Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

Freitag

Kategori: Allmänt

fleißige Liza zieht und schlägt Jennie für einen Kaffee. Jawohl ♥
För er som inte kan tyska (kan inte jag heller egentligen) så ska jag iväg och träffa mitt hjärtegull Jennie för en kaffe. Tanken var att jag skulle haft ett megaprov i historia idag som jag har gått runt o varit nervös över är nu flyttat till Tisdag, egentligen så vill jag bara ha det gjort men icke. Sen så måste jag plugga till svenska och samhällsprovet vecka 6. asså, det är sjukt mkt att göra i skolan nu och det känns som jag inte har någon tid alls? Helgerna jobbar jag ju, men jag har iaf fått lite lediga fredagar såg jag på mitt schema, sköönt. Samhällsprovet handlar om politik & statsskick, och Båb som han kallas (bengt-åke berg) är väldigt petig och tycker om mkt fakta osv. Svenska provet handlar om romantiken, asså.. ja. Politik & statsskick förstår jag varför vi läser, det kan vara bra o veta när man ska rösta osv osv, men romantiken på 1800-talet? när i hela friden ska jag ha nytta utav den här informationen. Likaså alla namn och årtal under alla miljontals krig vi har haft. Visst första och andra världskrigen, det är faktiskt intressant o veta och så. Likaså religion, visseligen tycker många att det är onödigt att ha i skolan men jag tycker faktiskt det är rätt intressant, då kan man ju försöka sig på att fatta hur folk tänker. haha, mm eller hur. folk är lustiga. Nej nu ska jag inte tjata om skolan mer..

Jag har varit duktig nu på förmiddagen med att ha pluggat och så har jag städat, dammsugit, putsat speglar och hela toan. Ja jag har varit nervös inför provet, konstigt nog jag brukar inte bli det. Men det är väl för att jag vill att detta provet ska gå bra. Jag vill ha bra betyg i historia. wellwell.. Förövrigt så efter det här provet ska vi få skriva ett arbete om något kapitel i boken, gissa vad jag valde- givetvis andra världskriget! vilken skräll va? he he.. Vad jag ska rikta mig in på vet jag inte riktigt än, antingen blir det om herr Hitler om hur han lyckades hjärntvätta så många eller så blir det något annat i kriget. Jag menar det var ju inte bara Tyskland som var i krig ;) nej nu blev det skolan igen, så nu drar jag iväg på stan för att träffa Jennie, sen kanske det blir skolan. Hejs!

BTW, jag har världens bästa pappa! ♥

Mee and pappi <3

gammal som gatan den här bilden!




Du machst mich lächeln, du bringst mich zum Lachen, du machst mir ein gutes Gefühl. Gott wie ich mich fühle über Sie. R

torsdag

Kategori: Allmänt

välkommen tillbaka du inte efterlängtade skallebank, jag har inte en aning vad jag har gjort för att få denna skallebank igen. Jag har skött mig tycker jag allt, jag har ätit varenda dag samt druckit en massa + att jag har druckit aloe vera. Nu bövelen ska jag börja dricka fitline med för jag är så fruktansvärt trött på den här skallebanken, inte nog med att jag har ont - jag blir så fruktansvärt trött med! jag sov 12 timmar idag, hallå vad hände liksom? jag hörde inga klockor jag vet inte ens när R gick till jobbet eller ifall jag ens sa hej då. Trött på att vara trött och hängig, jag ska göra ett tappert försök med fitline, jag vet ju att activizern hjälper så varför skulle inte resten funka? Hoppas det.

För en frisk människa så ska man känna skillnad efter 3 månader, men klassas jag som en frisk människa som har magkatarr, huvudvärk, trött jämt (kvittar hur länge eller hur lite jag sovit) och andra "fel" på mig? haha. well well, jag får helt enkelt testa och se. Och givetvis så ska jag uppdatera här ifall jag känner att det hjälper! Mange och Lollo har lovat att det ska hjälpa, annars får jag ju cash tillbaka och det låter ju bra :D he he..

