Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

uppda..

Kategori: Allmänt

fy vilket slitgöra jag gör, haha städerska. Helt torr och röd om händerna nu, kaaanske liiite slarvig med handskarna. Äsch.
  Fick höra för en liten stund sen att Fredik och Johanna har fått en liten pojk ( Elisabeths barn Fredrik ) han heter Tage, tror jag att dom döpte honom till.

Sitter fortfarande på jobbet, väntar på att pappa ska bli klar så vi kan åka hem, är väldigt sugen på meatballs eller köttfärsås, beror på vad jag orkar sen när jag kommer hem,
 några förslag vad man kan ha i för något gött i hemmarullade köttbullar,  antingen kommer de vara smaklösa eller så kommer det smaka grillkrydda. Grillkrydda är gott..

Sandra i min klass verkar sugen på att gadda sig i helgen, ja det var en kanin till det :-) så sammanlagt har jag fyra, fler är välkomna ;-)

Nu tror jag pappa börjar packa upp, hörs sen eller i mon!
pyss
+ att bilder från helgen kommer antingen sen eller i mon, det är ju faktiskt DHW ikväll :-)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeeeeej
Nu sitter jag i skolan och ska plugga antiken, har dock inte kommit så långt med tanke på att jag sitter här och skriver samt kikar lite på facebook. hehe. Men jag tycker att jag gott kan göra det för att jag har kommit så långt med antiken ändå. Ja ja. 
  Jag var ju på teater igår, (kanske inte skrev det??) om Ellen Kay, nästa gång läser jag hellre en mindre bok eller på internet om henne för den föreställningen var värdelös. Jag kommer inte ihåg någonting om vad hon har gjort och mina stackars öron plågades. Nej det var inget för mig. Tur var så var Mattis snäll nog att vända när han var i Bankeryd för att komma o hämta mig. Samt bjuda på kaffe, för kaffe fick jag inte köpa där inne, då tog dom inte kort. Men men.

Idag ska jag städa på jobbet, skulle gjort det i söndags men det har kommit så mycket annat i vägen. Så det blir av idag.
Mine darling ska laga mat till mig idag, han ska göra hemmalagade köttbullar till mig, dom är lite nyttigare och lite godare, tycker det är snällt utav honom med tanke på att han inte tycker om det. Mucho snällt, jag har en väldigt snäll pojkvän. För övrigt så har vi varit tillsammans i snart 2 år ( i juni )<3

Fick även låna Mattis maskin hela helgen, det var ju snällt. :-)

Puss ! hörs senare

Måndag

Kategori: Allmänt

Är ledig idag och jag har tråkigt, jaja.. Så kan det vara, funderar på att städa. Men vet inte ifall jag orkar. Får se.

Så här har min helg varit iaf.
Fredag;
 var det skola en stund sen så blev det en massa shopping med Johan toan, bra att ha en personlig stylist ibland haha. Sen åkte vi hem och då var det dags att klippa Johan. Det blev fint. Sen körde han upp mig till Gunnarsbo hallen, för klockan ett kom bussen som skulle gå till Uppsala. Så resten av dagen bestod att sitta på en buss i fem timmar sen kolla på MAIS matchen, sen hem igen i fem timmar. Men matchen var spännande dock blev det bara lika, det var ju tråkigt. Dom gjorde ju faktiskt mål i sista sekund vilket inte räknades med sen. Jag kom hem vid ca 03.00 och då blev det en promenix hem med gurkan och ISA! trött var jag. Kom hem, bäddade ner stackars Johan som låg och frös haha. Sen sovaaa!.
Lördag:
Gjorde inte så speciellt mycket, var ju så himla trött efter fredags, men fick bli att man gjorde iordning sig och dra upp till Jennie vid 18, för vid 19 skulle vi gå upp till Bella som fyllde 18! :) Det var trevligt, blev lite konstigheter bara, jag och Jennie gick senare ner till Kalles där det var väldigt mycket trevligt folk. Jag dansade till o med, som vanligt. Jag och Jennie gick sen vi typ halv 1 och på vägen kom krampen i magen tillbaka, den var inte nådig. Hemma hos Jennie så satt Jonathan, Sture och Jimmy där. Jag och Jennie gick in i sovrummet och somnade gott.
Söndag:
Åkte hem ganska tidigt, stackars Jimmy blev inringd till jobbet. Väl hemma så låg jag och Jonathan och kollade på OC hela dagen tills det var dags för honom att kolla på MAIS matchen och jag skulle upp och fira Elisabeth. Mais åkte för övrigt ur. Sen hem och sova.

