Liza Börjesson

En blogg om mitt liv, min träning, och givetvis lite om mina älskade runt omkring som gör mig lycklig!

28 november, friday

Kategori: Allmänt

Ja jag vet att jag skulle uppdatera igår.. det gick inte så bra.. mitt internet S U G E  R!!
Men men, ja jag vet att jag är lat Ida, I KNOW. and i like it na naa. :)

Iaf, vi kollade aldrig på lägenheten igår, Jimmy, en kompis hade vart och kollat på den.. NEJ TACK.
Inte nog med att huset är gammalt och räkningen kommer stiga multum så ligger frysen typ gömd någonstans. Nu kommer det bästa av allt. Hans kusin skulle bo där i ett rum, och vi skulle få dela våran toa med henne. BIG NO NO. Inte nog med att jag måste städa varje gång jag går in på toa utan den kanske är upptagen med. nono.. väntar hellre på en annan lägenhet, med egen toa och frysen i köket. så, det sög ju..
 
Nu sitte rjag i skolan och ska färga mina ögonfransar, hmmm. Får se ifall dom är kvar sen.
Kanske blir en tattoo idag med :-) mkt trevligt.

Ha det gott, hörs senare! Puss!


Uppppddd

hopp kom precis hem ifrån Petra, fråga mig inte varför jag åkte därifårn, dum som jag var.. Nu sitter dom väl och spelar rock band utan mig :-( usch så tråkigt.. Sitter själv hemma, jimmy och linda har inte åkt än och Jonte är på väg hem ifrån gbg.. Gadd blev det ingen heller det får jag ta i morgon. jahopp... Får väl se ifall någon orkar hämta mig.. Visst Mullsjö är inte stort men när man går till petra känns det som man traskar i en evighet... i REGN.. har redan varit ute och gått med mia och Johan runt hela Mullsjö, så kul hade vi det innan.. kul kul.. Får väl se vart mina stackars muskulösa ben bär mig..

Får väl kolla på Idol eller ngt, SUUUUUUUUUCK!
Puss

27 november. torsdag

Kategori: Allmänt

WhAt's KoooCKIng GooOd LooOkInG?
svar på kommentar på mitt förra inlägg.
har inte kollat på lägenheten än, men blir antagligen idag. Lägenheten ligger inte så lång bort. Typ 500 meter eller ngt, nyrenoverad och INGA grannar, förutom Jonathans jobb. Så längre till bussen för min del :-( suck

Snart börjar jag och jag sitter i skolan, ska ha engelska.. Väldigt tråkigt. Har alltid tyckt om engelska, men den här engelskan SUGGGGERR. Men men ..
    Har hört talas om att Azra ska fika med Blondibella, mkt trevligt för azra.. :-) Och i morgon ska jag, fika och shoppa med Linda :-D Mycket roligare. Kan man äntligen prata om lite vettigare saker ;-D

Men men , jag får uppdatera senare.. För nu ska jag gå på lektion.
Puss!

Tis. 25 november.

Kategori: Allmänt

Åh vad jag känner mig kääss idag. Hela kroppen är stel och är borta i huvudet.. Great!. ja ja.. Ska väl inte klaga..
   Har bara haft ett engelska prov idag och ett svenska. Det är grymt. Hade dock glömt bort svenska provet men det gick bra ändå :-) förhoppningsvis så gick det bra iaf.

Jaja, har mått så kässt att mitt huvud har nästan exploderat, jag satt med fet tjocktröja inne i ett rum där det var 27+ och att jag ligger och kallsvettas nu. Inte kul inte kul.. Jag somnade även tre gånger på teorin på idrotten, så rolig var den.. Ne men det var väl intressant så, eller vi pratade om kost och sånt nödvändigt man tydligen ska veta, men jag somnade som sagt tre gånger..

Jag kommer inte orka att skriva mer nu.. Får uppdatera mer imorgon.
Här är min vecka iaf. Intresssant IKNOOOOWW!! :-)

Måndag- kompledig det betyder städa! usch usch
Tisdag- tanken var att jag skulle gå på stan och inhandla en present till pappi, icke blev åka hem, laga mat och tycka synd om mig själv. DHW ofc, klockan 21.00
Onsdag-  Klippp klipp, och sen stan, inhandla prylar, kolla på lägenhet? och Grey's!
Torsdag- kort dag, betyder hem och städa
Fredag- skola, och sen kommer barnen förbi en stund. Malin ska till gbg  :-)
Lördag- bäst att inte planera ngt.
Söndag- Jobba, och kanske fixa hår+smink på helena inför balen. Jag ute tidigt. det är bra har jag hört.