Nehej. Jag hade tänkt att Carro skulle komma o hålla mig sällskap idag men det verkar inte som om damen kommer haha, sen hade jag tänkt o tagit en fika med Elin men jag orkade inte med tanke på min skallebank, så jag har bara suttit här med mina brillor, myskläder och allt förstora strumpor på mig. Ledig idag vet ni. (fast borde gått till skolan idag ändå, men ja - skallebank) Jag har iaf orkat diska, då blir nog kexet glad eftersom det var hans tur att göra det den här gången :) snäll är jag :D

nej nu skriver jag bara en massa meningslöst. Jag skyller på att jag inte pratat med någon idag. Men däremot så har jag gått o trallat lite medans jag städade. he he. lät hemskt.

wellwell. Bjussar på lite bilder på mig o mina älskade vänner!.


FavoAz och jag

Jag och älskade Isfis!

...

Kategori: Allmänt

BTW!
Ni eller åtminstone en har fattat fel så, nej jag bryr mig inte om utseendet så mkt. Visst är det ett + men jag vill helst gärna ha en kille som tycker om mig för den jag är, hur jag ser ut, är snäll och faktiskt bryr sig om mig. Och jag tyckier jag har tjatat om det här alldeles för länge nu så alla borde ju veta detta.

NU ska jag mysa med kexet o somna i hans famn som han så snällt låter mig göra varje gång. ♥

onsdag

Kategori: Allmänt

sitter och myser med tända ljus hemma hos kexet. Det är mysigt, de luktar gott med! :) Han är mysig, han får mig att skratta. :)

för övrigt har jag shoppat som attan idag! men jag är nöjd, he he. fick mkt för pengarna iaf! he he..
Funderar på att skutta in på dass och tvätta bort smink osv, sån befrielse är det.

Just det, på fredag så ska jag hänga med lillsyrran och Nicke. Vi kommer vara hemma hos kexet då han kommer vara i Bankeryd så vi får vara här. Han är snäll kakan.. :) Men han är hemlighetsfull den rackarn, fast på ett bra sätt då. he he. I helgen kanske vi ska dra på relaxen ifall vi hinner med det. Han ska iväg o jobba en sväng på Lördagen och jag börjar jobba kl 18, så jag hoppas vi ses en stund iaf!. Relaxen blir väl kanske på söndag ist, söndag ska bli en heldag med honom. Folk tror att vi träffas hela tiden, men det gör vi faktiskt inte. Jag är här väldigt mkt ja, men jag går i skolan och han jobbar sen så efter jobbet/skolan har jag försökt hänga så mkt jag kan med vänner o så. Sen så ses vi senare på kvällen, käkar lite och sen drar han o tränar o sen sover vi haha :p så jättemkt ses vi inte. Men det är bra tycker jag. Då tröttnar han inte. fast imon kanske jag ska ta och åka hem, får se vad jag orkar haha :D

Nej nu ska jag mysa med kexet! hej på er.

aaaazmee
Jag och Az hade en mysig kväll på balkongen en gång i tiden på Tunnelgatan! ♥

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja då var det måndag igen jag började veckan bra med att försova mig till 11. Men jag skyller på att jag jobbade på söndag kväll på olles vilket jag egentligen inte skulle göra, sen så sov jag så dåligt. Men får ta igen dom timmarna i veckan. Suck.. wellwell, nu hänger jag hemma hos Kexet och har precis städat typ nästan överallt, endast för att jag är snäll och att det ska vara fitline möte här sen :) Ska bli trevligt. :)

Sitter och funderar på när kexet ska komma hem, antingen så lagar jag mat eller så snor jag en av hans matlådor he he.. Kommer han inte snart så tar jag en matlåda. Snällt Liza.. he he..

I Fredags var det lungt, tacos och sen en kortvarig utgång.
Lördags gjorde vi absolut ingenting, eller jag var ju duktig o jobbade på Olles, DET VAR ASMKT FOLK. Så jag hade massa o göra, var därifrån halv 4 (!!!) well well..
Söndag bestod av jobb i Habo och ett besök i Mullsjö hos pappsen. Sen på vägen hem så ringde Emmelie och ville att jag skulle jobba, snäll som jag är hoppade myskvällen som skulle bestå av gött kött o solsidan, men nej Olearys är ju roligare. hmm. Men men, får se det positivt fler timmar och förhoppningsvis att hon ställer upp när jag behöver hjälp :) sen mys med kexet.

