Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

what to do?

Kategori: Allmänt

det är konstigt att varje gång man blir sjuk så är det alltid någon som har något att säga om detta. :/
aja, helgen har varit toppen trots sjukdom.
I fredags drog vi till Becka och Robin, de satt o drack medans sjuklingen hade trevligt ändå. Höll mig inomhus hela tiden, tog till och med taxi hem för att slippa stå o vänta på bussen.
I går, Lördag så gjorde vi absolut ingenting, jag sov till och från hela dagen, vi var även på city gross så jag kunde köpa min efterlängtade päronsoda, medans vi ändå var ute och åkte tog vi en tripp till Ryhov och shoppade Ipren och Nässpray Menthol- min räddning. Sen blev det återigen soffan för våran del, trots att vi slappat bort precis hela dagen så somnade vi tidigt - innan 12, på en Lördag.. herregud.. Händer ju inte ens på vardagarna längre. Men men..
Idag så har Robin dragit till sin mamma, hans syrra skulle dit också, Liza som är sjuk får inte hänga med så hon får laga mat själv, vilket inte kommer bli av då Liza inte har någon ork för detta. suck.

Imorgon är det Måndag, jag och Becka ska träna, men jag tror inte rikitgt att detta kommer bli av ifall mina bihålor fortsätter dumma sig osv. Men vi kan ju skaffa hennes gymkort eller något. :) Kan ju titta på när hon tränar, leka hennes personliga tränare haha, skälla på henne o få henne o bli biff. haahha..

nu har jag nog tömt mitt huvud på snor, borde ha gjort det iaf - en toarulle är förbrukad.. haha sinnes ju, tror lite av hjärnan har hängt med..


Becka och Jag i Fredags. :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jaha och då har även jag lyckats bli sjuk -igen. KUL. Nej, det kan jag verkligen inte påstå att det är då jag ska jobba fre,lör,sön så jag hoppas verkligen jag hinner att piggna till, det är ju trots allt fredag imorgon!

well well, i Tisdags drog jag och klassen till huvudstaden. Jag har inte haft så roligt på så länge, det var välbehövligt för det var superkul! vi käkade god mat, tittade på liveband som Linda joinade för en låt, vi åkte en massa taxi, käkade en massa cheeseburgare och besökte fridays! vi var inte i sänge fören vid 3. Upp tidigt på Onsdag för att åka iväg att shoppa halv 10, fattig som man är fick hoppa detta och tittade ist på och haltade omkring på stan. Jag fick superont i rygg och knän, men fick helt enkelt stå ut. När vi var på kungshallarna efter vi käkat så tog vi en kaffe, vårat samtalsämne var Kissie, det hade ju varit intressant att se hur hon ser ut i verkligheten men eftersom hon är så "fin" som hon själv säger så går ju inte hon till sådana ställen, men gissa vem som studsade in när vi gick? jo givetvis Kissie, de har endast skräpmat på stället och hon går på babymatdiet. Well well. Hon var väl kanske inte den sötaste jag sett med tanke på all spackel hon hade. men men. Nog om det.
Bussresan hem var obekväm, tråkig, lång och det var så fruktansvärt skönt att bli hämtad av min pojkvän efteråt. fint!. Förövrigt så saknade jag honom jättemkt.

Nu ligger jag i sängen, matar igenom massa Jersey Shore avsnitt säsong 3, hur fint du vill.. Jag väntar på min pojkvän som förhoppningsvis har handlat innan han kommer så slipper jag hänga med, jag ser ut som ett träsktroll från en annan planet. Nej inte riktigt men nästan, jag ser inte fräsch ut alls.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Jersey.
Imorgon väntar en hektisk dag, jagska nämligen till vårdcentralen för att få mitt intyg som jag ännu inte har fått som orsakat en massa problem och sen in till skolan och sen jobba.
SNÄLLA LÅT MIG BLI FRISK UNDER NATTEN!!

Tacksam

Kategori: Allmänt

Jag har varit så tacksam nu det senaste, jag har så fina vänner, så fin familj och sån fin pojkvän. Det känns helt enkelt..jätteskönt! tack tack tack..

