Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

onsdag? nej torsdag

Kategori: Allmänt

ja dagarna är ju huller om buller och jag är snurrig i bollen.
sitter nu hos Johan o Tina och datanördar mig, snart ska jag göra mig i ordning för att jag fick jobba in och jobba idag. Skulle egentligen inte göra det idag, men så fick det bli.

Och idag får vi hoppas på att denna dagen blir lite bättre. Men känns som att det inte kommer bli en bra dag. Why? I don't know.
o v e r a n d o u t

Måndag

Kategori: Allmänt

ja, måndag var det idag då ja. Noll koll på dagarna nu för tiden, helt snurrig. Men eftersom det är Måndag betyder det att Nick får flytta in i sin lägenhet idag :D yaaaay!. Con Gratz. :)

Jag har inte gjort någonting idag, ingenting verkligen. Eller jag har duschade och sen hjälpte jag sandra göra fetis hamburgare till oss, stekt hamburgare, stekt bröd och bacon = Massa kaloriier. Gott, sen gick jag och stendog i soffan och vaknade för en stund sen, jag vet inte vad det är som gör att jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Trött efter jag har sovit länge, trött när jag jobbar, trött efter jag jobbat, trött tröttare tröötttast. suck.

jaja, nu ska jag kila vidare måste göra något. frågan är ifall jag ska dra till stan, titta på Nicks lägenget. Får se hur jag mår om en stund. :/
Puss!

mjau.

Kategori: Allmänt

Hej hopp, ifall jag har fattat det rätt så är det annandag jul? Jag har ingen koll på dagarna, då julafton inte kändes som julafton och jag har jobbat.
Iaf, på julafton så satt vi här hemma hos pappa, väntade in allt folk -käkade mat och öppnade paket. Sofia och Nicke hade med sig en delikatess som bestod utav älghjärta, vilket inte var så äckligt faktiskt! saltigt o gött. Senare på kvällen så drog jag in till stan och satte mig på Olearys o tog en öl o ett par drinkar tillsammans med min arbetscompadres senare drog jag för jag mina vänner var tröttast.se
På juldagen hämtade Johan mig, vi drog till morsan och käkade och sen var det dags för jobb. Det var nog den värsta jobbdagen någonsin tror jag.. Jag förstår inte hela grejen med att supa så mkt på juldagen, alltså det här var insane! jaja. massa incidenter hände, har brutit kontakten med en viss person som faktiskt inte ens är värd att nämna namnet på, bete sig går ju faktiskt inte har jag hört. Hoppas du minns något utav vad du sa och vad du har gjort och jag hoppas verkligen att du har dåligt samvete, patetiskt!  well well. skönt o slippa skiten iaf :) Efter jag hade slutat jobba så var jag hemma i Johans lägenhet vid typ 04.15 det var tyst, lungt och skönt. Längtar tills jag får ett eget place!
Idag kom Johan instegrandes in i lägenheten och ropade istort sett givakt! Jag hade 26 missade samtal och 3 olästa mess, pappa hade tydligen bråttom hem så det var bara slänga på sig sina kläder och springa ner till pappa som inte längre hade bråttom. Skön morgon :p haha. Naaaaat.
Nu sitter jag här med mange och sandra, kikar film och ser allmän feta och fula ut. Alla är sletna efter igår. haha. Men vi har iaf fått i oss massa kalorier så vi är nöjda, eller inte jag. Jag vill ha meeeer!

Bilder från de senaste veckan typ?

En av mina gudomliga arbetscompadres!

Ja o Bekim från Olearys Julfest i söndags.

 

Jaaawohl.

M a y t h e f o r c e b e w i t h y o u

 

Mm torsdag

Kategori: Allmänt

Ja, dagen innan Julafton. jag och ADHD-magnus har spelat bingolotto och haft det mysigt om man kan säga det så, eller sådär mysigt vi åt ju iaf råa köttbullar och det var ju rätt gott. Vi vann dock inget! :(
Så nu sitter jag här själv bänkad framför tvn, jag skulle egentligen åkt in till stan och satt mig på olearys och träffar mr. marko. men Jag sket i detta då jag är så trött, det blir ist en film och julmust för min del. möjligtvis chips med, jag är hungrig!!