Ha det gott!
puss!

Kan fortfarande inte lägga in bilder :-(

Måndag 24 November.

Kategori: Allmänt

Jaaa, jag vet jag har uppdaterat käässt, men nu är det ju såhär att det har varit något knasigt med mitt modem, eller det är fortfarande knasigt med tanke på att det tar flera minuter innan jag får upp en sida. Det är käässt.

Men men , min helg har varit bra. I Fredags gjorde jag inget speciellt, hade så ont i huvudet så hade en slappdag med Elvis. Sen blev det en lung del för mig själv, Jonathan gick ut med några kompisar och jag njöt av tystnaden tills Made kom och drog ut mig för att leka i snön. haha. Sen blev det hem och sova.
   Lördag, fick gå upp tidigt för att jag skulle till SKOLAN! haha, den ni, jo det var ju såhär att vi på Bäckadal hade öppet hus så då fick man pallra sig till skolan. Jaja, det var inte så jobbigt stod och klippte klart min docka sen såå gjorde jag en svinrygg, lite lockar på lillasyster Louise med hela familjen på ett ungefär som åskådare, sen bärde det av hemåt. Härligt. Det blev en spel kväll, Jag, Jonathan, Johan Erik, Sonni, Linda och Jimmy. Vi spelade Little Big Planet som är askul. Helt sjukt att det är ifrån sju år, skitsvårt haha. MEN KUL! :-D Jaja, sen somnade jag och Linda vid tolv och alla andra satt uppe och spelade till klockan 06:00 på morgonen.. Knasiga människor. haha
    Söndag, ännu en slappdag. Gjorde inget speciellt, jag lagade ehmm, såkallade pannkakor. Ja dom blev inte så lyckade, men dom gick att äta. Haha, på kvällen blev det Potatisgratäng och Fläskfilé, MUMMA! Så jag vart mätt. Mycket trevligt, jag och Jonathan låg och kollade på Da vinci Koden med, men både jag och han somnade efter halva filmen, väldigt trötta. :-) 
   
Och så kommer vi till idag. 
Jag var ledig idag eftersom vi var i skolan i lördags. Mycket uppskattat må jag lova :-) Så jag har suttit hemma och pluggat Engelska, jag har prov i mogon. Fick ett besök av en mycket sjuk Mattis idag, han var här och lämnde modemet han hade lånat igår. Med tanke på att det är snöstorm (nästintill) här i Mullsjö var jag så snäll att jag bjöd honom på en kaffe, det tror jag nog var uppskattat, gav även Mia lite hundgodis, det var nog också väldigt uppskattat. och nu sitter jag här! :-) Trevligt trevligt. :-) 
     Ojoj vad jag har skrivit mycket nu. Undrar ifall det är någon som orkar läsa allt det här. Haha. Jaja, nog skrivit. Ska se ifall jag hittar någon frän bild. :-) ha en trevlig kväll!
Puss och kram! 

Hittade ingen frän bild och internet är så segt så de går inte :-( tråkigt tråkigt 

Fredag 21 November

Kategori: Allmänt

Halloo, får skriva lite fort och uppdatera senare. Har inte riktigt tid att sitta här just nu. Men men.
      Jag förstår varför alla blir depprimerade när hösten kommer. Men tänk dom som jobbar inne, du går till jobbet vid 7, mörkt ute, du slutar 4, mörkt ute. Man vill ju heller inte gå ut på lunchen eftersom den är så kort så du vill hinna äta, dessutom är det svinkallt ute. Man blir trött av allt mörker, du får inget solljus och frisk luft får du när du går till bilen fram och tillbaka. Inte tillräckligt med andra ord. Jag är glad att jag är ute lite om dagarna iaf.
       Nog om det, idag är det fredag, med tanke på min huvudvärk så blir det nog inget speciellt. Helena kanske kommer sen, då har jag något att göra :-) Annars kanske det blir idolkväll elelr ngt, har inte tittat på det på länge nu haha. Vet inte vilka som är kvar eller inte.  Och hur ser din dag ut då?

Men nu måste jag pysa. Jag hör av mig senare. Puss!
  