Dåså var det Fredag det innebär jobb 19-02.30 inte så jättesugen för tillfället då jag har fått i mig alldeles för mycket mjölkprodukter och kaffe = ont i magen! Men det får det vara värt för pannkakorna var jättegoda! Jag hade pannkaksdejt med Linda då jag insåg ganska snabbt att jag gjorde alldeles för mycket för lilla mig det blev till och med pannkakor över efte rjag och Linda ätit så Robin var en glad kille när han upptäckte att det fanns pannkakor till honom :) Kanske ska vara snäll mot honom lite oftare och laga till lite god mat till honom, har varit dåligt på den fronten det senaste, men han har ätit på jobbet och jag har ätit på jobbet. Jag har ju jobbat de senaste dagarna, jag hovade och var matbärare igår med.
Igår så tog jag, Emmelie, Mikkan och Johanna en afterwork öl eller ja Johanna tog en kaffe då hon körde. Vi hade väldigt kul och det var super trevligt :)

Imorgon hade jag tänkt att försöka vara lite ledigt men Nina hann ringa mig före och säga att det blir lite panik imorgon då det är en matbärare för lite så Liza får börja jobba tidigare ist, hade inte riktigt räknat med detta men man är ju lite av en "ställa uppare" som Emmelie säger så 15.00-03.00 blir det imorgon, japp 12 timmars pass. Hoppas det är god p-mat imorgon och hoppas jag får äta 2 ggr eftersom det är ett långt pass. wellwell.. Det kommer nog gå bra :)

Eftersom jag jobbar som jag gör denna helgen betyder det att jag knappt kommer få träffa min fina pojkvän någonting vilket är lite tråkigt får ägna tid med honom på Måndag då jag åker till el Stockholmo på Tisdag, dock bara över en natt men ändå.. buhu.. haha. :)

Nej mina kära vänner, nu ska jag kila vidare!.
Puss på er

"var är nacken?"

Kategori: Allmänt

Rubriken har inget med inlägget att göra...

Då var det Torsdag, igår så var jag egentligen ledig och på min lediga dag så besökte jag jobbet. Hehe, alla som jobbar på Olearys FASTNAR där! haha, så Emmelie frågade ifall jag ville hova (dvs vara Hovmästarinna.) och jag tycker faktiskt att jag gjorde ett väldigt bra jobb med tanke på att det var fullbokat osv, good job Liza. Sen så var jag hemma hos Robin och vände, Ivan ville att jag skulle komma tillbaka och hjälpa till i Garderoben så jag var snäll och kom tillbaka. Efter så tog jag en öl med mina lediga arbetskamrater och hade väldigt kul. :)

Idag så har min fina Linda P varit här på besök vilket jag uppskattar väldigt mycket, nu inser jag att det är faktiskt snart hon åker och det är faktiskt lite ledsamt. Men hon kommer ha det toppen toppen så jag är nöjd ändå. Kul att hon gör ngt fränt som flyttar utomlands! Det vill jag med göra. :)

Förövrigt har det inte hänt så hemskt mycket sen jag skrev sist. Eller jo, det har ju varit alla hjärtans dag!
Så i Måndags så skulle vi egentligen gått på pardejt med en massa jobbarkompisar men det blev inte så, vi firade själva. Jag fick blommor och choklad trots att vi sa att vi inte skulle köpa något, för jag tycker inte alla hjärtans dag handlar om att ge presenter men jag fick ändå :)
På kvällen så gick vi ut och åt på Aqua - god mat, trevligt sällskap och mysig stämning. Vi pratade om en väldigt massa och hade jättetrevligt. Sen n promenad hem. En väldigt bra dag faktiskt. Fast å andra sidan så har vi bra dagar hela tiden :) För jag får minsann blommor lite då och då av min fina och det gör mig till en tacksam glad tjej. Han är fin min pojkvän! Uppskattar honom väldigt mycket faktiskt och nej inte för att han köper blommor till mig utan för att han är en väldigt förstående, snäll och omtänksam kille. Det är inte så vanligt!

Men nu ska jag ta mig ngt att äta!
Ha det fint sålänge!
Puss!

Glömde juuu

Kategori: Allmänt

Bilder!


Fina Linda, Jag och FInMickan på Olearys - Julafton 2010


Jag & Alex bjuder på denna underbart fina bild på oss! Julafton -2010


En "normal" bild med hah a:D


Aningen konstig vinkel, men en bild på mig och mickan förra helgen! ♥

Lördag

Kategori: Allmänt

Dålig update på bloggerian men jag har mina själ.

Fredagen har bestått av riktigt lång sovmorgon med kakan sen så fick han snällt köra mig till skolan som började kl 13, jag fortsatte mitt arbete om Hitler med senare följd av filmen Schindlers list som man förövrigt sett 15 gånger typ. Efter skolan så hämtade Robin mig och vi satte kurs mot Mullsjö, hälsade på lite och jag hämtade lite nödvändiga saker som bankdosa mm.. Tittade till Sandra med för att se att hon fortfarande levde vilket resulterade att hon gjorde - puh.. Hon har haft jättehög feber stackaren och varit jättedålig. Jag tror det är för att hon inte varit med mig, jag göder henne annars så hon får i sig näring, Magnus sköter sig inte. haha..
Vi åkte sedan upp till systemet på a6 för att shoppa lite, eller Robin skulle shoppa lite - han skulle till Appelberg och bada badtunna med pojkarna, mig dumpade han på Juneporten där Isa plockade upp mig, Az och Lamija. Det blev ändrade planer i våran tacokväll så istället för att åka till affären åkte vi till Ryhov för att hälsa på våran klantiga vän som lyckats hugga sig själv i magen på jobbet -klant. Han mådde bra och inga större skador som tur var.
Sen så blev det city gross och tacolagning och vi blev 10 kg fetare på all mat, godis och chips! Jag har saknat dem någor fruktansvärt, och Carro som var i London var också saknad! Fina vänner jag har!!