Ja det var min helg det.
Nu ska jag fortsätta med disken. Hejs.

torsdag

Kategori: Allmänt

Hej hopp. Sitter nu på Torpa och har pluggat duktig som jag är. Väntar in kexet som är iväg och tränar, duktig som han är.
Jag börjar bli hungrig, vilket är väldigt jobbigt för herren har inget krubb hemma. S U C K . hahah. men han lovade att han skulle handla imorgon :) Duktig han är. he he. Snäll är han med som lånar ut lägenheten till lilla mig från söndag till onsdag, då blire kvalitetstid med mig själv! hur fint du villl.


Nehej. Kanske skulle göra ett tappert försök att kanske hitta ngt ätbart i köket? hihi

tisdag

Kategori: Allmänt

yes, idag så har jag varit och lyssnat på en snubbe som pratade om Anabola och andra tillskott. Asså på riktigt killar OCH tjejer, vad är det för fel på er som vill ta den skiten? Läs på lite om detta så kallat Anabola, på riktigt. Visst alla vet att det är farligt men läs verkligen och kolla på bilder, hua. Jag lovar ni vill inte ta skiten sen. Mer än hälften tar tillslut livet av sig, så ni vet. Och ni tjejer ska ju överväga innan ni gör det ifall ni vill ha kids i framtiden.  


   Men jag har hört att vissa tjejer tänder på killar med Bitch-titts, grov acne, och inte kan skaffa kids. Så glöm vad jag sa o tryck för bövelen!

Finns en bok som han jag lyssnade på och en till har skrivit. Mandom, Mod och Morskemän -ska vara bra, återstår att se ska nämligen kirra den.

hej så länge

..

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering, jag vet..
men kan ju iaf meddela om att jag hänger på Torpa. Fint äre..

det där så kallat kärlek

Kategori: Allmänt

Ja, vad ska man göra liksom?
visst det är skitsurt att vara ensam, det är det. Jag HATAR det, men sen så har det faktiskt varit rätt skönt, det var jättejobbigt i början. Men nu börjar man vänja sig, ingen som liksom frågar hela tiden vart man är, när kommer du hem, vem är du med osv osv.. förutom pappa då, men han tjajar inte så mkt för han vet att jag blir dum i huvudet då. :) ¨nej meningslöst babbel från min sida.. febern som yrar förstår ni..

oj

Kategori: Allmänt

såg nu att jag har inte skrivit ngra roliga inlägg alls på det senaste..
kan göra så här en kortis..
fredag, då jobbade jag hela kvällen på Olles (O´Learys) var rätt så trevligt, jag var på bra humör och så vidare. Andreas i baren & Mikkan var ute med vilket gjorde det roligare att plocka glas haha :) Sen åkte jag inte hem.
lördag, somnade 4 på natten (?) och vaknade 8 på lördag morgon ingen höjdare, jag låg och kollade på tv-shop i två timmar, amazing race 1 timma och miami ink 1 timma, sen somnade jag igen och vaknade av att han var tvungen att åka. klockan 15.40... skooooj. :p då drog jag till Johan och gjorde mig i ordning. Sen blidde det Olles för ovanlighetens skull he he.. Jag hade SKITKUL! he he.. Sen somnade jag hemma hos Johan, fniss fniss. hahaha.

oj nu måste jag åka! ska tydligen till GBG och hämta Dolly.

så trött.

Kategori: Allmänt

inte nog med att jag har fått feber och en enormt retlig hosta så får man höra en massa skitsnack, vad är det ni inte förstår flickor &pojkar? jag är trött på det, jag villl inte höra, jag skiter faktiskt i ifall folk pratar om mig. är jag så himla intressant och tar upp deras tid, låt dom prata.
puss på er.

I'm running blind

Kategori: Allmänt

I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape
I put on my best, but I'm still afraid
Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world
I'm only here for awhile - but patience is not my style
And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but I'm leaving home in three weeks
They throw me a bone just to pick me dry
I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection
I'm told what to do and I don't know why
I'm over existing in limbo,  I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I got to go

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ord sårar oftast mer än handling, en smäll gör oftast inte lika ont som vissa ord.
Men ord kan även trösta som tur är.

