Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Jag är världens bästa syster..

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en kanon dag, inte mycket att klaga på. Varit i skolan och pratat politik, inte så kul längre som det var innan valet då alla är så beddo för att SD tog sig in i riksdagen. Har lagat mat och socialiserat mig med Magnus, även fått mina byxor lagade! Jag har varit ute hos lillfisen och lämnar hennes nya telefon, vi fick se tre älgar på vägen ut det tyckte pappa var skitkul då han ska hänga med ut och jaga om ett tag och så har jag invigt min nya jacka.
   Anledningen till att jag är världens bästa syster är för att Magnus, min bror har fått väldigt ont i magen. Jag och pappa åker och handlar jag är så snäll så jag köper Actimel till honom OCH slår in den. Han blev glad, då blev jag också glad. Jag är grym jag. Han har ju faktiskt hjälpt mig nu när jag har varit sjuk, han har faktsikt lagat mat åt mig och tagit hand om disken + städat. (fast jag har ju gjort det här åt honom ett x antal gånger innan he he)

Förövrigt så längtar jag till helgen, jag tror den kommer att bli awesomeeee (iaf fredag). Och nästa helg blire säkert att man firar mig och Mikaela, man fyller ju nämnligen år snart!

Nehepp, ska återgå till mitt sms.ande :D
Puss!



-saknar min syster med, Ida. Och Dolly! Snart ses vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: