Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

ja..

Kategori: Allmänt

kanske dags att uppdatera lite..
  vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag hatar dessa djungeltrummor som existerar.. Men skit idet, vill någon mig något får dom gärna komma till mig. Jag tänker inte komma till dom..

ja vad mer?
nä jag orkar inte mer.. hej

..

Kategori: Allmänt

Äntligen min tur att bli gaddad.. :-)
whopedido!


en hunk!
 

suck..

Kategori: Allmänt

.. Jaha hemkommen från Ullared, häääärligt.. Var ju inte så mkt folk iaf! ALLA körde på stackars lilla lilla mig.. Buhu..
Jag är väl rätt nöjd över mitt inköp blev ett par fräna tischor, o annat smått o gott.
 
 Imorgon drar jag till Götet till Ida, myyyycket trevligt.. Tycker att hon kan inhandla ngt gott o dricka till mig (a) he he.. Sen på Måndag blire hemåt. Härligt, jag ska gadda mig lite...

Jag har ont.. buhu, så nu ska jag knapra piller. hej
:*

sola sola sola.. mmmm

phett...

Kategori: Allmänt

brun nu he he.. Legat i solen heeeeeeeeeeeeeeela dagen hur skönt som helst. min bikinibränna är väl dock inte så snygg men skit samma..
  Nu sitter jag o väntar på mat, mummmmaa. me hungry..

ne jag orkar inte skriva mer nu..
puss

falkenberg

jaha..

Kategori: Allmänt

då är man i Falkenberg, och pappa hade rätt. Vädret är såååå mkt finare här. Lyckades somna i solen, vaknade upp i en liten svettsjö.. Inte så mysigt måste jag säga, men solen var efterlängtad! Skönt att komma iväg lite med..
  Idag har vi firat Elin och Elvira.. Så har grillat o grejat, har varit nere vid havet masssa gånger idag. Var nere vid havet när det var solnedgång, det var en maaassa fin solnedgång. Hela himlen var rosa o lila, det fastnade dock inte på min kassa mobilkamera :(  Det var ju lite tråkigt.. men men.. Får se ifall jag lyckas ta en bild imorgon med kameran. :-)

Nu ska jag ta o borsta igenom mitt toviga hår.. En varm dusch fick jag ju inte innan!!! :-(  sitter fortfarande o huttrar.. brrr.

Ne farväl....

puss


Falkenberg

f u

Kategori: Allmänt

alla dessa känslor, vad ska man göra med dom?

Jaha, nu sitter jag uppe hos pappa, har varit på jakt efter en laddare men hittar ingen.. Tänkte att jag skulle åkt med Johan hem, men han stack till Mackan nu. Så hoppas på att det inte börjar regna när jag ska traska.. Ifall jag orkar traska.. Måste hem, måste äta... Måste måste måste.. S U C K..

Imorgon drar jag till Falkenberg. Skönt att komma iväg lite.. Massa skönt, maaaaaaassa.. Skönt att inte göra ett skit.. (inte för att jag har gjort så mkt det senaste mer än gått ut med mia...)

nehe..


en söt tomtenisse

.

Kategori: Allmänt

Jaha, det var ju ett tag sen jag skrev något vettigt..
  Men jag har inte så mycket att säga.. Det är tomt i skallen just nu, där inne finns det bara en massa smärta. Som jag ska kolla upp imorgon. Så dags för ännu ett läkarbesök. Sen om två veckor så ska jag till vårdcentralen o göra en massa allergitest o kollaifall jag har astma. Skönt att jag får min vanliga läkare iaf. :-)
  På onsdag kanske jag hänger med pappsen o Mange o målar i Idas lägenhet i GBG o på torsdag kanske man drar till Falkenberg. Där har man ju inte varit på ett tag.. Mer änså händer det inte för tillfället..
  Just det, jag gaddade min bror idag. En text på benet o en stjärna på handen. HA HAAAAAAA nu fick du lida :-)

nehepp, ska dra mig till sängs nu.. orka vara vaken..



Kan hända att Johan är den bästa brodern som finns..
<3

6 juli

Kategori: Allmänt

Take the fear
take it away
and leave me some hope
for one more day.