Jag jobbade igår men fick gå av en timma tidigare vilket betyder att jag slapp stängning o städning :D hehe, så jag satte mig hos Fidde och tog en drink. En god sådan, tack Erik :D Sen så kom herr Nick och hämtade mig snäll som han är körde han även 3 tjejer till HVA som tyckte jag var cpsnygg, jag har aldrig hört det innan! haha. Sen herr Marko 1,2 och 3 hem + 2 tejer till. jaa, vi åkte runt överallt! haha. Så snäll är Nick :) När jag kom hem vid 4 så ställde jag mig och lagade mat, köttbullar och mackisar som satt fint i magen och jag somnade gott efter det! yamm yamm..

Nej nu en film!
Hoppas ni alla får en God Jul!! dock så känns det ju inte som jul nu när Ida inte är här och tvingar i en glögg med massa äckliga russin i o tvingar en rulla klabbiga köttbullar och göra fint julgodis. Nej en jul utan Ida är faktiskt ingen Jul, men jag får helt enkelt vänta till nästa år. men usch så tråkigt, ett år kommer ju gå slött.

Puss på er!

...

Kategori: Allmänt

Asså, The Town - SE DEN!. Asbra verkligen, min nya favoritfilm. Löve it.
Jag fällde till o med en tår..

Kategori: Allmänt

♥Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Ska skriva om vad jag åt idag, men kul o läsa? jag har inte ens ätit ngt idag. Jag har inte hunnit.
Så ist skriver jag om vad kärlek är.

Jag vet två exempel som visar vad kärlek är, eller ja tre. Ida & Seb, Jimmy & Emmelie och givetvis mina vänner, KÖTT är kärlek. ♥
   Det där som "bara existerar på filmer", allt sånt där gulligt, ja det finns och jag har sett det men dock aldrig upplevt det. Visst har jag fått upplevt kärlek, men inte det där lilla extra. Men en dag kommer jag få uppleva det med, hallå positiva Liza. :D
   Kärlek är när någon tycker om dig för precis den människa du är, inte dömmer, inte försöker ÄNDRA på dig och inte heller klankar ner på hur du är som person eller ens din klädstil. Gör den det så är det inte dig han/hon vill ha.
    En person du trivs med som du kan berätta allt, göra allt och dela allt med. En som tycker om kött precis lika mycket som mig, nä men nästan lika mycket iaf! he he..

En vacker dag ska jag få min man, han får gärna se ut som M. Shadows i Avenged Sevenfold och sjunga lika bra som honom, det gör inget liksom. Men jag är inte kräsen :D he he.. Nej skämt åsido. (jag hade ju dock inte tackat nej...:D)  

Nej nu måste jag kila, det finns mycket mer att skriva om vad kärlek är för mig, men detaljer behöver ni faktiskt inte! :D
m a y t h e f o r c e b e w i t h y o u .

Måndag

Kategori: Allmänt

idag är det Måndag och det betyder att ja, jag är bakfull. Usch, det är illa. Men oj vad kul jag hade på julfesten, bra underhållning, gött käk och en fin julklapp! :)
Nu ska jag strax till bussen för att ta en kopp java med Oskar från jobbet, tjata skit o lite så. Sen ska jag till bankeryd och hämta min älskling, telefonen som jag klantigt nog glömde i Nicks bil. Världens bästa Niklas som hämtade mig i stan, stackare.

Nej nu måste jag gå faktiskt.
O v e r a n d o u t .

ändrade

Kategori: Allmänt

Planer!
Samme kör mig istället. Snäll prick jaaaaaaaaaa..... :)

Lördag

Kategori: Allmänt

kors i taket. Jag hinner skriva. Men det är för att jag fick avboka att träffa jocke, fast jag kanske hinner. Beror på min skjuts. Planen var ju att jag ska skulle vakna, träffa jocke, käka sen dra in till jobbet vid 22. Men nej, jag fick ett sms för en timme sen kanske om att jag skulle börja klockan 19 ist, och vad gör man inte för sina arbetscompadres som ställer uppp och kör mig hem, för ja. Bekim fick köra mig hem igår, igen. haha. Mycket snällt utav honom då han bor i Vaggeryd och Mullsjö ligger 3 mil åt helt fel håll. Stackare. Men jag blev ju glad för jag kom hem till min egna säng, mitt egna täcke och sällskap av dolly som för övrigt tar lika mkt plats som en männsika trots att hon är lika stor eller lika liten som en katt!
    Jaja, helt ok dag på jobbet. Jag var jättetrött men det var ju inte så konstigt. Eller jag är fortfarande trött, jag har inte ätit mer än ett ägg och lite popcorn sen tordags. Annars har jag levt på redbull och alkoholfria drinkar med massa socker. haha. illa..