19 November

Kategori: Allmänt

ONSDAG!. bara Onsdag. Jag behöver helg så jag kan sova ut. Jag har varit så himla trött dessa dagar, och blir bara tröttare och tröttare.
   Sitter här nu har precis slängt i mig en energidrink, den hjälper faktiskt lite. Ingen sån där onyttig, en nyttig faktiskt. Den du!. Idag ska vi färga håret på varandra och sånt i skolan, får väl se hur det går, med tanke på att vi inte har gått igenom något i skolan om hur man ska göra med färgerna, men skit samma det blir nog bra ;-) bara färga över sen annars, inte så svårt :-)
    Skulle ju laddat upp lite bilder, men så blev det icke. Fick inte bilderna av min syster, så jag snodde en ifrån henne som jag snart ska lägga in eftersom jag måste gå snart.
    Hur jobbigt är det inte då?, Jag börjar 08.10 jag går upp 05.30 för att jinna med allt jag ska göra. Inte konstigt att jag är trött... Hmm.. Ingen sovmorgon på hela veckan, never ever.. Ja ja. Jag är iaf ledig på måndag... eftersom jag ska till skolan på LÖRDAG.. Öppet hus, så jag ska stå där och se glad ut..

Får uppdatera senare.
Ha en bra dag! Puss


Jag tyckte den var så fin.
:-)


Lite uppdatering.
Jag får dock skriva centrerat eftersom bloggen verkar vara lite knasig. 
Jag var inne lite på Lindex.com och såg att dom hade rätt snygga underkläder och 20% rea på hela Max-factor sortimentet! Jättebra tycker jag som inte orkar springa runt i affärer en hel dag för att kanske hitta det man vill ha. Bättre att shoppa på nätet, speciellt när man bor i en lite håla som Mullsjö att man måste åka in till Jönköping så fort man behöver någonting. Visserligen går jag ju i skolan i Jönköping, men efter skolan är man trött!
Så jag tycker att det är jätte bra att shoppa online och jag tycker ni ska kolla in på Lindex.com, ni har säkert alla set det på reklamen men ingen har orkat starta datorn, nu sitter ni ändå vid den. Så ta och kolla :-)

Har spelat lite Guitar Hero med min älskling Jonathan. Vi har precis klarat av medium, så vi får väl gå in på hard igen då. Men det är ju så hima svårt! Speciellt med dessa låtar. 
Jag blev lite paff när vi startade spelet, en av de första låtarna var av Social Distortion - Story of my life. Jonathan trodde nog jag var dum i huvudet som blev crazy för en låt. haha. Men men, Backyard Babies är även med. :-) Mycket kul att spela låtar som man känner igen. Låtar som tex Slipknot är gaaanska så svåra ja.. Nog om det.

Jag blev vääldigt arg och ledsen innan idag. Dessa djurplågare, jag förstår inte hur vissa människor kan bära päls, ni ska bara veta vad de gör mot dessa stackars djur! Jag var väldigt nära att slänga datorn i väggen när jag såg videon, men tänkte dte var bäst att stänga ner i stället. Nu har jag dock slarvat bort hemsidan men det var mig då inget mysigt att titta på. De flådde djuren levade, stod på deras huvuden, misshandlade dem, de var fortfarande i liv när de låg där utan skinn. Jag tycker så synd om dem, usch. Jag bojkottar päls.

Nej nu så ska jag ta och kolla lite med på kläder! Ha det gott!
Puss och kram 

17 November

Kategori: Allmänt

Oj oj, nu har jag varit utan internet så nu är det dags för uppdatering!.
Fredag; Gjorde inte så speciellt mycket, jag var med Linda, övade lite permanentrullning, sen drog vi till Kalles och träffade lite trevligt folk så man satt där en stund, sen drog vi hem hit och somnade så inget speciellt hände.
   Iofs så var jag också hos sjukgymnasten, han sa att jag har varit väldigt duktig med mina övningar och måste tänka mer vad jag gör som skapar huvudvärken, också att jag ska på akupunktur inom 2 månader. Nog om det.

