Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

-.-''

Kategori: Allmänt

jaha, nu är jag hemma och väntar på att min kära pojkvän kommer hem ifrån öland. :) Han har dock ingen röst kvar typ. he he. 
  Jag hade ganska trevligt igår, först var jag hos Mattis och höll lillsyrran sällskap när hon gaddade sig :) Ett körsbär på handleden blev det, mucho fin. :) Sen drog vi ut till Martin med Jennie och alla dom. Det var trevligt, sen kom Beppa och Fia o hämtade mig, då åkte vi till Mattis. Det vart trevligt. 
   Idag har jag inte gjort ett skit, koma heeela dagen. Var barnvakt lite granna med, fast det var ju inte sålänge. Men ändå.

nehepp, sk aman kanske ta och göra något vettigt?

ne..

:*

Sofias gadd jag gjorde

Henkes jag gjorde

Oså manges.. Ingen utav dom är klara än..

....

Kategori: Allmänt

Igår var det en bra dag, satt hemma hos Mattis och gaddade lite. Gaddade Mattis och Lenni, ska gadda lite idag också.
Blev att man satt hemma hos Mattis hela dagen, skulle gått upp till Fia men hon fick komma ner för hon är en klant och glömde ta med sig sina nycklar så hon var utelåst. he he. Så satt och väntade på hennes mormor att hon skulle komma hem, men jag hann ju åka hem innan dess :P

nehepp.. nu ska jag städa för det ser ut som skit här...

puss

jaha..

Kategori: Allmänt

still doing my best...

Nu har jag haft min skolavslutning, det var igår faktiskt. Inte ett IG än vad jag vet.. WOHOO..
 Efter kyrkan gick vi i klassen till Coffeehouse by George. Det var trevligt, dock mycket folk menmen..
Sen gick systrarna Börjesson på stan, shoppade mina aaas snygga brallor.. den du..

Idag var jag på Sofia (min lillasysters) skolavslutning. Det är inget fint väder. inte alls.
 Skulle in till stan idag egentligen och kolla när Fia, Helena och Linda springer ut men jga känner inte att jag orkar göra det idag, det är kallt, det blåser och det pissregnar. + att jag inte har någon skjuts. Men deras presenter får dom sen ändå. :)

Ihelgen får vi se vad som händer, det är ju inget fint väder om man säger så.. Skulle ju till Jokers imorgon, men vi får se hur det blir med det. Orka stå i regnet liksom.. Ska även gadda lite, ska gadda Fia, Beppa och Mattis. :) mkt trevligt.

nehepp.. här kommer lite nya bilder.
puss


fika

mmmmm mat, <3

min fräna lillasyster. :)

torsdag

Kategori: Allmänt

idag är det en bra dag, för idag så slutar jag skolan. woho..
Nu sitter jag här alldeles fin i mina ljusa jeans, piké tröja och mina fina röda hängslen, eller aa Mattis fina röda hängslen. Kängorna kunde jag inte ha, måste köpa nya sulor. Fick jordens skavsår på fötterna i fredags. FYY..  jaja..

Igår firade vi minipork, dvs min lillasyster Sofia. Ska lägga upp lite snygga bilder jag o ida tog igår hahahahah. Riktigt snygga. Inte alls snygga.. Men jag lägger upp dom sen ändå. Nu kan jag inte göra det eftersom jag sitter iskolan, ska bara sitta här i en halvtimma till...... SUCK..

nehepp..
Ha det gott puss

wopiiiido

Kategori: Allmänt

klant.. det är vad jag är. Nu är jag svullen och fin i ansiktet, ser ut som om jag har sprutat in botox i fejjan. Blå kommer jag bli med, vad gulligt. Jag har gjort en "favorit" i repris, höll på svimma uppe hos pappi inne på toan så slog i ansiktet i glasprylskitet och nu har jag ont. K L A N T.

ne det var väl allt jag hade o säga för nu.
puss :*

måndag

Kategori: Allmänt

jag är trött på allt just nu, och nu har jag fått ännu mer att tänka på. Som om jag inte hade tillräckligt. Men jag ska göra mitt bästa.

Annars har helgen varit kanon, var upp hos Jennie i fredags satt och väntade på att Fia skulle sluta jobba, det var väl trevligt. Mötte sedan Fia o gick ut o traskade en bit, svängde förbi mattis med.
  Lördag hände det inte allt för mycket, lite sömn och barnvakt. Magnus var så snäll så han hjälpte till, så jag fick sova en stund. (y)  Lördags natt fick jag inte mycket sömn heller. Söndag bestod utav städning på jobbet och sova. Även denna måndag.

här kommer lite bilder.
puss :*


blev bara en bild än sålänge, får ladda upp fler hos pappa, mitt internet suger.

...

Kategori: Allmänt

då vart det fredag och jag sitter i skolan, varför gör jag det? har 40 minuters matte som börjar om 2 timmar.. hmm.. och jag ska inte ens göra provet. (y) ne jag är här för att kolla ifall mina saxar och sånt har kommit idag :)
men jag hittar inte mina lärare... suck. jaja..
ida så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se lite vad som finns att göra på en regnig dag. får se får se..

nej nu ska jag på jakt..
tjaa

..

Kategori: Allmänt

haha det blev mycket uppdatering på onsdagen där. Nee, jag hann faktiskt inte det, då var det ett nytt pass med balfrisyrer och ÄNNU mera jobb. Så denna helgen som jag skulle gått till azra och firat henne, gått till fia och hon skulle laga kyckling till mig, och jobbat och massa andra grejer. Blev inte av, jag stack till västerås med Mattis o barnen. (jonathan kunde inte hänga med ;( ...) Och hade faktiskt kul, stor marknad och så tvingade Mattis o barnen o åkte på tivolit. shit.. är allt jag har och säga.  Men kul var det, igåe så kom jag hem, då åkte jag upp till pappa, åt en massa mat och tårta. Sen åkte jag, älsklingen, sofia och Johan o bada i näs, sen kom Mange, Henke och FisFia, lite senare kom Erik och Sonni, så vi var ett gäng, det var faktiskt jätteskönt och jätteroligt. Jag var väl den enda som inte badade särskilt mycket. Konstigt nog.

Strax ska jag åka iväg o jobba, bal bilderna kommer, och de från förra helgen. Jag har bara inte hittat sladden till min kamera och så ligger balbilderna på pappas data.

pyss