Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Tisdag

Kategori: Allmänt

jag har skrivit riktigt dåligt nu tyckerjag.

Men har ju faktiskt jobbat väääligt mycket, hela förra helgen bestod av att gå upp klockan 06.00 och oka till habo. wopidido. Sen i veckan har jag tatuerat och grejat, jag vet inte om jag skrev om det förra gången. Jag har iaf gjort fyra stycken sammanlagt änsålänge, svampbob, jolly roger prylen, smulan och dollartecken . Dollartecknet blev smutt. Lägger in en bild när jag är hemma, nu är jag i skolan. tyvärr.
Alla är välkomna att bli tatuerade, vill inte säga försökskaniner längre eftersom det blir ju inga försökskaniner längre. Det är ju bara i början man kan skriva det. 

Nog om det.
Igår så var jag och Jonathan uppe hos Jennie och Jimmy. Det var mycket trevligt vi grillade och spelade med andra ord, jag och Jennie var ju helt klart bäst. Dock vann vi inte med tanke på att Jonathan och Jimmy plockade på sig alla dessa tjuvar som gjorde så att de vann. Vi fick väl kanske max 4 medans dom fick nio på en omgång. dom fuskade säkert. hehe..

Nu ska jag ta och dra mig. Ha det gott
puss

btw så var Ida här i helgen med, det var trevligt. Bilder kommer på det med.

Fredag

Kategori: Allmänt

hej hopp.
Råkade försova mig lite idag. Eller hela dagen. Fast slutade så tidigt så det gör säkert inget. hehe.
Igår var det fullt ös medvetslös. Först var det skolan, sen kom pappa och hämtade mig, åt lite sen jobba till fyra sen direkt till Mattis för då Skulle Isa tatuera sig (som förövrigt blev jättefin) Sen så skulle vi in på bio men icke sa nicke. Så jag gaddade lite på min personliga klotterplank, ifall man kan säga det så. Med andra ord Mattis. Hehe, det blev en typ Jolly Roger tatuering, den här gången blir det en svart vit eftersom jag ska få lära mig skuggningar i allla dess former, ojoj.. Hur mkt vatten man ska, hur mkt man ska köra, ja det här blir kanon. Jag blev inte så himla nöjd med linjerna, men det var ju ett litet tag sen jag gaddade och så var det ju bara andra tatueringen. Men det blir nog bra till slut, i helgen blir det nog lite mer kladd, härligt. Mattis är snäll som lånar ut alla hans grejer och låter mig plåga honom med en massa färg och nålar. hehe.
mucho snällt.
   Ska strax dra mig till jobbet med, inte så spännande med tanke på att min huvudvärk börjar komma tillbaka igen :'(
men får väl tänka på att pengar går till en resa utomlands eller något.. haha. ;)

Nej nu ska jag göra mig iordning för jobb.
Puss!

(lägger inte in bilden på den nya gadden förens den är klar! )

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hallooo, här sitter jag nu jämte Isafisa. :) vi har svenska nu, det vill säga facebook. hehe.
  Idag så ska jag jobba efter skolan sen med Isa till Mattis, hon ska tatuera sig :) sen så ska jag hänga med på bio, jag vet inte vilken bio än. Men den blir nog bra.
  Så härligt att man fått in en massa jobb, gooooott.

nej får uppdatera senare, :)
puss

torsdag..

Kategori: Allmänt

jaha vad ska man hitta på idag? Det blir nog städning i brist på annat. Jonathan jobbar, Jennie jobbar, alla typ jobbar. Och jag sitter här på arslet och har inget att göra.. Jag vill också jobba. Få tiden att gå. Det här suger.
  Jaja, igår gjorde vi som sagt nget speciellt, jag såg en film typ, Jonathan somnade ganska tidigt. Jag gick och la mig efter filmen för att jag inte hade något mer att kolla på. Så la mig vid 01.00 gick upp vid 06.00 för att se till att Jonathan vaknade. Sen somnade jag om och Jennie väckte mig vid 12.45!!!!! HALLÅÅ?? jag har ju inget liv. Får ställa klockan i morgon. Inte för att jag vet vad jag ska göra, men orka sova bort precis hela dagen på ett ungefär.
  Iaf, jag tränade igår med, så imorgon kanske jag får börja på vikter, får se vad Johan säger också kallad som "min personliga tränare" haha, jag gör det inte annars, får påminnelser dom dagarna jag ska träna utav honom. Det är gött. Dock har jag fortfarande träningsvärk sen i fredags förra veckan. Men bara lite. jaja.

Fick även veta att jag och Jennie ska göra en uppsättning på en blivande brud på midsommar! Och make up. Mycket roligt, tyckte synd om henne för att hon inte hade någon att gå till eftersom det typ inte är någon som jobbar då. Tänkte att det kunde vara kul, hon ska gifta sig borgligt ute sååå, inget allt för fancy. Blir nog jätte bra.
Nu ska jag börja städa!.
Puss
Bjuder på en GAMMAL bild på mig och Jennie!
<3
Jennie till vänster och jag till höger, asnice hårfärg jag hade, not..

Onsdag

Kategori: Allmänt

orkar inte skriva ett långt inlägg idag. :P
igår gjorde jag inte mycket alls, förutom att ha vårstädat då. Tvättat fönster, gjort rent ugnen, dammat, putsat aaa allt som man kan tänka sig. och lekt med az. Och imorgon ska jag städa mer. Typ rensa och sånt. tråkigt.. suck. Johan kommer hem imon! woho.
  Idag har jag vart ute och promenerat med mia en hel del så hurtig som jag är. Och så har jag sytt fast löshår i Angelicas hår. Och nu sitter jag här.
 Just det, häromdagen så satt jag och azra på vår balkong och hade ostbricka. Mycket trevligt, här kommer bilder.

pyss
mummaa
mummmmms
action
action på tunnelgatan, dom oranga gubbarna är brandkåren, dom skulle rädda en kisse. men misslyckades, och fick ringa dit en trädklättrare som kom dagen efter.
aaaaz
az på kvällen :)
mee
och så jag ,

Söndag

Kategori: Allmänt

jaha jag skrev fel igen om det där med folk som bor i norge, skit samma nu orkar jag inte bry mig mer :P

Jaha, igår Lördag, var det en trevlig kväll.
Började med att jag, Jonathan och Johan åkte in till stan. Tittade lite på kök och tillbehör, köpte en mascara, nya glas och matlådor, skulle ha köpt gafflar men fanns ju typ bara barnbestick kvar. suck. Jaja.
Sen åkte vi hem till Mullsjö och satte oss på Kalles uteservering för att äta gött kött. Det satt fint i magen. Efter vi käkat släppte vi av Jonathan hos Erik. Jag och Johan åkte upp och lämnade bilen och sen tog vi sällskap neråt, han skulletill erik och jag till Emma. Hemma hos Emma så grillade vi och hade det gott i solen.  När solen hade gått ner, så gick vi också till erik där det var en massa folk, massa trevligt folk. Sen åkte jag hem vid tolv tiden eller något, var väldigt trött.

Och nu sitter jag här med Mia och Elvis (hund OCH katt) härligt, ovanligt lugna. Vi ska strax traska bort till stationen och möta Mattis, Joel och Mackan som har varit i Halmstad.
lägger ut lite bilder från gårdagen senare.
puss

tillbaka från träning.

Kategori: Allmänt

och jag är helt slutkörd, johan är inte nådig!.
Vi tog ut Johans pärla idag, BMW M3 det var härligt. Åkte nedcabbat så varmt var det idag :-)

Skulle bara säga det, och att jag ska snart äta fisk och sen ner och sätta igång med gaddningen.
KOmmer ha en hääääärlig träningsvärk dom kommande dagarna, suck.

PYSS

Fredag

Kategori: Allmänt

haha, jag skrev lite fel igår.. Norskar inte norrmän, hehe..
Jahopp, om 1½ timme så är johan hemma och då ska vi träna och sen sola, ska bli härligt, som uppvärmningså går jag upp till pappsi, tror det blir lagom. Det är ju varmt ute också så jag kommer la kolavippen efter 20 meter. Haha, nej så farligt är det inte. tror jag. Efter det så blir det väl gaddningskväll, fast det blir nog senare på kvällen för hade tänkt att få lite sunshine o blir happy innan. Man blir ju happy av solen, det är gött.
   Imorgon ska jag antingen på vårinvigning eller tatueringsmässa, jag får se lite vad jag har pengar till och inte. Ska kika på det lite sen.

Men nu måste jag dra och leta lite träningskläder och sen diska, hade även tänkt att putsa fönsterna men det kanske blir i morgon, beror på när jag och Johan är klara.

Hörs sen,
pyss!

Beloved brother ska hjälpa mig och träna (stackars honom, jag är klenast i världen)

Torsdag!

Kategori: Allmänt

våååååååååååår ute nu, härligt är det. Ska strax gå ut och sätta mig i solen med en bra bok. Skulle bara skriva ett kort inlägg först.
  Dagen började med att jag försov mig, det var ju lite tråkigt men det gjorde inte så mycket. Sen så prata med Eweline och sen lunch, efter lunchen fick vi koppla kontakter. Sen var dagen i skolan slut, det är även comenius projekt i skolan, tänkte att jag skulle gått på genrepet av modevisningen vid halv fyra men kände för att åka hem och glassa i solen. Comenius projektet är att Norskar Svenskar och Fransmän (?) gaddar ihop sig i frisör, florist och mode och gör en frän modevisning!. Lite häftigt.
  Träffade Sofia en snabbis innan hon skulle till sin praktikplats, det vartrevligt. Jag Cicci och Isa gick in till stan i dag eftersom det är så fint väder, asnice.
  Ska även fixa Jennies hår sen med!.

Pratade med min käre bror Johan i går med, vi ska träna i morgon. Jag ska bli biff. Iaf i ryggen.
Nu ska jag gå och glassa, ha det gott! höööörs
PYSs
<3

Onsdag

Kategori: Allmänt

första april, tiden gåt fort! det är härligt, super fint väder ute!
Har haft frisör hela dagen det har varit ganska varmt kan jag lova, man blir trött av det. Så trött att man slocknar på bussresan hem. Vi gjorde lite långhårsuppsättningar och klippte lite gradering. Det var kul.
 Efter skolan så gick jag, Isa, Evelina H, Sandra, Caroline och Cicci o fikade på Waynes. Vi sattes oss ute i det härliga vädret! Det satt fint med en kopp kaffe och en bagel!
 Nu ska jag ta och laga lite mat, ha detgott här kommer det lite roliga bilder från min telefon! ;-) Och bilder från idag!
PUSS

Monkiiii Sofia

Bror Magnus och jag hade kul på jobbet.. :-D

Gjorde denna idag :-)

ganska nöjd ändå..

en söt cicci :-)