Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Fredag

Kategori: Allmänt

Underbar dag! Det är allt jag har att säga om denna fredag.
Började dagen med frulle, åkte up och spelade minigolf med mitt hjärta i stadsparken (JAG VANN!) sen åkte vi till kastrullhäxan och käkade luch, ganska kasst namn på en resturang MEN god husmanskost har dem iaf! Sen åkte vi runt lite, köpte lite rosé-vin som jag smuttar på nu och sedan gick vi på promenad. Under våran promenad ringde Robin herr Appelberg och bestämde att vi skulle mötas upp på piren där vi träffade Appelberg, Kalle, Evelina och Fidde - dags att åka båt på vättern, ja det kunde ju inte vara bättre väder! senare hoppade Dalle och Jullan på och sen Jessica. Fint ska det vara. 
 
Jag är alltså super nöjd med dagen! Fin pojkvän och fina vänner! ♥ o ja, dem har man saknat lite sådära under ett år..

Imorgon blire nog ytterligare en båttur! ha det gott!

onsdag

Kategori: Allmänt

var det ja. Den 1 Juni dessutom! Vilket betyder att det är inte alls långt kvar till studenten! som jag längtar. Ida kommer hem med, så dte kan ju liksom inte bli en misslyckad student. Min present av henne längtar jag till också, då ska jag tydligen åka iväg till GBG den 15.onde och så får jag inte åka där ifrån tidigast den 17.onde, spännande!. 

Nu är det också långledigt för oss, Robin har lovat att göra i ordning en garderob till mig då alla mina kläder ligger på golvet. Inte alls coolt. Men snällt utav honom att offra sig när han är ledig, he he..

Annars har det inte hänt så mkt mer än att jag gick på bal förra Onsdagen men Robin, det var jättekul och jag skulle utan tvekan göra det igen! Det enda som var lite tråkigt var att komikern var så dålig, jag minns inte ens hans namn! Så tråkig var han. Men men, allt som allt var det en trevlig upplevelse! Önskar att jag hade lite mer kort där inne, men icke. Slänger upp lite bilder med :)




Jag och min fin Robin ♥



Hon stod ju inte så bra till där!!



Fina var vi alla fall! :)