Nu orkar jag inte skriva mer och mittt internet ballar ur, lägger in bilder på helgen antingen sen eller i morgon ;)
Puss

Torsdag

Kategori: Allmänt

jahopp, då vart det torsdag.
Blev inga våfflor igår, dock ska jag tvinga jonathan göra det ikväll mohhaha.. :-)

Johan kommer hem ikväll! Mycket trevligt, så imorgon kommer jag nog möta upp honom på stan och åka med honom hem sen!. Sen ska jag också klippa honom. Får se vad det blir för något.. Bara klippa lite. Hehe.. blir säääkert jättebra.
      Jag pluggade lite igår med, var osocial i ren protest för att jag inte fick mina våfflor. Skrev 5 ½ sida om antiken och det får nog bli lika många idag, + att jag ska skriva om bagare. Det förstår jag dock inte, varför jag ska skriva om bagare eller vi, jag och Natta.. jaja..
     Sista akupunkturen var idag med, härligt. Nu blir det massa plugg framöver, det är väl kanske inte så kul. Men så får det bli. Har blivit så himla peppad nu när solen har kommit fram. När solen började komma fram var alla jätteglada, sen när snön kom tillbaka var alla lika tråkiga som vanligt :P Men nu är den tillbaka, och nu ska den stanna.
    Hade även utvecklingssamtal idag, allt är bra utan frånvaron, men det är pga av alla sjukgymnast besök, sjukhusbesök, akupunktur, huvudvärk, you name it. Men nu när huvudvärken nästan är borta så kommer det att bli så mycket bättre, speciellt nu när jag inte ska till akupunkturen mer på ett tag. Härligt!

Nu ska jag fjäska för Jonathan så han köper våfflor till mig.
Här kommer bilden på svampbob när han är färdig!

svampiii!
Visst, den kanske inte är jättesnygg, men det är ju faktiskt första gadden så! Bättre kommer jag bli minsann, ska fylla i en till gadd på mattis. Det blir nog braow.

Puss !

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har dte varit en lång dag och har varit jättetrött, så trött att jag somnade på bussen hem. snark. Men även ifall jag var trött så gick klippningen bra! Dock så vet jag inte vad som hände med långhårsuppsättningen för den blev väl kanske inte så bra som jag hade velat. Men men, jag skyller på att jag var trött.
   Nu sitter jag hemma och lyssnar på när Jonathan, Sonni och Torkel sitter och skriker framför tv.n o spelar. Jag fick inte vara med för att jag vinner hela tiden. Inget mig emot jag hade antagligen bara förlorat för att jag är så himla trött. gäsp.

Det är även våffeldagen idag, jag funderar på ifall jag kanske ska fjäska för Jonathan lite så han kan gå upp och köpa smet, sylt och grädde. Hade varit gott. Men han har ju jobbat och slitit idag så han kommer nog vara fastklistad framför tv.n ikväll.
  Men men..

vad finns det mer att skriva om som har hänt idag? Har ju inte hänt så mycket idag, vad jag kommer ihåg iaf. Jag tror jag har dåligt minne, jag börjar bli gammal..

Jag börjar bli väldigt tröttom det här ständiga pratet om att gå ner i vikt! såååå hiiiimla tröööööött. Ska ni nu prata om det så prata inte om det i min närhet, det är jobbigt som det är.

Det var allt jag hade att säga idag! Ha det gott!

