Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

längesen

Kategori: Allmänt

jag skrev nu men jag har haft fullt upp med skolan då man äntligen fått tummen ur röven o tagit tag i den.
Helgen har varit helt ok, på fredagen var jag uppe hos mackan och marika o tjöta skit, kom hem väldigt sent. På lördagen var jag nere hos Mattis som fyllde år, så lämnade lite presenter, snäll som jag är :-) på kvällen blev det lungt då lekte jag med Jennie och Sladana, det blev chips o film, hur gott som helst! Söndagen var en riktig slappardag, jag Lenni o Johan gick ner till Mackan där Mackan, Glenn o Liselott satt, vi käkade söndagsmat dvs PIZZA.. haha.. Senare på dagen åkte jag upp till pappsen igen o limmade, när det var dags för binolotto stack jag ner till Mackan igen o kikade på film. Mycket trevligt, sen blev det hem o limma igen. Kul helg va? :-) haha..

Ne nu ska jag börja med mitt arbete, ha det fint puss!


great time, o tack för att du är så underbart snäll ♥..

drop dead

Kategori: Allmänt

... killar är trögfattade.. t.r.ö.g.a...

Idag har det varit en dån dag då du inte känner för att göra något, du orkar inte med du vill. Så halva dagen gjorde jag inte ett skit, sen kom Jonte på kaffe så passade jag på att laga hans brallor, sen stack jag till jobbet o städa, kom hem, stack o solade med Johan o sen till Jennie, nu sitter jag äntligen här, framför tvn med datorn i knät. Försöker göra så mycket som möjligt på dagarna då ensamheten är väldigt tråkig och framför allt jobbig, jag är inte van vid det. Men jag lär mig njuta utav det. Nog om det.
    Jag ska nog ta o sova nu, har varit en bra dag, lång men bra. Ha det fint! :-)

(har inga bilder på den här datorn, men lägger upp lite bilder nästa gång!)

jag är duktig

Kategori: Allmänt

som går till skolan trots dålig sömn inatt. :-)
   Idag ska jag fylla i det sista i ansökningsblanketterna om Marinens ungdomsskolor i sommar, ååååååh!! Jag vill! Ska också skicka in ansökningsblanketten om minilumpen i maj! Jag vill att tiden ska gå fort nu, mönstra ska jag göra med.. Sån riktig millitär nörd ska jag bli! lovely! Hittat något som jag antagligen kommer att tycka om så nu har jag något att se fram emot. Ska bevisa för bröderna där hemma att jag kan, även för min skull :)
  Nu börjar jag så nu ska jag kila, skulle bara dela med mig av den här viktiga informationen ;)

Puss!

suck..

Kategori: Allmänt

Nu får det vara nog.. Att jag aldrig kan få ha en bra dag? Ska det alltid vara någon/något som ska dra ner ens topphumör?  Men jag ska väl inte klaga, det finns ju dom som har det sämre, fast sen å andra sidan finns det dom som har det bättre. Jag vill tillhöra de som har det bättre. Men icke sa nicke..

Ska ta o äta lite, lyssna på lite musik o sen sova. .

oj..

Kategori: Allmänt

oj, oj, oj.. Leeeeeeende på läpparna.. :-)

oj..

Kategori: Allmänt

det var visst ett tag sen jag skrev något. Fast o andra sidan har jag inte haft så mycket tid, förutom idag då jag lyckas bli sjuk. Jag förstår inte, alla säger att man blir sjuk av att hålla igång o typ göra saker typ hela tiden, fast för mig funkar det tvärtom, när jag slutar göra något o ska ta det lungt, nä då blir jag sjuk.. ja ja..

Har jobbat hela helgen, var tvungen att gå ut i lördags. Kan ju inte bara jobba... 
  Det är ngt konstigt som händer, men kan inte riktigt förstå vad. Något är det... Allt kanske börjar lägga sig nu? Jag vet inte. . Fram o tillbaka, fram o tillbaka..

Hepp klockan börjar bli mycket så ska ta o nana så man kanske är piggelin imorgon. Hoppas det..
Puss! :-*