Anders är en snäll prick som får köra mig till jobbet för 60 rikstaler, som att ta tåget fast jag slipper gå ner till stationen 20 minuter och komma en timma tidigare, mycket snällt :) Och så måste jag hänga med och titta på när han käkar pizza, men jag får iaf skjuts.

Nu står Mange och Sandra och lagar gourme middag till mig, kött och potatisgratäng. Hoppas jag hinner käka det innan jag ska dra, måste dra om två timmar. trallallala.. Snällt utav dom, annars blir det en till dag utan käk och jag tror inte papps blir så glad på mig då. Min frukost idag har änsålänge bestått utav redbull! Funderar på ifall jag ska ta med mig lite activeisertill jobbet ikväll. Jaja..

Nog tjatat, skriver ju inget vettigt ändå.
Btw, JULBORD IMON :D yaaaaaaay

Natti!

Kategori: Allmänt

Jag är jättehungrig, jättekissi och jättetrött! bra kombo, inte alls.
Det här kan bli det sista inlägget innan söndag. Men jag lovar att jag ska försöka uppdatera i helgen. Om inget annat så kommer ni få ett långt inlägg om min helg på måndag, då har jag ju varit på julbordet med Olearys! Ser galet mkt fram emot detta!

Så ha en toppen helg och sov gott!
may the force be with you!

hihi..

Kategori: Allmänt

Karma biaaaatch!

...

Kategori: Allmänt

för övrigt mina vänner, så har jag gett upp det där med kärlek. För tillfället, det är ju så fruktansvärt komplicerat jämt. eller är det bara jag som träffat komplicerade typer? kan vara så med, jag är ju inte så komplicerad. Faktiskt inte.

åååh jag vill ha fredag, NU.
Fredag; Skola 8-16, hem, jobb 22-02 hem på något vis o sooova.
Lördag; sova till minst typ 11, träffa mr Goat, jobba 22-02 hem även där på ngt vis o sovaa.
Söndag; sova så länge det går för att sedan göra sig redo för asmaasa party med olearys! awesssssome. Världens bästa Nick hämtar mig på natten vid 4, hur snällt är inte det då? :D

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Då var det dags att berätta om mina föräldrar, ja de är skilda. Pappa är omgift med Elisabeth och Mamma är tillsammans med en annan.
Pappa är en hårt arbetande man som aaaldrig har tid för att köra med mig ;) han är världens snällaste en nallebjörn typ. Han är grym och ställer alltid upp för en när det behövs :) ♥
Morsan bor i Mullsjö med min "halv" syster och hennes pappa, hon jobbar och lagar asgod mat och bakar jättegoda bullar.

Nej idag har jag varit ledig, jätteskönt. jag sov till halv 12, lagade mat till mig och brollan. (magnus) Han är otacksam för övrigt!.
Nu har jag städat övervåningen och väntar på att någon ska hämta granen ute i förrådet, jag tänker inte ställa mig och skotta nu. Inte jag som lagt den där ute!. Ingen julstämning här hemma och det är skittråkigt. Vi har inte ens en stjärna här uppe detta året.. hallå? vad händer? .. Nästa jul ska jag ha en egen lägenhet och det ska vara så julpyntat så jag tröttnar på skiten. Men inte detta året. suck. jaja..

hörs sen el ngt.