Det har hänt väldigt mycket tråkigt nu det senaste och jag tänker inte dra upp det här i bloggen, det räcker liksom nu. Inget allvarligt för min del, men för andras. Vilket är skittråkigt och jag tänker på er allihopa. Förlora någon är jobbigt, tror jag. Jag vet faktiskt inte hur det känns att veta att jag aldrig kommer få träffa en person igen. Men jag gör allt jag kan för att finnas för er som stöd. Jag kan till och med försöka baka en kaka.

Well well, det blir nog inget Tunisien, he he. Fick ett sms av Ida och det lät inte alls rockigt! haha. Så ny destination! :) för min del iaf, sen så få vi se vad resten säger, men jag tror inte dom är så sugna på det heller. he he.. 
   Nu sitter jag här framför dumburken , jag har vänt på dygnet totalt, jag somnade runt halv 5 imorse och vaknade runt 14.30 jag vet inte varför jag sover så fruktransvärt mkt men jag har lite ångest över att jag sovit bort hela dagen. Visserligen gör det inte så mkt att jag vänt på dygnet just nu, men nästa vecka blire inte kul. För då börjar skolan igen. usch.. MEN en termin kvar.
   IMON ska jag ner till vårdcentralen, någon läkare måste det ju finnas som kan skriva ut vanliga ppiller liksom, ungdomsmottagningen har stängt! nehepp nu måste jag avsluta, pappa glömde strömkabeln. K L A N T !

Hejs
o v e r a n d o u t

COD, Nazi-Zombies & Chips.

Kategori: Allmänt

Så har jag spenderat min afton tillsammans med min bror,COD är Call Of Duty (world at war) ett spel jag har lirat på xbox sen så hoppade Mange in med fast då skulle vi döda Nazi-zombies ist, hur kul du vill! Och med detta har jag även ätit chips till, andra dagen i rad! Träna snart kanske?

Resten av dagen, dvs innan jag började spela spenderades hemma hos Jennie, skitsnack om nyår, färgat hår och givetvis (!) druckit kaffe, vad annars liksom? jag var snäll och tog med kex. :) he he. Gamla som vi är.. :p Sen kom Anton hem och som svans fick han Becci, Alex och Challe samt Mikkan. Vi har nu bestämt att vi ska dra till Tunisien i sommar, hur härligt du vill! Så nu ska jag leta upp mina resecheckar som ska ligga inne på rummet någonstans inne i kaoset. Längtar verkligen! Kan ju bli hur gött som helst, hela gänget liksom.. Dock så har ju alla pojkvän och de hänger ju liksom på, tur att jag har Sladana så vi kan hänga när det är dags för parmiddag he he.. :)

Nehepp, jag vet inte rikigt vad mer jag ska uppdatera om? hmm. Jag kan slänga in ngra bilder från jobbet med mina arbetscompadres!
ENJOY


Andreas i Baren var ledig och kom då o besökte oss andra som JOBBADE.. he he


Från vänster
Ivan, Mickan, Linda, Alex, Nina, Matilda, Andreas och Casper.
Inte ens hälften av alla grymma arbetscompadres!

hoppla

Kategori: Allmänt

nu var det återigen längesen jag skrev. he he.
Min nyår har varit bra trots att jag stod i garderoben på jobbet, well. Inte rikigt vad jag hade tänkt mig min nyår, men nyår är ganska så överskattat ändå.
jag har endast jobbat nu det senaste på ett ungefär. Nyårafton fick jag låna världens bästa Johans lägenhet och där sov jag gott tills det var dags att jobba, igen. så nu har jag min lediga söndag som spenderas i myskläder och chips med sandra och mange! idag fyller mange år så grattis till honom! :D (fast jag jobbade lite med, städade i habo he he)

vad mer har jag o skriva? jag har inte så mkt just för tillället, händer inte så mkt meningsfullt i livet just nu :P Jobbar och sover. Men nu i veckan ska jag hinna med lite, typ träffa vänner, gå till banken o vårdcentralen o lite såå. :)

Nej nu så fortsätter söndagsmyset! yehaw!

grisLiza unt Johan :)