Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Halloo

Kategori: Allmänt

Heej, min uppdatering har varit dålig, orkar inte skriva om allt jag skrev så skriver kortfattat, allt försvann :( har kommit in på min linje o bild finns på min håruppsättning jag gjorde i onsdags =) skit kul :D firade jonathan i dag, men min familj så han fick lite paket o så, det var trevligt. Nu väntar jag på Mange johan o jonathan. det vill säga mina bröder o min underbara pojkvän =)) nu måste jag gå !
Puss!:* //Liza

SUCK!

Kategori: Allmänt

Så trött på skolan nu så det inte är sant, och jag har inte ens börjat än!.
När jag gick i nian var det  inte lätt o få mvg. Nu kan man minsann gråta sig till ett mvg. Vissa uppblåsta bimbos tar min plats som frisör så, IV Mullsjö Gym och Bäckadal kan ta sig i röven för ni är efterblivna. Så trött på det nu, jag gick ett extra år, för vad då? slutade nian med 200 p och går ut IV med 200 p. Det hänger inte ihop riktigt, jag ska få minst tio p för att jag har gått skiten, men inte för min lärare var efterbliven.. suck.. Jaja, jag får väl gå min skitlinje som florist, för jag fick inte gå något av dom andra 5 linjerna jag valde. Men , vi får väl se vem som blir färigutbildad frisör först!. röv..

Nu skiter jag i det här,
Idag har jag jobbat det har varit skitsurt, inte alls kul o stå o cadda. Men jag får ju pengar för det. Det är gött det..
Sitter o väntar på att filmen ska bli klar så jag kan bränna ut den sen dra till johan o karin. Hämta upp Jonathan först, eller så kollar vi imorgon, ska ju upp 6 i morgon bitti o dra till jobbet.. det är gött. när jag slutar e ett mysterium.. kommer ju aldrig därifrån. Det är lite jobbigt men what ever, hade ju bara varit hemma o kollat på tv eller spelat hjärter på ett ungefär.. jippi.. men men..

Ha det så fint. - jonathan är bäst.
puss :*  /Liza

Jobb Jobb Jobb..

Kategori: Allmänt

Tjäna, nu har jobbet hos pappa dragit igång igen, det är gött. Dock änså länge bara städjobbet men det andra börjar väl nästa vecka någon gång, då börjar pengarna rulla in.. Dock börjar skolan snart så det blir att jobba sönder helgerna. Men det är gött.. Finns inte så mycket annat att göra precis..
Idag blire nog lungt, hoppas jag. Helgen har bestått av fiska o hänga med Mikkan o Matte, och ja, jag tycker om att fiska, det är gött :) fick dock ingen fisk ..  Massa bad denna veckan också, det är skönt.  Härligt när det är så fint väder.
Snart kommer Johan och hämtar mig, min bror. Orkar inte vara kvar här nu, it sucks!.
Snart fyller min babe år, 22 tillomed. Vad ska man köpa detta året då? Kan köpa en dammsugare det har vi ju båda nytta utav haha, slipper man väcka halva mullsjö med den. Inte nog med det den suger fruktansvärt dåligt.. Fast dammsugare är inte roligt att få.. så får väl köpa något annat.. också.. haha.

Ne snar kommer Johan så måste dra.
Puss :*  /Liza

Hallo

Kategori: Allmänt

Heej, har precis vaknat i den här värmeböljan.. Skulle jobbat idag men blev icke så, och nej inte på Kalles utan hos pappa för dom har äntligen öppnat igen, woho.. Fast det kan var rätt skönt att inte jobba i sån här värme.. usch..

Jonathan är på jobbet han slutar om någon timme eller så, det är gött. För då blire käka lite mat. I'm hungry. Va o bada igår med, i furusjö. Med Ida, Sofia, Louise o Morsan då.. Det var väl trevligt. Fick lite färg, det är gött..

Nu vet jag inte vad jag ska göra, solen har ju inte kommit till balkongen än, så jag kan inte sola.. det suger.. Och det är absolut ingenting på TV o sååå kul är det inte att sitta vid datorn o bara kolla.. nono.. 

Finns inte så mycket mer att berätta. Såå.. Ha det fint..
:* /Liza