Jag, världens bästa becci o mange ♥

Onsdag

Kategori: Allmänt

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Då var det dags att skriva om min första kärlek. Frågan är ifall man ska ta den första seriösa eller första när man var liten? 
   Jag tar den första seriösa då och det var Jonathan de som läst min blogg länge vet redan det. Vi träffades för snart 4 år sen (shit vad tiden går fort!!) och blev tillsammans ett par månader efter på midsommar 2007. Jag flyttade till honom och vi bodde i mullsjös ghetto, det gjorde mig dock ingenting för jag trivdes med livet ändå. Vi skaffade en katt, pysen hette han kallades kittler. Honom fick vi avliva då hans hälsena gick av, stackars liten ♥ Vi skaffade då vår lilla krigare ett tag efter, Elvis.
   Vi var som bästa vänner vilket senare gjorde att det tog slut 2½ år senare, vi är än idag väldigt bra vänner och träffas med jämna mellanrum. :) Klart vi bråkar ibland, men vilka vänner gör inte det? :D haha 
   Så första kärleken var Jonte! :)

Nu över till min dag!
Idag har jag varit i skolan, haft möte på Olearys och sen skolan igen och efter skolan så mötte jag Jocke, vi tog en kaffe och gick runt i vinterlandet och tjatade allmän skit :) 
    Det luktar tåfis här. Undra vem det kan vara. Någon som jobbat 11½ timma.. hmmm.. :P

skriver mer sen!
tjing tjing

Dags för nytt.

Kategori: Allmänt

Bloggen har ju varit fruktansvärt trälig det senaste så tänkte testa något nytt. En ny kategori för varje dag i 30 dagar.
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Nu ska jag då alltså presentera mig själv,  ja. Liza Börjesson heter jag och kommer från skithålan vid namn Mullsjö, vilket ni redan visste. Jag bor numera uppe hos min käre far med min bror med hans kära flickvän Sandra, pappa och Elisabeth vilket kan vara väldigt kul men också en riktigt pain in the ass.
   Jag går i skolan, jobbar och försöker umgås med mina vänner så gott det går. Men det är inte alltid så lätt. Jag jobbar på O´learys i Jönköping och trivs som fisken i vattnet. Eller alltså då menar jag ju inte att jag trivs med att träffa massa fulla dryga människor utan det är mina arbetscompadres jag trivs så fruktansvärt bra med! well well.
  
Ja vad finns det mer? Jag är 160 cm "lång" och väger hela 47 stolta kg. Jag tycker om mat speciellt kött, kött är gött. Det går liksom inte att leva utan kött. Jag tycker om att laga mat fast är faktiskt ganska dålig på det, kämpar på att bli bättre ;)
  Jag vill bli polis och göra lumpen (lättast att skriva lumpen, fastän det inte finns längre.) FLYTTA ifrån Mullsjö och helst Jönköping med, eller jag kommer att flytta härifrån när jag kan. redan bott i råtthålan 16 år liksom.
   En vacker dag vill jag gifta mig, skaffa kids och hund, köpa mig en kåk och äga en volvo. Hela paketet. (alltså om väldigt många år)

Nä nu kommer jag inte på mer.
Hoppas detta duger! haha.


äntligen..

Kategori: Allmänt

så har jag fått sova ut och äntligen en ledig dag! Dock så hade jag asroligt på jobbet. Först garderoben 6 timmar med Bekim sen lunch klockan 21 sen plocken direkt efter. awesome. Julbord med Olearys den 19 dec, kommer säkerligen bli askalas!.
   Nu sitter jag och dricker fitline activiser, jag är kalastrött fortfarande efter mitt underbara 12 timmarspass. Men jag piggnar nog till snart. :) wellwell, dags att jaga mat. Tjing!


Just de, vad är grejen med att kalla någon hora? Jag förstår inte. Tjejer och killar delar ut det här nervärderande ordet hur som helst, varför? vet ni vad ordet hora betyder?
  Dejta mycket betyder tydligen att man är en hora. Då är jag en sån. Tydligen, iaf enligt alla andra. Jag har inga känslor och byter kille som jag byter strumpor. Jaså? Det var mer än vad jag själv visste. Att ha killkompisar är tabu för en tjej, eller? Man måste ju faktiskt ligga med dom ifall man sover hos någon, åh. Ni är så fruktansvärt dumma. Måste man inte alls det. Att se en film tillsammans betyder inte heller att man ska ligga, vilket väldigt många tror. Sorligt. Ni vet ju precis vilka nötter ni är, så ni kan faktiskt sluta nu Ni vet inte ett smack om mig och mina förhållanden. Vore kalasfint! :) Tack på förhand.
Tycker ni kan skaffa en annan hobby nu :)

btw. Vet ni ens när det tog i stort sätt slut med Patrik? vet ni hur länge jag har bott hemma? Nej, jag har inte skrivit något om det. Men det är typ en månad sen snart, vi tog beslutet för en vecka sen. Är ni nöjda nu?. ..!..

huaaa.