:)
En bild ifrån i lördags när vi firade emma- Jag i randigt :-)

tiisdag

Kategori: Allmänt

hallllo, igår var det en slapp dag, efter att jag kom hem blev det att åka och städa på jobbet sen åka till matttis och fylla i svampbob (bild kommer någon annan dag eller senare) det var inte så svårt, det svåraste var att se ifall färgen satte sig speciellt med de ljusa färgerna. Men det gick nog. Hoppas jag, märker vi när det läker :) Tog inte för lång tid för att vara första gadden som jag fyller i heller. ca 2 timmar. Snart blire att fylla i en annan gadd han har på benet, övning ger färdighet! gooott.

Imorgon så ska vi klippa "kunder", för min del så blir det att klippa azra, ska bli spännande. Men det är bra att vi börjar med det nu, vi ska ju faktiskt antagliugen ha kundpass i slutet av denna terminen och hinner vi inte det så blir det i början av tvån.
Imon ska vi också öva lite långhårsuppsättningar, vi ska göra det ett tag framöver. Så jag hade tänkt att jag skulle öva lite på balfrisyrerna fast testa lite nytt samtidigt, blanda lite. Sånt är kul. :)

Ne, nu ska jag upp och handla. 
Ha det fint! PYSSSS
söt missee
Sömnig kisse miss :)

varför inte?

Kategori: Allmänt

Regler: Det här är svårare än vad du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 2 då!). Lycka till!
1. Vem utmanade dig? Lamija
2. Vad heter du? Liza
3. Ett ord på fyra bokstäver? löpa haha?
 4. Flicknamn? Lisbeth
5. Pojknamn? Linus
 6. Yrke? Lärare
7. Färg? ljusblå
8. Klädesplagg? Linnebyxor
 9. Mat? Lasange
10. Sak i badrummet? Lypsyl
11. Plats/stad? Lissabon
12. Orsak att vara sen? Läkarbesök
13. Något man skriker? Lalalalalaalallalala ?
14. Film? Love and basketball
15. Något man dricker? Long Island Ice Tea
16. Band/grupp? Lasse Stefanz (hahah kom inte på ngt bättre)
17. Djur? Lodjur
18. Gatunamn? Lövgatan
19. Bil? Lamborghini
20. Sång? leva livet?
21. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Lacrosse

Nu utmanar jag ........ IDAAAAAAAAA och EmMMma wii

Måndag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och äter potatisbollar som jonathan har gjort till mig dom är goooa. :) Har precis kommit hem från näst sista akupunktur tjolavippen idag, sista gången är på torsdag. Väntar även på att Mattis ska ringa. Jag gör mycket jag.

Helgen blev lugn, på fredagen så skulle jag gadda en maaassa, men det blev inte av. Mattis fyllde ju år så jag ställde upp som barnvakt medans Joel och Mackan rövade bort honom.
I lördags var jag hos Emma, hon har ju fyllt 18 så vi firade henne med mat och god dricka, vid ca 22 gick jag vidare upp till Jennie där Jonathan, Jennie, Johan och Jimmy satt och spelade kort så jag joinade. Trevligt.
I Söndags var jag på min första innebandy match någonsin i nyhem, det vart trevligt. Dock är jag lite besviken på klacken, den sög. men men.

Fick också mitt första MVG idag, duktig som jag är, alltså som slutbetyg då. Annars har jag fått det på arbeten och så, jag fick MVG i bild. :-))) yey.

Men nu ska jag fortsätta äta, ha det gott.
Pyss

svar till ida, ne jag har inte dumpat min kära pojkvän ;)
svar till lotten, alla kaniner är välkomna ;)

torsdag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att jag ska börja.. himla seg dag idag. suger.. Gick upp vid halv sju.. usch..
Har heller inte slutat hosta det är inte alls kul. Men men.

Blir en lång dag idag. Skulle egentligen slutat vid kvart i 11 men jag var ju sjuk i tisdags så ska göra min uppsats idag. Kommer antagligen inte hinna med tanke på att jag ska med bussen halv tre och uppsatsen ska skrivas 12.40 måste dra till någon hållplats innan juneporten och måste gå vid ca två då. Blir inte lång tid att skriva uppsats på med tanke på att jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Så vi får se hur det går. Suck.

