Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

nä men tja!

Kategori: Allmänt

Nu vart det aslängesen jag skrev igen. jaja så det är väl dags att uppdatera nu när jag äntligen sitter vid en dator. Har inte riktigt kommit på det där med att blogga på iphonen, hade jag det så hade det vart uppdateringar lite oftare. Så på ett sätt är det väl tur att man inte kan allt. he he
får uppdatera lite fort eftersom jag ska till becci o alex, de ska få kaffe i försenad inflyttningspresent. såisådär 1 år försent. och så ska jag sätta en rävsax i ansiktet på alex eftersom han drack upp de sista kaffet. jaja.
för övrigt det nyaste som har hänt , singel, väntar på svar (nervös cheeeey) och bor hemma hos pappi.
det var väl kortfattat? he he
idag har jag gått 8,5 km så ska gå lite till senare för att ha gått en mil, och så har jag köttat upp min hand på magnus fläkt. det gjorde ont, jag blöder. tyck synd om mig. HAHA..
hej då

Augusti.

Kategori: Allmänt

Ja det var ju faktiskt inte igår man skrev här kan man ju säga..
och jag orkar verkligen inte gå igenom hela sommaren, så jag gör det kortfattat. Studenten, åkt båt, festat, träffat vänner, jobbat, skaffat nya vänner och varit på liseberg.

så ja :)
nu kan jag ta min helg istället.
Fredags, då vart det en seg dag som jag tillbringade med en köttfärs, köttfärsen skulle bli köttbullar vilket det också blev. Sen hade jag ont i magen men tryckte i mig ett gäng alvedon och drog till Olearys och mötte Malin, Petra och Nicos. Vi satt och tjatade och hade trevligt, träffade även andra som jag kände, typ som Berno och alla som jobbar där och alla andra jag faktiskt inte orkar nämna just nu hahah.. och så var det en dam som tyckte det var extra roligt att skvätta massa cider på mig!. usch.

Lördagen då,
vaknade vid halv nio, brosan kom vid nio och hämtade mig. Då var det dags för att fixa frisyrer inför Tinas kusins bröllop. Fixade o dona, som tack för hjälpen fick jag en fisk! på riktigt, en regnbåge (som jag för övrigt har tillagat idag!) Sen var det dags för att käka lite sen stordäckade jag i soffan..
När klockan närmade sig 20 så drog jag till Malin och hade det trevligt som led vidare till utgång. (tillägger att jag har varit nykter heeela helgen :) ) Hälsade på alla möjliga på krogen , mina vänner är som vanligt alltid trevliga men andra usch, vad vidriga folk kan vara. Så istället för att gå hem själv så väntade jag in Mike, en vakt på Olearys som kunde köra hem mig. Fruktansvärt snällt utav honom! :)

Idag är det då Söndag, ljuva ljuva söndag. Nej nu överdriver jag lite för ljuv är den då inte med tanke på att alla börja knega imon, alla utom jaaaaag! buhu..
Iaf.
vaknade sent, handlade, fixa dona o ha sig . Förbereda fisken, tillaga fisken, äta fisken och sen ut o plocka svamp.
ja jag orkar inte skriva mer nu .
skriver kanske mer sen, eller i mon eller om ett par månader. Vem vet? :)
o bilder nästa gång.. he he
Puss!