Kategori: Allmänt

Mm idag är det Lördag, igår var det fredag och det var jordens stressigaste, roligaste och lamaste dagen på länge. Jag fick stressa till tåget vid 4 stressa till Jobb #1 (hos pappa) sen packa mina kläder och sen dra till stan igen fast till Linda P och vi hade sjukt roligt, jag ville inte till jobbet. Hade hellre velat stanna kvar men icke, jobb klockan 22 till 02 fast färdiga var vi inte fören kvart i 3 och min skjuts vid namn Nick SOV. Snällt. Så jag väckte honom och han fick minsann pallra sig ut till bilen och hämta mig haha. Jag sov gott iaf. (05-11)

Så nu sitter jag här, jag kom henm vid 12, jobbet ringde 13 och bad mig börja jobba klockan 15 till 02. Awesome? lite då. Snäll som jag är hoppas jag givetvis in och skippar maskeraden :(( well well, så är det o vara fattig haha :P Så nu sitter jag här,väntar på hårspray och ser allmänt risig ut. Känns som att det här kommer bli en lång dag. :P Men jag är glad att George kommer och hämtar mig i natt iaf! :D

Ha det gott nu ska jag fortsätta med mitt hår. Tjing!
Just det, jag är rödluvan nu med! bild kommer någon gång.

May the force be with you.


......

Kategori: Allmänt

orkar inte blogga..
Kan meddela  att min bror Magnus är som ett litet barn på julafton då han har fått hem sina paket på posten haha. Gulligt.
Nu invänta pappa sen färga håret! som jag längtat.
:*

..

Kategori: Allmänt

inget smink längre fy bövelen vad det känns bra. Kollar på Jamie Oliver som besöker Stockholm, awesome.
Jag har faktiskt inget vettigt att skriva nu faktiskt så jag skriver bara för skrivandets skull. Eller, det finns mycket jag skulle vilja skriva men, vilket liv det hade blivit då. Jag skippar det för jag orkar faktiskt inte ha mer liv runt omkring mig mer.
  jag funderar också på vad i hela friden jag ska göra på julafton, jag har lite smått ångest inför denna kväll. alla jag känner som har pojkvän/flickvän ska spendera tid tillsammans och de utan ska ut o festa. jag vill inte festa. jag har slutat med det, för tillfället iaf. Vill inte vara bakis på jobbet dagen efter heller.


Jag har hört att så man behandlar andra blir man behandlad tillbaka. Du gör inte mer än rätt :) lite tråkigt dock. :*



Jag och min älskade bror Magnus.

MAY THE FORCE BE WITH YOU.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Eftersom man hade en sån grym dag igår ska man givetvis kompensera det med en skitdag idag. Den har inte hänt något men jag har varit allmänt skittrött och haft jätteont i magen och skallebank och käkvärk ifall man kan skriva så haha. Men jag fick ju faktiskt träffa min lilla prins idag och oj vad jag har saknat honom! :( ♥

nu sitter jag framför den här dumburken, svintrött. Jag tror inte jag orkar hålla mig vaken till Greys ens och lyckas jag med att hålla mig vaken tills dess lär jag somna när det börjar.
  för övrigt måste jag tvätta bort mitt smink. Jag har fått ett sår på eller säger man i? ögonbrynet och det brinner av paain.

hörs senare ifall jag lyckas hålla mina ögon öppna.
may the force be with you..

just det!

Kategori: Allmänt

Jag ska träffa min krigare/älskling/favorit/bebis imon ♥

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Japp, jag har haft en toppen dag! jag har haft skitkul i skolan jag har varit duktig och varit i skolan 1½ timme extra (!!!) Sen promenerat runt om kring i city (tidsfördriv) sen titta på när Nick gaddade sig :( :) Sen en sväng förbi Patrik sen fick jag skjuts hem av Nick. Nu sitter jag här och klämt i mig frulle. Det skulle jag gjort för 12 timmar sen. :P

Jag ska till GBG nästa helg! Jul på Liseberg, yaaaay!