Nu till det roliga. Ja som sagt så är det torsdag det betyder att det är fredag imorgon, HÄRLIGT.
Det blir antingen fredagsmys med älskling, tjejkväll eller utgång med alla möjliga. Men får se.
På lördag ska jag till Emma eftersom hon har fyllt 18 år nu, så då blir det att fira henne med en massa gamla kompisar och mat, KÖTT. mumma.

Skulle också skriva att jag hänkar på West Cost Riot det i Juni med mina kära systrar. Det ska bli kul :-)

Vill ha pengar nu med så jag kan köpa min egna maskin för nu så har jag en massssa försökskaniner. Hehe. Mycket trevligt. Har redan kikat in på en, och den kommer sen när jag har fått pengar. Mycket nice.

Nu börjar jag , ha det fint!
Pysss!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Japp, jag uppdaterar asssskääst. Men när man har fullt upp med att vara sjuk och hosta upp sina lungor såå är det inte lätt.
Men men , jag skrev sist om frisör mässan och det var riktigt kul må jag lova. Träffade lite kändisar tillochmed. tex, Bobby (Linda rosings vän), LouLou (eller hur det stavas) ifrån idol, vimmelmamman (bloggaren) och Magnus Karlsson, mycket trevliga prickar, trodde faktiskt inte det men tex Bobby stod faktiskt kvar och pratade i typ en 5-10 minuter iaf. Väldigt trevlig. Men men.

Nu som sagt sitter jag hemma och hostar upp mina lungor skulle egentligen till skolan idag men det blev inte av för att jag sov knappt någonting inatt.. Satt ca en timme och stirrade in i väggen och givetvis hostade.. Suck..
   DHW börjar snart och det ser jag ifram emot, bror min och pojkvännen sitter och spelar cod. Typ astråkigt spel. Blir helt snurrig av allt skjutande. Barnspel passar mig bättre. Och OS spelet. Jag vann för det mesta innan när vi hade tävling hehe.. Den ni..

Jag har haft estet vecka nu med, hade bild så har gjort tre fräna tavlor. Men lägger in en bild när dom sitter på väggen :)
Dom blev fräsiga..

I helgen blir det ifyllning av svampbob och så ska alex tatuera sig med. Svampbob skulle jag ha fyllt i för ett tag sen men både jag och Mattis har varit sjuka ett tag nu. Det suger, för jag har blivit vääääldigt sugen på att fortsätta, tur att jag får låna hans maskin tills jag kan köpa en egen :)

Nu så börjar DHW snart så ska dra mig, ha det bra!
PYSS!

Bobby och jag
en trevlig prick
riktigt snygg klänning av lars wallin
Frän klänning av Lars Wallin

Fredag

Kategori: Allmänt

Jaha nu vart jag kass igen på uppdatering och jag får skylla återigen på mitt kassa internet.. men nu sitter jag uppe hos min kära far och väntar på lite mat, sen blir det att gå över till Jennies föräldrar för att lämna en blomma till Åke för att han fyller år idag. :-)

Men men..
På den sista tiden har det varit väääldigt mycket att göra så mina lediga dagar sover jag.. Men det börjar äntligen lugna ner sig som tur är.
   jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt något nytt, bara plugg, plugg och åter plugg.. Och det är väl inte så kul att läsa om vad jag har haft för prov i svenska? fast nu kom jag ju faktiskt på en grej..

På lörd-sönd så är det hår-mässa i jönköping Elmia, dit ska jag på söndag och kolla på fräna bruduppsättningar och annat skoj, Jennie (min vän som också går frisör fast i 2.an) ska också vara där fast hon ska gå runt på golvet dvs se till så ingen fuskar. Vi har väldigt tur vi som går frisör för att biljetten hade kostat ca 1000.- för en dag, men alla som går frisörutbildning får betala 200.- men det betalade skolan.  Så jag får se ifall jag hittar något fränt att köpa till min aslånga hår och ifall jag ser några fräna frisyrer :-)

Men nu kom pappa hem, så nu blire mat!
Ha det bra! pyz :*
lillasyster <3
Här är minipork ( min lillasyster <3)