he he..

För övrigt gott folk så har det inte hänt mer spännande. Förutom att jag hade en kanon dag igår, min födelsedag! Fick gymkort, karameller och kärlekste! Kärleksteet var vi ju bara tvugna att testa när vi kom hem och det var jättegott! Tack Fia och Nicke! Och givetvis er andra! 

Nu så ska jag mysa ner mig i soffan en liten stund, powernapa lite kanske och ta det lungt. Härligt. Sällskap hade ju inte varit fel, men snart kommer Patrik hem! 

Puss på er!

 


Nej, här är ingen utav oss beredda! haha

Tråkigt kan man ha ibland!

Kategori: Allmänt











<3

Min födelsedag!

Kategori: Allmänt

Japp, hipp hipp hurra för min födelsedag!
Dagen har börjat bra med en masssa gos från min kära Patrik, han får mig att vakna på rätt sida varje morgon. Ljuva känsla.
Ska strax ta och knalla mig till skolan fastän att jag verkligen inte vill göra det, jag känner inte för det idag. Verkligen verkligen inte. Men jag måste nog så det är väl lika bra. suck.
Har fått en massa gratulationer idag, telefonen går fortfarande varm och har gjort sen 05 imorse, haha. Aningen jobbigt, men det gör mig glad ändå. :)

Sen när Patrik har slutat jobba och hunnit träna så ska vi bege oss till Shitlake City för att fira mig. Ska bli trevligt! Och så längtar jag till nästa helg, det säger väl alla på Måndagarna men nästa helg så ska jag åka till min underbara syster Ida för att fira mig en gång till! Blir tredje gången haha, först fredags med ett gäng vänner på Olearys, ikväll och i helgen. Jag klagar inte! Jag tycker om att fylla år :)

Hepp nu ska jag fortsätta med mitt!
hej så länge!

Amazing

Kategori: Allmänt

When I see your face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops
and stares for a while.
Cause, you're amazing just the way you are
.

Idag så ska jag ut med fina vänner, vi ska fira mig lite. Jag fyller ju år på Måndag, imorgon så ska jag fira med Patrik. Och vi ska inte göra ett smack, förutom att laga god mat, mysa och promenera med Rocky. Jag vill inte byta ut det mot något!
Jag har ätit frukost idag, IGEN. Och efter duschen som jag snart ska ta så ska jag äta köttsoppa, det blir måltid numbero 2. Hur bra är inte  det då?
Nehe dags för duschen! Puss



Love.