Lördag.
Sov inte så speciellt mycket den natten, men jag gick upp och satte upp håret i clips, så det blir lockar, msinkade mig lite och sen for jag iväg till göteborg för att fira Ida och Fredrik, Ida har fyllt 25 och Fredrik hmm 31? Och givetvis deras förlovning. De var nöjda eftersom de fick så fina presenter ;-) haha
    Vi åt mat och bowlade, min lillasyter Louise som är 7 år var helt crazy, jag tror hon fick för mycket socker eller så var det för alla lampor som blinkade så. Men hon vart nöjd. Maten var jättegod och jag vann närstan på bowlingen, på våran bana iaf. Ida var sämst! Men på ett bäst på allt annat ;-) Johan vann sen jag , Louise och sen Ida. Det var riktigt kul!
   Dock stannade jag inte kvar  senare på kvällen för att fira hemma hos Ida, jag åkte hem. Jag mådde inte så bra och kände inte för att åka tåg dagen efter. Var inte så sugen faktiskt. MEN, jag ångrar mig.. Tråkigt nog..
   Så jag satt hemma, kollade på Madagaskar och sen kom Linda och Jimmy och höll mig sällskap. :-)

Söndag.
Dåå hände det verkligen ingenting, var jättetrött. Och sen åkte jag och städade på jobbet med Johan, det var rätt kul. Johan kan vara bra allt konstig ibland. :-) Han är roligast då! haha. Kollade på lite film och sen somnade vi, jag grilljerade även en julskinka den dagen, mmmmm så gott!!

Måndag.
Jaha, nu vart det en ny start på en ny vecka och jag hade prov idag som jag totalt hade glömt bort! Men det gick bra ändå!
Lite stolt över mig själv, det ska man vara ibland, får väl se ifall jag är mindre eller mer stolt sen när resultatet kommer. Haha. Snart så kommer Jonathan hem och då ska vi handla lite mat för vi ska laga köttfärsås och spaghetti och bjuda över Johan. Ifall han har tid, haha.
    Tycker inte om måndagar, jga slutar för tidigt. Låter kanske dumt men inte ifall man bor i Mullsjö, för det går INGA bussar och INGA tåg vid den tiden så får sitta en timme på juneporten och vänta på bussen. Inte såå kul måste jag ju säga.

Lägger in lite bilder sen :-)
Ha det så bra!! Puss och kram!

13 November 08

Kategori: Allmänt

Igår så blev det fullt upp! Kom hem ifrån skolan ca 16.00 och började med bullbak med fulla muggar med mamma och lillasyster Louise, sen så kom Linda, Jimmy, och Sonni. Det blev en hel del kaffe i köket med Linda medans pojkarna spelade. Sen plugga lite och efter det må kasst och somna. Spännande va?

Idag blir det storhandla med mamma! Ska till maxi och köpa mat och en massa godsaker! Det är gott, mer än å vet jag inte vad jag ska göra, det dyker säkert upp något, ska äta en massa bullar ska jag göra. Är sååå himla goda!!!
Bullar med kanel, bullar med hasselnötskräm och bullar med mandelmassa, guu vad gott måste ta en sen!

I övermorgon bär det åt till GBG, härligt och träffa syrran, pilo och Dolllly! Bowling och mat, det är min greje det. Det bär nog av hemåt sen. Tror jag, får se vad som händer lite. :-)

Nu ska jag ringa mammi, uppdaterar kanske lite senare :-)
Puss och kram!

11/11 -08 Temadag - självkänsla.

Kategori: Allmänt

Hejhopp, kom precis hem och ska tilllaga god mat, så gott som klyftpotatis och fläskfilé. Mumma..Är så hungrig! Men får inte bli riktigt än. :-( får besök om en timme så får vänta en stund innan jag kan börja, tar ju sin lilla tid att göra det. Men men.
    Idag hade vi temadag i skolan, vi pratade om självkänsla osv, var hos tre olika personer som pratade om självkänsla och hur man ska bete sig som en normal människa emot andra, var ganska intressant förutom på en lektion, jag somnade. Jag blev jättetrött och mina ögonlock kändes jätte tunga så dom föll ner, vaknade av att jag fick en armbåge av Evelina, alla satt och kollade på mig och när jag vaknade skrattade alla. Inte mitt fel, får lägga mig efter DP senare ikväll. Ska bli skönt och krypa ner i en gosig varm säng, men innan det blir det matlagning och en varm dusch och självklart, DP! :-) Nu ska jag skriva ner lite saker vi gick igenom idag om självkänsla, bra tips ifrån Cajsa!