Så min fredag var kalasbra faktiskt. ♥

Nu idag - Lördag ska jag jobba, och nu de kommande helgerna är det slut på ledigheten och jobbet kallar. Blandade känslor, skönt att få in lite cash men tråkigt att inte kunna hitta på ngt med mina vänner som är så upptagna på vardagarna. :( wellwell.. Jag får se det positivt , när jag väl träffar mina vänner så vet jag att jag kommer få en toppen dag/kväll.. :)

Nehepp, nu måste jag ta och göra ngt jag får ju krupp av att bara sitta och stirra. (robin har lämnat mig för att åka o hämta sin bil i B-ryd. -it sucks..)

Jawohl!
puss

Kategori: Allmänt

Vilken bra natt/dag den har varit och kommer att bli! Inatt så blev Elone mamma så stort grattis till dig! och så senare idag så ska jag träffa strullfiorna från jobbet, vi ska ut och äta sen efter det blir det bio eller bowling!. Efterlängtat att göra roliga saker med fina människor.

Igår var jag Och Robin på Ikea, lyckades få honom att bränna mer pengar, men ack så fint det blev :D Nytt datorbord till andra rummet, ett sängbord, ljus och annat smått och gott. Men jag har ju faktiskt hjälpt honom sälja den andra soffan iaf :) he he..

Nej nu ska jag förbereda min tvätt osv. tralalaaaa. :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tvi, tvi!!

Kategori: Allmänt

 

försvinn med er dumma svartsjuka/avundsjuka människor!

Ska strax dra till jobbet, magen tillåter egentligen inte detta då jag har verkligen jätteont och att jag mår illa, fint. Kommer kännas som ett långt pass ikväll.. + att den här obehagliga känslan som jag får ibland, den jättejobbiga spökar igen och jag HATAR det.

well well. ska göra mig redo nu, jag börjar strax.. :(

Känslan av att kunna förlora någon, är den absolut värsta känsan du kan ha.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej hopp nu sitter jag här framför datorn, eller rättare sagt ligger i sängen med datorn. Jag är jätteuttråkad och lite irriterad. Jag stör mig på folk som går och pratar om människor de inte känner, finns inget värre. Lär känna personen och SEN snacka skit om den ifall det nu är så kul. Jag vet att man bara ska ignonera såna människor som sprider sån dålig energi men det är inte alltid lätt. Så trött på er!!! försvinn - tvi tvi tvi!!

Förövrigt så har jag och Robin lagat käk o så, det var gott. Nu är han på hockey så jag har skittråkigt. Usch. Jobba sen vid 23 med.. åååh.. neheppp.. jag ska sova en stund nu, min mage har varit dum mot mig hela natten och dagen. Någon som vill ha den? jag donerar den för jag vill inte ha den längre.

Pusss




































Jag & världens finaste Robin ♥

!!

Kategori: Allmänt

Jag har nog världens sötaste pojkvän! Jag har fått blommor (igen) och världens gulligaste brev.. Jag är nu en mycket glad tjej! kebab, blommor och ett gulligt brev, nu vill jag bara att Robin ska komma hem!!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en superbra dag, jag har lunchat med Sandra som sedan slutade med att hon tatuerade sig det blev en superfin text på nyckelbenet och jag blev aningen avundsjuk så jag gick till nästa studio och kollade vad som går göra åt min arm - ingenting är omöjligt och han ville mer än gärna köra på armen då han älskar old school, passar ju superbra då! Men detta projekt får vänta ett tag då kassan inte tillåter. Sen så knalla vi till skolan och där gjorde jag nästan klart mitt arbete i Ekonomi, imorgon är det matte b som gäller och jag ser verkligen inte fram emot detta! Men det måste göra så det är bara till att försöka damma av denna del av hjärnan och sätta igång, buhu..
    Jag har även blivit en ägare av en fin röd Canada Goos jacka som jag fick av min fina Robin, en pärla är han. :) Ja just det, vi är officiellt tillsammans från och med idag! ♥

Sen var jag inne på O´Learys och käkade lite krubb och snackade skit med Alexandra samt med Andreas o hans flickvän och nu sitter jag här! I mullsjö hemma hos pappsen.

Nu ska jag vara lite social.
Hej!