Just some pics.

Kategori: Allmänt

Dolly har blivit troll!

 

både jag och dolly är sega idag. så inge mer text. hej

 

Måndag

Kategori: Allmänt

ja då var det måndag igen. Har tvättat, stykt kläder och hängt tvätt. vilket måndagsnöje. men jag har även fixat naglarna igen och de är grymt snygga!

yammi.

pinsamt.

Kategori: Allmänt

så fruktansvärt pinsamt.
jag skäms för din skull.

återigen besviken.

Kategori: Allmänt

Så nu skiter jag faktiskt i det här.
det du sa var väl med andra ord rent ut sagt bullshit.
men vet ni vad, jag är inte bitter.


Sitter och lyssnar på min gamla spotifylista med låter från stone sour och minns den hemska känslan jag hade i våras. fy pyttsan, men bra är låtarna iaf :) ätit har jag gjort med. och så fryser jag med det är ju inte så ovanligt. o så är det typ minst tre timmqr kvar innan jag kan lägga mig.

hörs sen.

No need for a headline.

Kategori: Allmänt

I took a chance, I took a shot
And you might think i'm bulletproof, but i'm not
You took a swing, I took it hard
And down here from the ground I see who you are

I'm sick and tired of your attitude
I'm feeling like I don't know you
You tell me that you love me then you cut me down
And I need you like a heartbeat
But you know you got a mean streak
Makes me run for cover when you're around
And here's to you and your temper
Yes, I remember what you said last night
And I know that you see what you're doing to me
Tell me why..

You could write a book on how to ruin someone's perfect day
Well I get so confused and frustrated
Forget what i'm trying to say, oh

I'm sick and tired of your reasons
I got no one to believe in
You tell me that you want me, then push me around
And I need you like a heartbeat
But you know you got a mean streak
Makes me run for cover when you're around
Here's to you and your temper
Yes, I remember what you said last night
And I know that you see what you're doing to me
Tell me why..

Why..do you have to make me feel small
So you can feel whole inside
Why..do you have to put down my dreams
So you're the only thing on my mind

I'm sick and tired of your attitude
I'm feeling like I don't know you
You tell me that you want me then cut me down
I'm sick and tired of your reasons
I've got no one to believe in
You ask me for my love then you push me around
Here's to you and your temper
Yes, I remember what you said last night
And I know that you see what you're doing to me
Tell me why
Why, tell me why

I take a step back, let you go
I told you i'm not bulletproof
Now you know

mm..

Kategori: Allmänt

Jag fick höra en rätt så trevlig grej igår, men jag tänker inte säga vad :D
förövrigt så älskar jag att jobba på olles, det har ni kanske fattat men shit vilken egoboost man får haha. Trevliga komplimanger, sen så finns det ju slisk med. urk.

yammi

Kategori: Allmänt


Jag gjorde mina naglar igår. Rödglittriga med ännu mer rosa glitter. :)

Dolly Polly gör mig sällskap i soffan  :D

Söndag

Kategori: Allmänt

hej hopp. Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp hela helgen med jobb! japp, jag fick jobba på olearys i helgen och det var svinkul, jag älskar mina arbetskollegor, skitroliga verkligen. Men jag har träningsvärk efter ha burit bord och ont i fötterna efter alla miljontals steg man tar. Ska införskaffa mig en stegräknare ifall jag får jobba kvar där :)

så min helg har varit fullspäckad, i fredags började jag klockan 21 och jobbade till 02 och var hemma 03.45 tack vare att Niklas körde hem mig, jättesnällt verkligen :) Sen så på Lördagen fick jag inte sova så mycket då jag skulle till skolan för öppet hus, suck. Jag försov mig och var där 11. Konstigt? nä.. Sen hem o duscha, äta och sova innan det var dags för jobb igen vid 22. Denna kväll var det lite mer folk på Olles och mer att göra, awesome. Träffade Helena, Issa, Nick och massa andra, Haha. skoj vare. Igår gick jag av vid 2 eftersom jag var så fruktansvärt trött och var tvungen att ta bussen 02.15, bussresan hem var LÅNG.