1 - Var sann mot dig själv. - Stanna upp ibland och fråga dig : "vad längtar jag efter?, Vad tänker jag?, Vad vill jag?, Vad känner jag?"

2 - Var rädd om dina relationer - ensam är inte stark

3 - Var kreativ istället för självdestruktiv - vänd problem utåt istället för inåt, använd kreativitetentill att "få ur dig" saker; spela, dansa, sjung, måla, designa, fotografera...

4 - Var snäll mot dig själv - Prioritera, sätt gränser, våga säga nej, tänk goda tankar om dig själv, vårda barnet inom dig, säg ja till alla slags känslor, njut av nuet, uppvärdera vardagen, jämför dig inte med andra, skilj på att vara och att göra.

5 - Stoppa i dig sånt som är nyttigt. - tänk på vad du fyller din kropp och själ med.

6 - Var med och påverka. - reagera och agera, våga göra din röst hörd.

7 - Våga drömma. - ta ett steg i taget för att drömmen ska bli verklighet.

8 - Gör goda saker mot andra. - den som ger till andra får så mycket igen.

9 - Förlåt dig själv och andra. - förlåtelsen gör det möjligt att gå vidare.

10 - Ge dig själv utrymme. - våga göra det du vill. Allt är möjligt för den som tror!


Nu ska jag laga mat!. Hoppas ni haft en bra dag! Och får en fortsatt trevlig kväll!
Puss och kram!

kära Syster och Pilo! Han fyller år idag så Grattis till honom och Grattis till Ida imorgon!

<3

Måndag den 10 November.

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och det är så himla skönt. Fast i och för sig så ska jag städa i genom hela lägenheten idag och göra Jonathan lite glad, vi ska nämligen få besök i morgon. Då måste det vara fint ;-) Annars händer det inte så mycket speciellt, kanske ska med Johan sen senare ifall han vill ha sällskap in till den stora staden Jönköping. Haha.    
          Jönköping är inte så stort med ifall man jämnför med Mullsjö så är det vääldigt stort, jag bor längst ner i hela Mullsjö på ett ungefär, pappa bor längst upp, det tar en halvtimme att gå till pappa. Så Mullsjö är inte så stort. Men det är skönt, riktigt skönt. När det är för mycket folk blir jag stressad, det är nog bara för att jag har bott här i nästan hela mitt liv, haha.
       Nog om det, ska spela lite guitar hero innan jag börjar med städningen!.

Ha en bra dag, hörs senare!
Just det, tack för kommentarer. :-)

Puss!

Lite uppdatering.

Nu har jag städat köket i TVÅ timmar!, det är riktigt fint.. nu ska jag bara fortsätta med resten av rummen, det blev till och med roligt att städa när man såg hur fint det blev.
         Kolllar lite på tv och tar en paus, jobbig att städa och kaffet ville ner i min mage, kaffe är gott. Nu ska jag dricka upp kaffet och göra i ordning toaletten, ha det gott sålänge!

Puss!

Mer uppdatering.

Efter jag hade städat så åkte jag och broder Johan in till stora staden Jkpg och kollade runt  lite och sen åt på max, blev en hel del tjat och skitsnack, alltid trevligt. Sen kom vi in på att det är inte "långt" kvar tills jag får ta körkort, haha bara ett år typ. Så Johan överaskade mig med övningskörning på industriområdet och det gick JÄTTE BRA!! Är riktigt stolt över mig själv faktiskt, inte kärringstopp en enda gång, och jag har bara kört en gång innan... på ettans växel, den ni!!
    Nu sitter vi här, jag Johan Jonathan och Jimmy och ska kolla på the cave eller vad den heter någon gammal skräckis, ska bli spännande. haha. Så det var min dag det, hoppas eran har varit lika bra som min!

puss och kram!

underbar bror Johan!
Kära broder Johan ! :-)

Söndag 9 November 08

Kategori: Allmänt

Idag är det farsdag och pappa ringde mig i morse och tackade så mycket för paketet, eller kanske inte ska kalla det imorse med tanke på att klockan var 11:53.
    Det var då alla började vakna till liv, dvs Jonathan, Linda och Jimmy. Det var en hård natt för dom tre, jag satt själv hemma och spelade guitar hero, sikket liv jag har. Men jag tyckte det var kul och mådde inte så värst bra med magen, så det fick bli en hemmakväll för mig, har redan klarat easy och medium så det var dags att börja med hard som nästan är helt omöjligt att klara, men ge mig en vecka eller två så kan jag väl en låt haha.
    Annars vart det trevligt igår, lite tjej snack medans grabbarna spelade tv-spel. Alltid trevligt med besök. Det händer ju inte allt för ofta. Tyvärr.

Imorgon börjar en ny vecka, skönt att man vilat ut sig lite. Annars är det så mycket annat som man ska göra. På  fredag så blir det till sjukgymnaten och på lördag drar jag iväg till Ida! Presenter till både Ida och Dolly. Dolly blir nog gladast skulle jag tro!. Synd att min kära Jonathan inte kan hänga med bara.. Får väl bowla med Mange, Malin, Eskil och Sofia. Ifall de inte har gjort upp lag som sist. Hehe. Gick inte bra för mig då, var ju sämst.

Nu ska jag gå, Ha en trevlig kväll, gratta era pappor nu!!!!! :)
Min är bäst ;)

Puss och kram!!

Mee and pappi <3
Jag och pappa <3

Lördag 8 november.

Kategori: Allmänt

Sitter uppe hos pappa nu, sitter vid tv.n med Jonathan och Johan. Pappa är där nere och tapetserar i köket, blir riktigt fint faktiskt. Inget bra på tv nu, dom sitter och kollar på den gamla hulken, det dåliga ni vet. Inte för att den nya är så där speciellt bra den heller men det gamla är värre. Men men, inget annat på tv.
         Pappa har fått sin farsdag present i förväg, men han har inte öppnat den än. Hoppas han blir glad, köpte en vinröd slips, manchester (stavning?) knappar och sån näsduk som passar bra till jul. Så det blir han nog glad över, han blev också väldigt glad över kortet Ida skickade till honom. Bara så du vet Ida ;)
        Ikväll så blir det lungt, blir nog en ny bra film eller något sånt trevligt. Laga gott käk till det.

Var inne i stan igår, hade inget bättre för mig på kvällen så jag hängde med Madde och Challe när de skule hämta Andreas och Alexandra, Jonathan och Sonni hängde med in men inte hem.
       Vi var en stund hemma hos Jimmy B, inte så kul så vi åkte efter en stund, vilket vi hade varit tvungna till i vilket fall med tanke på att de skulle till krogen. 
        Skulle egentligen legat hemma och tyckt synd om mig själv igår, har så ont i vänster sida vid höften, hoppas det inte är något allvarligt, jag är ganska trött på att ha ont faktiskt. Det suger. Men som sagt det blev för tråkigt.
        Helena var nere en sväng igår och tog en kopp kaffe och snackade lite skit så som vi tjejer gör, oftast ialla fall.. Inte skitsnack så utan att man pratar om saker som inte är intressanta, om man säger så. Haha. Men det blev lite snack om balen och så, hur vi ska göra och så. Alla jag ska fixa får helt enkelt komma till mig, för jag kan inte åka runt hur som helst, jag har inget körkort eller bil och hade jag haft det så hade ni fått komma till mig ändå, inte jag som ska bli fin och gå på bal! Får ni gå till en salong istället och punga ut några tusen, have fun..  : -)

Nehepp. nu måste jag tyvärr bege mig, ha en fin lördag!
Puss och kram

7 November

Kategori: Allmänt

EMA vad ganska bra igår faktiskt, det trodde jag inte haha. Eller det var lite segt när dom skulleprata hela tiden dom, 30 second to mars, tycker jag. Men annars var det ganska bra, Britney vann två gånger, det trodde jag faktiskt inte. Men men..
           Är hemma och pluggar idag, måste hålla ett öga på kissen så han inte slickar upp såret bara för att han kan inte ha krage, eller kan kan han väl men han är ju så "liten" mest smidig att han får av sig den. Konstigt nog ligger han i buren nu, han är knäpp, katter ska hata burar, vatten och snö.. Han älskar dem, och han äter allt utom gurka. Salt gurka går bra men inte vanlig gurka. Klementin äter han också.. Knasig katt..
           Idag ska Jennie och Helena komma, får väl se hur det blir med det.. Känner jag dom rätt så har de glömt av de eller dubbelbokat sig. Så får la se senare hur det blir. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, jag måste klippa Jonathan idag ialla fall, jag har sagt det ett tag men vi båda har antingen varit för trötta eller haft någonting annat att göra. Men det får det bli ifall inte Jennie och Helena ska komma, vi ska testa Helenas frisyr och sminkning inför balen, alltid bra att vara ute i god tid.. typ, också har jag inget annat bättre för mig.
           Annars blir det väldigt lungt i helgen, städa och tvätta får det bli, och rulla lite permanent på sofia. Jobba lite på söndag som vanligt.. Spela lite... Ne mer än så har jag inte planerat. Planera är lverskattat.. ibland.. 
          
