Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Fredag

Kategori: Allmänt

idag har det varit en bra dag.
Har färgat mitt hår idag igen, bara fyllt i mitt röda. Såg lite dassigt ut så gjorde det lite mörkare den här gången. Mitt hår växer i turbofart, det är lite till en nackdel faktiskt. Jag är egentligen blond och har färgat svart, för ca två veckor sen färgade  jag min utväxt, och nu är den tillbaka, inte lika mycket men jag har utväxt, det är sjukt. Vi har också fixat lite inför modevisningen i morgon, väldigt dåligt planerat men det får gå ändå. Bara jag inte trillar i trapporna haha. Jag ska iaf gå runt 13.00-14.00 så långt vet jag och att vi ska vara på stadsbiblioteket.
Inför kulturnatten så säljer dom biljetter ca 4000-5000 har inte riktigt koll på det, och det är slutsålt! Och det finns folk som köar till biljetter. KUL!...inte.. Guud va jag kommer tabba mig, skit samma kul grej, ingen som vet vem jag är haha. Imorgon ska jag också träffa Emma, det var ett väääääldigt bra tag sen, det ska bli kul, blir nog födelsedags lunch för mig med Azra, Emma och Isabelle, mer än så har jag inte planerat så det blir nog en lugn kväll, barnen och hunden Mia kommer imorgon med.
Jennie kommer lite senare och ska fixa lite med mitt hår inför i morgon med, kommer bli en stressig och tror nog att ganska många kommer vara irriterade i morgon pga den dåliga planeringen. Inget jag kan göra något åt, bara inte jag blir irriterad haha.
Snart är det jul också guuu vad härligt jag älskar julen! Och detta året har jag bestämt att vi ska ha en stor gran, hade en pytteliten förra året, jag tycker om granar! Haha. Tycker om när man träffar hela familjen och så :)
Nog om det, snart dags för diskning, inte så populärt men måste göras eftersom min underbara pojkvän har städat nästan hela lägenheten så jag tänkte att jag kunde vara så snäll och ta disken. Han är bäst Jonathan, det finns ingen bättre!
Blir nog lite mys pys ikväll för våran del tror jag, det är skönt, hela denna veckan har gått snabbt och det är skönt, ÄNTLIGEN helg! De flesta tänker bara på att festa när det blir helg, jag tycker om att ta det lungt, visst att det blir någon gång ibland att man festar, men inte så ofta. Det är bara slöseri med pengar tycker jag, haha. För min del går pengarna till viktigare saker. Typ mat haha, jag älskar mat. Och kläder men jag är för snål unnar mig inte något fören vi åker till typ Ullared eller typ Lager 157. Jag är snål haha. Men däremot kan jag köpa kläder till Jonathan, inga problem, men till mig själv blir det svårare haha.. Men ska bli ändrig på det, lite kan jag få unna mig själv.
Nej nu ska jag diska, SUUUCK! haha
Ha det fint! Puss :* Liza
underbar bror Johan!    Mee and pappi <3  me and my baby <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: