Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

thihih

Kategori: Allmänt

nu ska jag ut o köra sen spendera tid med telefonen och dumburken (tvn)

konstigt?

Kategori: Allmänt

Trots att jag och christoffer gjorde slut i söndags, måste jag säga att jag är glad ändå. Får jag vara det? Eller är jag elak som är för tillfället ganska nöjd med livet? Att vara glad över att jag har sånna underbara människor runt omkring mig som gör mig glad? Jag tycker jag får vara glad, någon gång måste man väll få vara det. Tack till er runt omkring <3

25 to life.

Kategori: Allmänt

Är det såhär jobbigt allt ska vara så tror inte jag att jag vill vara med längre ..

rikare!

Kategori: Allmänt

En pälsjacka och två färg-glda klänningar har jag fått idag av elisabeths moster. Snäll är hon :-) Nu är vi äntligen påväg hem från skövde, det är där elisabeths moster bor. Vi har varit där o fikat o lite så, kände att jag beövde komma bort lite från soffan. Sen så skulle inte christoffer komma idag heller. :-( men vi ses imorgon eller på lördag, ida kommer ju imorgon. Vad innebär det? Jo stäääädning! Puh.. vill inteee. Får göra det imorgon efter jobbet. Förövrigt börjar allt.gå bättre för mig nu, eller ja nästan. Bättringsvägen iaf! O jag som skulle vara nyttig, haha det gick bra har gottat.mig med ribbs två dagar i rad och räkmacka he he. Tummen upp! God natt. Pöss!

hmmm

Kategori: Allmänt

Jag tycket inte det har varit.en.bra dag idag, eller sådär. Jag fick jobb idag, vilket sabbades ganska snabbt inte ok, får väl se ifall jag kan.jobba helger och kvällr. Hoppas det. Frövrigt tror jag christoffer är på dåligt humör, så får väl åka ner och handla.chips eller ngt så tjurpelle blir på bättre humör. Nehe. Nu ska jag dra.

Lite bilder!

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på att jag har rätt fina vänner o här är lite bilder på dom. :)


Tazan, Magnus min bror och Henkelboy. Haha fina prickar.

Danni, Jennie och Becci. Oj, tappade räkningen efter 10 år som vänner..

Nästan hela ligan ju haha

Mange och Sandra, Sandra hatar nog mig nu som lägger upp denna bild men det gör inget. haha :)

Helt klart bästa syskonen!

Macksi, Jonte och Joel.

Pärle!
sötnos elvis!
Min absolut bästa vän :)

Christoffer <3

Glen, Macksi, Erik, Jag, Mattis, Gas o Jimpa!

mm..

Åååå så lite bilder på meeeeeee

falkenberg

..

mm


Nu orkar jag inte mer :) ha det så bra pöss!

tadaaa

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en helt ok dag trots att jag har varit så trött att jag somnade på jobbet. Men det gjorde inget då maskinen stod still 90 minuter. Känner för att ta tag i livet igen, börja med träningen, äta nyttigt och försöka fokusera på mig själv . Huvudvärken är tillbaka igen och det suger. Denna vecka ska jag våldgästa Linda P ifall hon blir frisk, saknar pärlan. Vi måste ta en tripp till GBG o hälsa på systrarna! Slängde i mig en god keso blandning innan, ska ju bli nyttig. Konar vitlök nu, uppskattat av christoffer som sitter jämte he he, fast han konar cheeseballs :-P Ne nu ska jag se på tv o strax gå o lägga mig. God natt! Får se ifall jag lyckas ladda upp en bild från telen :-) Puss!

ät mig

Kategori: Allmänt

Shit sitter på jobbet o är skittrött :-( tur att det krånglar lite :-P

mmm

Kategori: Allmänt

Jag har inte så mycket att säga, mer än att det har varit en skitdag idag. Trött, sleten, känns som jag har grus i ögonen och tuppat av en gång. Usch, jag ger upp nu, det är alldeles för mycket på en gång. . Ska bli skönt med lite semester nästa vecka, antingen gör vi ingenting eller så drar vi någonstans, vart vet jag inte. Telefonen är ju en sak som hänger med, men inte för att användas ifall det inte är nödfall. För den är jg trött på, piper nonstop. Ikväll ska jag jäsa i soffan framför tvjunkie påtv4 fakta, verkar intressant. Nu så mina kära vänner så ska jag på jakt efter föda. Hej! Hope you are happy now.

hej hopp!

Kategori: Allmänt

God kväll, jag ville bara informera er om att jag har hft en bra helg. I fredags så var vi ute, christoffer träffde sin kompis som hase permisson och jag var med felicia. Blev dans på centrum men var duktiga och åkte hem rätt tidigt. I lördags var en äta-sig-fet-dag, taco och chili-vitlök-mackor med räkor, chips och annat gott. Kollde på 2012 och shutter island. Fräna effekter i 2012 och den andra var knepig. Over nd out, nu får j ag massa mess.