Ska plugga lite nu, jippi..
Puss och kram! Liza

6 november 2008

Kategori: Allmänt

Det blev inget bloggande igår, lillasyster var här och gjorde mig sällskap när jag tittade på Grey's, haha, Jonathan tycker inte om det programmet.
       Men idag så! Idag har jag varit inne i stan, jag fick ledigt idag ifrån skolan så jag kunde hänga med min söta lilla kissemisse när han skulle kastreras, han var väldigt groggy när jag hämtade honom, men såå söt så. Så nu har han fått så mycker godis och mat att han har tuppat av. Haha. Var och shoppade på ÖB också, allt är ju så billigt där, hehe.. Jag har också shoppat en tidig julklapp till nakenfisen Dolly! Två stycken hundben.
       Ska kolla på MTV EMA senare med Jonathan, det är säkert bra. Med tanke på att det är inget annat kul på TV.

Men nu ska jag kolla färdigt på 2 ½ män, såå kul!.
Ha det fint Puss! Liza

4 november -08

Kategori: Allmänt

Hej igen.
Klippningen gick bra trots träningsvärken, blev uppklippning.  I morgon är det dags för lille Jonathan att sätta sig i stolen för nu har han fööör långt hår. Inte van vid att se honom med det.
    Ligger och väntar på att DP ska börja, har varit en seg dag idag, jag somnade på lektionen, bra Liza, bra.. Har varit så snäll idag, inhandlade ett spel till Jonathan som han blev glad över (därför jag sitter här nu, haha) och så en farsdag present till Pappa! Tack Lamija att du stod ut med allt velande! Haha.Hoppas eran dag har varit bra, men vart bra men seg som sagt. 
    Fick skolkatalogen idag, och jag blev faktiskt nöjd, ovanligt att en tjej säger så eller hur? De flesta flickorna säger alltid, men -"guuu va ful jag blev," men ändå så gör dom samma min, samma frisyr och så vidare varje år! Jag förstår inte, varför kan ingen vara nöjd med sig själv, visst det finns dom dagarna man känner sig skitful, men jag har en pojkvän som tycker jag är snygg mohahah.. Nej men seriöst jag tycker tjejer ska tycka mer om sig själva än va de gör idag. DET ÄR EN PLÅGA ATT LYSSNA PÅ ER, och ni tycker jag är elak ifall jag inte säger att ni har fel, men jag har tröttnat.. Även ifall jag tycker ni ser bra ut :-)  nog om det..
      Såg en jääättefin leopard klänning idag på gina och tänkte att den skulle passa perfekt till Idas lilla kalas, men tror du att den sagt snyggt sen när man provar den, nej nej.. Skitful var den på, det var synd. :-(
      Nu ska jag bege mig . Ha det fint! Puss! Liza
Btw, funderar jag på att bli tigerfadder eller djungelfadder jag tycker synd om djur :-(

4 november -08

Kategori: Allmänt

God morgon alla glada! 
Jag är glad att jag vaknade upp idag, kan nog bero på att jag låg på golvet för att "lilla" Jonathan låg över hela sängen!. Haha. Nu är det inte långt kvar för lilla Elvis att beöka den stora staden Jönköping, min lilasyster Louise får hänga med och hämta en en groggy Elvis senare eftersom jag ska vara barnvakt åt henne på Torsdag. Barnvakt och kattvakt, haha.

Idag hoppas jag att dagen blir bra eftersom jag har så himla ont i kroppen, jag förstår inte, kommer all träningsvärk på en och samma gång? hmm.. Alla träning jag gjort under de här va blir det två veckorna? Dom kommer under en natt och nu kan jga inte röra mig, undra hur det kommer gå med klippningen idag då haha..