Idag är det söndag och jag är redan uppe, klockan är 10:52. Tack Jocke! ;) Han ville gå en promenad ner till affären och ville att jag skulle joina. herre mina gudar, jag har precis vaknat. :P jag ska ner till godisfabriken sen, yammi. Jag vet inte rikigt vad mer jag ska skriva :/ så jag får uppdatera mer senare nu när jag har tid. och hoppas verkligen att jag får ta städningen imon, snacka om att vara trött, 5 dagar skola, 2 kvällar jobb och inte tillräckligt med sömn.

hej så länge

Älskar

Kategori: Allmänt

verkligen mina lilasvarta kängor. Älskar dom, de är till och med varmare än mina "vinterskor". Kängorna ska vara svinkalla med tanke på stålhettan, men inte mina.
Skulle ladda upp en bild, men det funkar inte. :(

okej?

Kategori: Allmänt

Jag kollade precis in min statestik. varför i hela friden har jag så många unika läsare för?
jaja, välkomna då..enjoy...

Besviken.

Kategori: Allmänt

det var så här att imorse efter jag ringt och väckt en latmask som inte kunde ställa klockan så blev jag fruktansvärt sugen på coca-cola. Jag vet, ni tycker säkert att det är jätteäckligt men det gör inte jag. Jag älskar coca-cola, jättemycket. Iaf, Magnus köpte en till mig igår snäll som han är. Det hade lyckats gå hål i botten, ett pytte litet hål fråga mig inte hur. Och för att min cola skulle lyckas hålla sig i flaskan så fick man lägga den ner, vilket jag gjorde efter jag hällt upp ett glas. När jag la mig sa jag klart och tydligt till alla i huset att den får I N T E stå upp. När jag vaknade och skulle ta ett glas var colan SLUT för att det var någon som ställt den upp. Snacka om i-landproblem. Suck.. Då blev jag lite ledsen i ögat.

Jag har sovit tre timmar inatt och två timmar hos Linda. Hon är en awesome vän som lät mig bre ut mig på hela soffan och satte sig i köket. I love her..
Nu sitter jag här i soffan, fruktansvärt sugen på cola. pappa var snäll idag och köpte donken. Han vill väl att jag ska tröstäta och bli fet. Jag skippar det, finns inget som heter tröstäta. jaja.

haha vad gammal bild!

Inte en dag.

Kategori: Allmänt

Jag hade inte klarat mig en dag utan mina fina vänner och min fina familj. Trots att min absolut bästa vän jobbar half ihjäl sig och inte har tid för mig så tycker jag om honom ändå. Ni boostar upp mig när det behövs som mest och jag är hemskt tacksam över detta :)
me love u long time.

..........

Kategori: Allmänt

Varför ens säga en sån sak?
varför säga det till just den personen när du vet att vi säger allt till varandra?
varför?

♥♥♥

Kategori: Allmänt

Bilder från sommaren -09









Just me.

Kategori: Allmänt

Onsdag.

Kategori: Allmänt

haha, nej Lena. Det ska man inte, dumt av mig.

Alldeles för lite mat för så mycket kaffe. Ja, jag har precis ätit för första gången idag och så drack jag typ en kanna kaffe hos Linda P. Vi tog till o med oss en termosmugg när vi var ute och promenerade! Så min mage gjorde fetinguppror och gav mig yrsel alabahamaa och illmående från underjorden. Usch. Men det har blivit lite bättre nu efter jag har ätit mina älskade köttbullar. :)

Dagen har varit helt ok. Varit i skolan och sen drog jag till Linda P. Och sen har jag åkt en massa buss hem på över 1 timma. Jag älskar att bo i Mullsjö. Sen efter jag var färdig med att åka buss så lagade jag mat till mig pappa och Magnus snäll som jag är även när jag har jätteont och mår pissedåligt, pappa fyller ju faktiskt år idag så han ska inte behöva ställa sig o laga mat. Så GRATTIS pappi ♥

Nu väntar jag på bättre tider.
Typ att greys ska börja.
awesome.
Hejsålängee