Hör av mig senare när jag kommer hem. !
 Puss och kram! Liza

3 november -08

Kategori: Allmänt

Hallo..
Jag har jäätte ont i panna. Jag och Mattis trillade (mest jag) på isen och jag landade på huvudet när vi gick till Joel. Gu va skönt det var, inte.. Det där med is och uppförsbacke är inte min grej. Inte alls..

Annars var lördagen väldigt rolig.. Vi var hos Jimmy först sen kom Jonathan och dom, sen gick vi ner till Kalles, skulle träffa lite personer man inte hade träffat på ett tag, sen skulle vi hem till Joel, jag gick med Mattis och Jonna det var då våran lilla olycka skedde, aj aj. Men men , det var kul hemma hos Joel..

Söndagen var inte lika rolig, dagen började med att jag skulle städa på jobbet. Inte alls kul.. Men men.

Idag försov jag mig, det var ju inte så bra kanske.. Suttit hela dagen hemma och pluggat i stället. Det har faktiskt gått bra. Fick höra att Caroline i våran klass ska byta skola. :( svikare.. buhu.. Hoppas det går bra för dig!.
          Nu sitter jag och väntar på att Jonathan ska komma hem.. Vore trevligt.. Vi ska äta lite sen gå upp med filmerna vi hurde igår med Jimmy och Linda, dom kom ner också, det var väldigt trevligt..

Nu ska jag göra i ordning här hemma lite. och min blogg!
Puss!

1 november. -08 eftermiddag

Kategori: Allmänt

Nuuuu har jag kommit hem ifrån modellfoto tagningen och det gick riktigt bra! Dom tyckte jag var riktigt duktig också! :)
Det var jättesvår att välja ut bilder, men ett par stycken blev ju inte lika bra som de andra! Jätte kul var det, och visst ni som tycker det är löjligt att såna som jag vill testa och se ifall man blir bra på bild, tyck ni det. Men ni som vill testa tycker jag verkligen att ni ska, för det var riktigt roligt och visst man blir nervös för att man inte vet vad man ska göra.. Men jag fick mycket hjälp, poserna kändes helt knasiga men blev jättebra på bild! Fotografen var jätte duktig, stort tack till honom!
Hur kul som helst och är jättenöjd med bilderna!
Här får ni en bild ni kan få kolla på!.
Ha en bra kväll! Puss! /Liza

wiie, fläkt! :D

1 november -08

Kategori: Allmänt

GODMORGON!.
Jag är faktiskt lite nervös.. Jag som aldrig brukar bli nervös, men nu sk ajag faktiskt testa något nytt, att ta modellbilder.
Åker om ca en halvtimma in till stan för att leta upp hotellet vi ska vara på, måste ju vara säker på att vi hittar. Haha. Sen kanske dom behöver lite extra tid för att fixa mitt hår, jag har ju faktiskt gaaanska långt va.. Men det ska nog gå bra, hoppas på åtminstonde en bra bild, hehe.
Efter jag har tagit lite bilder blir det shoppa lite på stan och lite sånt mys, skulle egentligen lämna in min telefon men kan göra det på måndag eftersom pappa har mina kvitton och allt viktigt som man behöver. haha. Jag har noll koll på papper men det ska det bli ändrig på!.

Gårdagen slutade med att jag satt hemma och kolla på skräckfilm tillsammans med Elvis. (min katt) Jonathan var ute med grabbarna och lite så.. Dom var här en sväng och spelade lite NHL och Guitar Hero med mig. Jag var ju helt klart bäst.. Hrmm. Vi kan låtsas ialla fall.

Men idag kanske det blir att man träffar lite kompisar, får se ifall dom pallar med tanke på att de var ute igår och Jennie jobbar på godisfabriken, jag tycker synd om henne, det kan inte vara kul och stå där inne när det är 100000000 folk som ska köpa godis.. Hahah. Men hon får ju pengar ;) så det är ju bra.

Nu ligger Jonathan och snarkar och pratar i sömnen, tycker jag är skit kul. Haha. Likaså Erik och Sonni. Elvis tycker också det är kul att trakassera dem, typ hoppa och bita på dem hahha.. Sån skadeglädje!. Själv dricker jag mitt kaffe som håller på att bli ljummet och väntar på att klockan ska ticka vidare.. Den går inte så speciellt snabbt just nu. Men men, kanske ska ta och leta efter ett par strumpor? :D

Ha en bra dag! Puss Liza

Btw, tack azra (azratopuz.blogg.se) för att du gjorde i ordning min blogg! :*